ay kıyamam ya. canım bu her seferinde mi böyle oluyor? çünkü bazen eşim bikaç dakika içinde boşalıyor. ama nadiren oluo bu. bazen de 45 dk bir saat sürdüğü bile oluyo.problem var mı yok mu anlayamadım ben
hamsiiii hem de... yanına da rokaaa.. yanına rakı, onun yanına da şalgam suyu...... ooffff beeee. hadret kaldım ya :98:
O zaman sposlari gebertiyim salaklar bı yumyumu dölleyemiyorlar :)):)))
ayy her seferinde ayni hatta bazen canim cok yaniyo bosa gitmesin diye giriyo islanmayinca tabi....patlatiyorum suratina bi tane o aciyla...
hamsi yerim sadece canim bu taraflara gelmedi daha:104::104:
He tamam sen rakıyida iç yumyumlar kafa olsun :)))
banlanma canim bosver...ozelime yaz istersen
ayy her seferinde ayni hatta bazen canim cok yaniyo bosa gitmesin diye giriyo islanmayinca tabi....patlatiyorum suratina bi tane o aciyla...
illa geberteceksin yani birilerini. hala bebiş olamadığına göre onlar çoktaaaan gebermişlerdir canım sen elini kana bulama
yazik vurunca hic ses cikarmiyo...gecen gun vurmadim yuzunu uzatiyo patlat patlat icinde kalmasin diye
Kızlar bebek yapma asamasinda alkol kullanıyor musunuz:26:
olsun belki o zaman kafa yerinde olmazsa kazara bir spoşa kapıyı açıverirler
Öbür ay bide öyle deneyelim tutarmi tutar))
eee kem küm... yani bebek denediğimiz ilişkide alkollü olmuyoruz. ama alkol alıyorum hatta haftasonu alıcam galiba
aaa evet alkollu iliskiye girme durumu var bide dimi... En iyisini yapiyorsun canim...biz besmele çekerek yapıyoruz hayırlısiyla olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?