Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Oh oh herkes burda maşallah canlarım benim :) rüya yorumlama yapan Varmı rüyamda deniz kenarında gemidemi neyim onuma balık getiriyorlar ama ben tiksiniyorum zorla 1-2 parça alıyorum normalde bayılırım balığa.bide aksammis hava karanlık.balikta Cupra :)))

erken sey olma seyi var bizde canim imkansiz o dediginooooyyy coj güldüm siz çok yaşayın

hımmmm... evet o vardı dimi... geciktirici kullanacaksınız canım benim. neden erken geliyor ki. ilişki aralarınız uzunsa ya da senin çok darsa erken gelir. öyle değilse geciktirici kullanması gerekir. sana da yazık. daha moda giremeden hoppala paşam malkara keşan olur yani

Hahaha Kusura bakma canım da yorumuna çok güldüm erken bizde de var (

balık kısmettir derler ama senin hoşlanmaman nedir bilemiyorum. kısmet geliyor da sen mi çeviriyorsun kız. ama zorla morla kabul ediyorsun sonra. yani kısacası zorla da olsa istemeye istemeye kısmet seni buluyor gibi birşey :101: yedikten sonra tadını beğeniyor musun peki

İyi günler yeni üye oldum da ben BAT nedir acaba

Allah seni netmiye yaa :)))

Yaaaaaa hepsini yeseydim keske. Tadını hatırlamıyorum tiksinerek yedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…