- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
canım bildirim gelmiyor ya ondan dolayı gözünden kaçmıştır sayfalar cbuk ilerliyor alıntı yap istersen ismini dua iste :)))
cnm ne duası hangi sayfada söler misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bildirim gelmiyor ya ondan dolayı gözünden kaçmıştır sayfalar cbuk ilerliyor alıntı yap istersen ismini dua iste :)))
evet kiloya dikkat etmemiz lazım hicranım 48 kiloydu ona bilem dr kilo alma demiş öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam
Hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.
Canimsin yaaaa.ne kadar duygulandim bilsenn.
Allah kabul etsin cnm okudum duami.regliyim gerci ama olsun.
Rabbim bu guzel yureginin hurmetine seni saglikla evladina kavustursun.
Cevremde senelerdir arkadas bildigim o kadar insan varki hic halimden anlamayan.sizler boyle olunca ben onlara arkadaslarimmis diyemiyorum.
Hele de biri var 4 yil lise 4 yil universitede yedigimiz ictigimiz bir..durumumu bildigi halde birgun olsun dememistir ki kendinin iki yasinda kizi var.
Zor gunumde yanimda olmadi hic.
Sağol canım benim, Allah kabul etsin, kocaman birrr AMİNNNNNNkızlar okudum sizler için de 100'er tane Ya Allah Ya Hu. siz de elham ve ihlasla amin der misiniz? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah, ben kelebekleriniz çabucak gelsin niyetiyle çektim tesbihi...
dogru canim bana dr sen kilo almicaksin dedi 47kiloyken ...pko da kilo cok etkili
slm kızlar nasılsınız meltem ablacım test yaptımı merak ettim denizim ne yaptı varmı yeni haberler geçmişi okuyamadım da![]()
kızlar okudum sizler için de 100'er tane Ya Allah Ya Hu. siz de elham ve ihlasla amin der misiniz? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah, ben kelebekleriniz çabucak gelsin niyetiyle çektim tesbihi...
kızlar okudum sizler için de 100'er tane Ya Allah Ya Hu. siz de elham ve ihlasla amin der misiniz? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah, ben kelebekleriniz çabucak gelsin niyetiyle çektim tesbihi...
Kiz ona oyle dediyse biz napacaz ki benim boyum war kilom normal o yuzden ama bu kimyasaldan sonra fazla yemege basladim strestenevet kiloya dikkat etmemiz lazım hicranım 48 kiloydu ona bilem dr kilo alma demiş öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam
Canimsin yaaaa.ne kadar duygulandim bilsenn.
Allah kabul etsin cnm okudum duami.regliyim gerci ama olsun.
Rabbim bu guzel yureginin hurmetine seni saglikla evladina kavustursun.
Cevremde senelerdir arkadas bildigim o kadar insan varki hic halimden anlamayan.sizler boyle olunca ben onlara arkadaslarimmis diyemiyorum.
Hele de biri var 4 yil lise 4 yil universitede yedigimiz ictigimiz bir..durumumu bildigi halde birgun olsun dememistir ki kendinin iki yasinda kizi var.
Zor gunumde yanimda olmadi hic.
Allah razı olsun canım sağol aminnnnnnn diyorum kocaman
okudum sağol canımm Allah c.c. bin kere razı olsun aminnnnnnnn...
Kizlar buda amcamin oglu yengem dk hapiyla korunurken bu tosuna hamis haldi40 yasinda
ahhhhh canımm bende aynı durumdayım bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar...daha ilk denemesinde tutan var inan dünyalar güzeli bebeği olduğu için şükretmesini bile bilmiyor duymadım daha ahh diyorum bnmde olsa da hergün binlerce kez şükretsem...
insaallah birgün bende hamileyim diyip aranıza katılabilirim arkadaslar. rabbim histeyenlere hayırlı evlat nasip etsin ve rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın![]()
bence Allah herkesin gönlüne göre veriyo cnm, o yüzden ben direkt siliyorum etrafımdaki öyle insanları, akrabalarımsa da mesafe koyuyorum. Rabbim biliyo sizin üzüntünüzü, acınızı yüreğimin en derininde hissediyorum mutluluğunuzu da öyle. o yüzden seviyorum sizler için dua etmeyi...Rabbim dualarımızı çabucacık kabul eder inşallah, minişlerimiz gelsin bir an önce de birlikte büyütelim... şimdi üzülmek stres yapmak yok anlaştık mı? o bebişler gelecek Allahın izniyle, içime doguyo 2013 sonunda sürprizler olacak.