• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Buda benim kuzenimin ogluuu :52::52::52:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah çok tatluuuuuuş kuzucuk :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kıslaaarrr burda da kar başladıııııııı
kıyamam sana kuşum sıcak bişeyler iç iyi gelir. o nasıl okulmuş öyle benim bildiğim sonuna kadar açmaları lazım kaloriferi :47:
öyledir kuzucukkk.. maşallah o kadar da akıllı ve dilli ki:nazar::nazar: ama büyüdü şimdi 3 yaşına basacak inşallah ama tatlılığı hala devam ediyor :16::16:

Kalorifer yanıyor ama benim sınıfım kuzey cephede. Hiç güneş almıyor.

Hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.

Allah razı olsun Allah kabul etsin canım. okudum ben duamı

Buda benim kuzenimin ogluuu :52::52::52:

oy maşallah onu yanaklarını yerim bennn

Neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :30::30::30::30::30::30:

:47::47::47::47:

hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane ya allah ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? Inşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.

allah razı olsun canım yaaa

banada bişey demedi ama 35 ten sonra azaldığını biliyorum canım yani sayılı zamanlarımız kaldı bende 29 yaşındayım çünkü bu insanı daha da çok geriyo zaten 25 olsaydım bu kadar takmazdım diyorum

Ben de 29 um canım 2 gün sonra 30 olucam. anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36: Yok öyle bişi yok yok. Ben söylemedim siz e uymadınız. Ben hala 29 um. :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

Hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.

Allah razi olsun... bitanemmm guzel annee... insallah dualarin kabul olur.. :54::54::54::54::54:

Allah kabul etsin canım

amin cnm teşekkür ettim dualarımız kabul olur inşllah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize

Allah razı olsun canım benim. Gözlerim doldu yaaa. Bu nasıl bir yürek böyle. Hiç üşenmeden hepimize tek tek tesbih çekmişsin. Allah kalbinde ne varsa hepsini tez zamanda sana nasip etsin. :13::13::13::13:

allah kabul etsin canım ağzına sağlık

hoşgeldin tatlım, iyiyiz sen nasılsın :54: benim aynı, evde çalış, işte çalış :1:

baktım baktım :1: sabırla cevap verilmiş walla tebrikler :1: ama uzun sürmemiş fazla büyümemiş olay sanırım.. sabahki de öyle sanırım, olaysız kapanmış :1: ya da ben mi kaçırdım olayı :53:

süperr yaa maşallah canım, Allah bağışlasın, rabbim nazarlardan korusun, sana da nasip etsin :34:

annaaa, burda güya bugün çok karlı olcaktı, hala yağmur yağıo.. bi kar da yağaydı iyiydi :9:

Allah kabul etsin canım, aminnn :34:

okudum canım Allah c.c kabul etsin bnm ismimide söyler misin rica etsem hamişsin kabul olur inş :)

Allah razı olsun kızlar, inşallah Rabbim dualarıma çabucak cevap verir, bu mutluluğu yaşamanızı çok isterim, dualarım hep sizinle. kızlar hepinizi yazdım kâğıda sırayla çekecem herkese...balze-ash cnm üşenmek ne ki, niye üşeniyim belki size bi faydam olur. ben sizin için dua ediyorum, melekler de benim için. müthiş bi döngü bu.

cnm ben kansızın sabah eşim senn bu rengin ne olucak böyle o diyo adet döneminde hepten ruh gibi oluyorum o yüzden çok üşüyorum dr kan ilacı verdi ama bişe yaramıyo galiba anlamadım gitti bu aralar daha üşüyorum akşam dşlerim birbirine vurdu resmen dışarı hele hiç çıkmak istemiyorum

yani ev sıcak olduğu halde üşüyorsun öyle mi? eğer öyleyse sana kan ilacı yerine direkt kan vermesi lazım. hiç normal değil bu :50:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah çok tatluuuuuuş kuzucuk :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kalorifer yanıyor ama benim sınıfım kuzey cephede. Hiç güneş almıyor.

