Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa süpermiş. sağol canım benimm deniycem

aslinda bu egzersizler tsm benlikmis cok sik wc ye gidiyorum sabahtan beri 6kez gittim ve sikismis gibi kosa kosa gidiyorum....idrari yapatken tut birak tut bırak yapmak ii gelir diyo ya dr lar yaslaninca idrar kacirmamak icin...ben tut bırak yapamiyorum hoooosss gidiyo

kasma olayini bende cozemedim....

bu yukarda yazdığımı okuyabilirsin canım

Kızlar ilişkiden sonraki gün bende feci bi bel ağrısı oluyor bu sizde de oluyor mu:26:

ama bunu israrını yaparken yapmıyorsun yanlış anlama. onu sadece hangi kas olduğunu anlamak için 1 kereliğine yapıyorsun. sonra oturduğun yerde yapıyorsun. normal günlük hayatında yani. tv izlerken olur, çay içerke olur, masa başında iş yaparken, otobüste anladın mı?

cok uzun suredir klasik deniyoruz bebek icin bilmiyorum olabilir bir aydir biraz degistirdik ben yatak ucunda dururken o ayaktayken yaptik ama yine agriyo:26:

canım işte asıl o pozisyon ağrıtır ya onu yaptığımızda benimki de ağrıyordu. en iyisi sen sırtüstü yat belinin altına yastık koy o şekilde deneyin. bi yarım saat yastık kalsın sonra yastığı çek öyle yat. hem ayakları falan da dikmene gerek kalmıyo yastık yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…