Tatlım Senem adım . Hitap etmesi daha kolay olsun ozaman.evet nickler yüzünden birine hitap etmek zor oluyor bazen..
blaze ash seninkinin anlamını da merak ediyordum iyi oldu :)
Canlarim gunaydinnnn bitanelerimmmm benimmmm :-*:-*:-* akdamki kumsal neymis oyle ya ayy okurken sinirlerim oynadi yerinden dalga gcer gbi kucuk cocuk heralde
Seninki de baya ilgincmis kizz)
Canim okadar cok dusunuyoruzki boyle ruyalar cok normal bnde ha bire dr a gidiyorum bebek yok diyo bana
Seni biliyodum canimzeynep ismi cok guzel
seninki normal canım şunun şurasında bata ne kaldıbenim daha çoook var
aman ne sinirini bozuyorsun belli ki aklınca dalga geçmeye vakit öldürmeye gelmiş bir adam. gğnaydın buarada
ama benim bata daha çok var .. genelde yaklaşınca böyle rüyalar görürüm. belki de bilinçaltımın derinliklerine itmişimdir de haberim yoktur :26::26:
Hayır olsun canım benim. Bizde kan rüyayı bozar derler. Öncesinde kötü bişey gördüysen onu bozarmış.
Yerim ben seniiiiii... Canım arkadaşım güzel düşün bugün güzel bir gün :)) sabah sabah birini posta ettik okudun mu :)))))
Ya bu telefondaki otomatik düzeltme beni deli ediyor :)) blaze yazıyorum google gibi onu mu dediniz bunu mu dediniz :)))
unutmadan
Sizi çok sevdiğimi göstermek için 50 iletiyi doldurmak lazım mazur görün :))))
siziiiii çok seviyorum
Tatlım Senem adım . Hitap etmesi daha kolay olsun ozaman.
Hahaha sen bi de sabahkini görseydin. Hallettik ama
Kızlar kuzenimi doğuma almışlar dua edin kolay geçsin
balıııımmmm ya senin bu beni rahatlatman yok mu cansın cannn.. hakkını helal et kuzummmmm
sağol tatlım,ben de öyle diyorum hayırlı zamanda,hayırlısı diye,hatta diyorum ki Allah vermeyecekse musluğu keser yine vermez,eşimle gülüyoruz artık.Gün aşırıyı denedik öceki aylarda hep,burdan okuyup okuyup deniyoruz işte her yöntemi....
ben de ilk gebeliğimde 12 kilo ile tamamlamıştım,sonra rahat vermiştim,ilk 6 ayda 4 kilo almıştım,son 6 da 8,ama benim kızım da minyondu,3 kg doğdu.inşalah sen de istediğin kiloyla tamamlarsın canım.Ama moralini düzeltecekse söyleyim.benim müdürümün eşi
45 kilo almıştı,50 ile ham. kaldı 95 le doğum yaptı,şimdi gör normal balıketi,şişman demezsin.
seninki normal canım şunun şurasında bata ne kaldıbenim daha çoook var
aman ne sinirini bozuyorsun belli ki aklınca dalga geçmeye vakit öldürmeye gelmiş bir adam. gğnaydın buarada
ama benim bata daha çok var .. genelde yaklaşınca böyle rüyalar görürüm. belki de bilinçaltımın derinliklerine itmişimdir de haberim yoktur :26::26:
yaaaaa rüya dediniz aklıma geldi,
rüyamda koyu renk çift çizgi görüyorum hemen eşime sarılıyorum çok sevinçliyim
sonra koşuyorum çalışma odasına, bilgisayarımı aç diyorum eşime kızlara haber vericem diyorum
sonra verirsin diyor hayır şimdi vericem diyorum ama bilgisayar bir türlü açılmıyor..
Ya bu telefondaki otomatik düzeltme beni deli ediyor :)) blaze yazıyorum google gibi onu mu dediniz bunu mu dediniz :)))
unutmadan
siziiiii çok seviyorum
yaaaaa rüya dediniz aklıma geldi,
rüyamda koyu renk çift çizgi görüyorum hemen eşime sarılıyorum çok sevinçliyim
sonra koşuyorum çalışma odasına, bilgisayarımı aç diyorum eşime kızlara haber vericem diyorum
sonra verirsin diyor hayır şimdi vericem diyorum ama bilgisayar bir türlü açılmıyor..
Nasilsin canim benim bakalim
hayırlısı cnm yaaa beynimiz bebek bebek kalbimiz bebek bebek tabi rüyolarda yarlanıyo bundan bi rahatlıyomıyoruz ki adeti bekle adet ol çalışma günü hesapla çalış bebekbelirtilieri dinle öyle geçiyo günleriiz sakinleşmemiz lazım
Evet canim nefesaliyorum buraya girinceçokkk güzelmiş yaaa bu site senn nefesin oldu yani nefesal
siziiiii çok seviyorum :))))))
Soylemk istemeyen olabilir tabi ama bende gerck isimlerinizi merak ettim.benimki özge
Cok degerli ve zor bir isin var.artik is demek ne kadar dogru bilmiyorum cnmSongul sanıyordum ben hep senin adını ama sonra sen açıkladın aklımda
Kızlar kocamla iletişim konusunda iyiyim hiç büyük kavga etmemişizdir mesela 5 yılda ama bebek konusunda iyi değilim... Birde haksızlık oldu mi ellerim ayaklarım boşanır yani insani ilişkilerde iyiyim sürekli empati yapmaya çalışırım ama duygularımı da söylerim çekinmem :) ama hamile iken nasıl kaygılı ve beterdim biliyorsunuz yani yapamıyorum kendime olmuyor
günaydın kızlar, nasılsınız?
dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm benbir de iyi bişeymiş gibi çok seviniyordum :120:
Nefesinmmmmmm canımsın :))) hep iyi ol gül
evet ama sinirimi bozdu meletdılketin kürtçe sevdalık, sevdalanmak demek birsürü isim deneyip sistem kabul etmediğinde en son bu aklıma gelmişti bu da tuttu
Canlarim gunaydinnnn bitanelerimmmm benimmmm :-*:-*:-* akdamki kumsal neymis oyle ya ayy okurken sinirlerim oynadi yerinden dalga gcer gbi kucuk cocuk heralde
50 ileti olayı ne anlamadım :44::44: ama ben de seni çok sefiyommm
yalnız rüyanda bile aklına biz geliyoruz haaa.. bayağı da gerçekçiymiş ben olsam öyle yapardım anında size bildirim
iyiyim canım geldik çalışıyoruz yinesenden naber? senin buaralar bir doktor olayın mı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum :44::44:
Rabbim kolaylık versin innşallah.. sağlık versin AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?