kışın güneş alsa ne olacak almasa ne :1: kaloriferi yeterince yaksalar kuzey muzey dinlemez ısınır orası

buyur gel canımmmm :))) atarız fırına bi börek sıcacık çayy kahvaltılıklarımızz ohh ohhh ne güzel olurdu ma tabisi bunlar bnnm için bir hayalden öteye geçemez çünkü 1 de mesaim var :DDD

yaaaaaaaaa börek filan deme yaaa ben diyetteyim hele bu hafta hiç doymadım cnm tatlı istiyo normalde tatlıya düşkün eğilim fazla ama sadece baklava yarım kilo yerim suan olsa ama perşembe diyetisyen günm bakalım ne diycek ben bu ay az kaçamak yaptım bde saatlere uymadım gel bebişim gel anne çile çekiyo börekten tatlıdan mahrummm

Allah razı olsun Allah kabul etsin canım. okudum ben duamı

oy maşallah onu yanaklarını yerim bennn

:47::47::47::47:

Allah kabul etsin dualarımızı cnm benim...

allah razı olsun canım yaaa

amin cnm cümlemizden.

Allah razi olsun... bitanemmm guzel annee... insallah dualarin kabul olur.. :54::54::54::54::54:

aminnnnnn inşallahhhhh cnm benim, dualarım kabul olsun da teyze olayım hemencecik sonra da musmutlu

Allah razı olsun kızlar, inşallah Rabbim dualarıma çabucak cevap verir, bu mutluluğu yaşamanızı çok isterim, dualarım hep sizinle. kızlar hepinizi yazdım kâğıda sırayla çekecem herkese...balze-ash cnm üşenmek ne ki, niye üşeniyim belki size bi faydam olur. ben sizin için dua ediyorum, melekler de benim için. müthiş bi döngü bu.

canımmmmmm cok cok sağolll zaman ayırdığın için Allah c.c bin kere razı olsunn hem senden hemde bebişinden :))))

kışın güneş alsa ne olacak almasa ne :1: kaloriferi yeterince yaksalar kuzey muzey dinlemez ısınır orası

Haklısın bebeğim. Zaten 2. dersin sonuna doğru tam ısınıyor kalorifer. O zamana kadar da donuyorum zaten. Tekrar ısınamıyorum bir türlü. sırf bunun için sınıfa polar bir şal aldım srekli kalorifer üzerinde. Isındıkça bacaklarıma koyuyorum. Soğuyunca tekrar peteğe :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::1::1::1::1: naapiym yoksa hasta olucam.

Kızlar işlerim var sohbete pek katılamıyorum :(((
ama sizinleyim.takip etmeye çalışıyorum.öptüm hepinizi:54::54::54:

buyur gel canımmmm :))) atarız fırına bi börek sıcacık çayy kahvaltılıklarımızz ohh ohhh ne güzel olurdu ma tabisi bunlar bnnm için bir hayalden öteye geçemez çünkü 1 de mesaim var :DDD

Off ama ya muthis olurdu dusunsene hepimiz ayni yerdeyizz wuuuwwww :-D:-D

yaaaaaaaaa börek filan deme yaaa ben diyetteyim hele bu hafta hiç doymadım cnm tatlı istiyo normalde tatlıya düşkün eğilim fazla ama sadece baklava yarım kilo yerim suan olsa ama perşembe diyetisyen günm bakalım ne diycek ben bu ay az kaçamak yaptım bde saatlere uymadım gel bebişim gel anne çile çekiyo börekten tatlıdan mahrummm

boşver diyeti boz bak bnm ıspanaklı böreğim cok güzel olur pişman olursun :DDD bende turşuya düştümm gece ytarken yiyom şişcemmm şişcem bakalım sonum nereye varacak :)))

Güzel yürekli arkadaşım benimmmmm. En kokulusundan :54::54::54::54::54::54:

canımmmmmm cok cok sağolll zaman ayırdığın için Allah c.c bin kere razı olsunn hem senden hemde bebişinden :))))

amin cnm Allah hepimizden razı olsun, bence hepimiz çok iyi kalpliyiz, o yüzden birbirimize dua etmeliyiz. Bu arada bak size dua ederken bol bol zikir çekmiş oluyorum bebeğim de dualarla büyüyo, Allah asıl bu fırsatı verdiğiniz için hepinizden bin kez razı olsun.

yani ev sıcak olduğu halde üşüyorsun öyle mi? eğer öyleyse sana kan ilacı yerine direkt kan vermesi lazım. hiç normal değil bu :50:

ev normal 55 ta şuan ılık yani bilmiyorum sadece şişelerde var ya kan gibi ondan içiyorum

Back
X