evet canım ben ilkini yapıyorum zaten. 2.si daha çok doğumu kolaylaştırmak için kullanıyor. hamileliğin son aylarında. evet orda doğru kası bulman için önce idrarını yaparken tutman tavsiye ediliyor. o şekilde hangi kası kasıp gevşetmen gerektiğini anlıyorsun. ben bunu ön svşm zamanı da yapıyorum. özellikle de pek istekli olmadığım zamanlarda. ve çok işe yarıyor canım.
kocis:26:kullanma talimati var uzerinde
hehehe... senin ilacın da akşamları yanında oluyor canım
aslinda bu egzersizler tsm benlikmis cok sik wc ye gidiyorum sabahtan beri 6kez gittim ve sikismis gibi kosa kosa gidiyorum....idrari yapatken tut birak tut bırak yapmak ii gelir diyo ya dr lar yaslaninca idrar kacirmamak icin...ben tut bırak yapamiyorum hoooosss gidiyo
kasma olayini bende cozemedim....
evet canım ben ilkini yapıyorum zaten. 2.si daha çok doğumu kolaylaştırmak için kullanıyor. hamileliğin son aylarında. evet orda doğru kası bulman için önce idrarını yaparken tutman tavsiye ediliyor. o şekilde hangi kası kasıp gevşetmen gerektiğini anlıyorsun. ben bunu ön svşm zamanı da yapıyorum. özellikle de pek istekli olmadığım zamanlarda. ve çok işe yarıyor canım.
Adama ginalar gelcek diye tirstim:))
Kızlar ilişkiden sonraki gün bende feci bi bel ağrısı oluyor bu sizde de oluyor mu:26:
onlar bikmaz merak etme alissin...ilerdd isine yarar...biliyosun alismis kudurmustan beterdir
pozisyonunla ilgili olmasın canım
cok uzun suredir klasik deniyoruz bebek icin bilmiyorum olabilir bir aydir biraz degistirdik ben yatak ucunda dururken o ayaktayken yaptik ama yine agriyo:26:
aslinda bu egzersizler tsm benlikmis cok sik wc ye gidiyorum sabahtan beri 6kez gittim ve sikismis gibi kosa kosa gidiyorum....idrari yapatken tut birak tut bırak yapmak ii gelir diyo ya dr lar yaslaninca idrar kacirmamak icin...ben tut bırak yapamiyorum hoooosss gidiyo
onlar bikmaz merak etme alissin...ilerdd isine yarar...biliyosun alismis kudurmustan beterdir
olayi anladim canim benim...iste diyorum ya ilk hangi kas oldugunu anlamak icin bi kez idrarini yaparken denemek gerekli ya ben onu yapamiyorum
bilirsin sen onu bilirsin sen onuonlar bikmaz merak etme alissin...ilerdd isine yarar...biliyosun alismis kudurmustan beterdir
Bilemdim ben onu bilemedim ben onu
cok uzun suredir klasik deniyoruz bebek icin bilmiyorum olabilir bir aydir biraz degistirdik ben yatak ucunda dururken o ayaktayken yaptik ama yine agriyo:26:
bilirsin sen onu bilirsin sen onu
ayaklar omuzda olmadan canim:26::26::26:
aaa her gun mac her gun mac bol fındık fıstık yedir kocisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?