• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben de 29 um canım 2 gün sonra 30 olucam. anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36: Yok öyle bişi yok yok. Ben söylemedim siz e uymadınız. Ben hala 29 um. :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
ne varmış canım 29 'sak, alla alla :9: :9: :9: :60::60:

Allah razı olsun kızlar, inşallah Rabbim dualarıma çabucak cevap verir, bu mutluluğu yaşamanızı çok isterim, dualarım hep sizinle. kızlar hepinizi yazdım kâğıda sırayla çekecem herkese...balze-ash cnm üşenmek ne ki, niye üşeniyim belki size bi faydam olur. ben sizin için dua ediyorum, melekler de benim için. müthiş bi döngü bu.
Allah razı olsun canım benim, Allah bütün dileklerini gerçekleştirsin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:

Haklısın bebeğim. Zaten 2. dersin sonuna doğru tam ısınıyor kalorifer. O zamana kadar da donuyorum zaten. Tekrar ısınamıyorum bir türlü. sırf bunun için sınıfa polar bir şal aldım srekli kalorifer üzerinde. Isındıkça bacaklarıma koyuyorum. Soğuyunca tekrar peteğe :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::1::1::1::1: naapiym yoksa hasta olucam.
Bebeim ne ogretmenisin sen :-)

Slm kizlar nasilsiniz
Kotu gunleri atlattim kendime geldim ve size bir merhaba diyim dedim.bnm bat dundu olmadim halen.eger hamileysem esime cok buyuk morel olucak.6 gun once testim negatifti.inslh bna mucezemi gondermistir ALLAHIM

boşver diyeti boz bak bnm ıspanaklı böreğim cok güzel olur pişman olursun :DDD bende turşuya düştümm gece ytarken yiyom şişcemmm şişcem bakalım sonum nereye varacak :)))

bebiş için katlanıyorum cnm ya bn pkolu olunca kloyu sevmiyo hastalık dikkat ediyorum bi bebiş olsun saldımçayıra mevlam kayıra diycemzaten herşeyi çok özledim böreek tatlı cips çikolata .....

bebiş için katlanıyorum cnm ya bn pkolu olunca kloyu sevmiyo hastalık dikkat ediyorum bi bebiş olsun saldımçayıra mevlam kayıra diycemzaten herşeyi çok özledim böreek tatlı cips çikolata .....

Bende pko luyum ama kilo falan yok cok sukur cNim ama bu ara kilo bende aldim ufff dikkat etmem lazim :-(

sağlık önemli tabi canım ben zayıf olduğumdan rahat yiyebiliyorum kilo olsa bende durrrr !!!! derdim kendime yoksa :))) hayırlısıyla bebişin olsun hmişken bol bol ye :)))

Slm kizlar nasilsiniz
Kotu gunleri atlattim kendime geldim ve size bir merhaba diyim dedim.bnm bat dundu olmadim halen.eger hamileysem esime cok buyuk morel olucak.6 gun once testim negatifti.inslh bna mucezemi gondermistir ALLAHIM
selam hoşgeldin :3:
inşallah hamişsindir canım

Kizlar buda amcamin oglu yengem dk hapiyla korunurken bu tosuna hamis haldi :52: 40 yasinda
oyyy buna da maşallah tosun yaa :nazar:
demek kısmet oldu mu hapa fln bakmıyo :9:

Haklısın bebeğim. Zaten 2. dersin sonuna doğru tam ısınıyor kalorifer. O zamana kadar da donuyorum zaten. Tekrar ısınamıyorum bir türlü. sırf bunun için sınıfa polar bir şal aldım srekli kalorifer üzerinde. Isındıkça bacaklarıma koyuyorum. Soğuyunca tekrar peteğe :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::1::1::1::1: naapiym yoksa hasta olucam.

canım ilgililere söylesen yazık değil misana da çocuklara da. bir de engelliler demiştin galiba dimi?? onlara 2 kat günah..

ev normal 55 ta şuan ılık yani bilmiyorum sadece şişelerde var ya kan gibi ondan içiyorum

55 gayet yüksek bence. şifa olsun canım o ilaçlar sana inşallah.

Slm kizlar nasilsiniz

neyin vardı hatırlayamadım ama çok geçmiş olsun. inşallah hamişsindir. test yapacak mısın?

Kizlar buda amcamin oglu yengem dk hapiyla korunurken bu tosuna hamis haldi :52: 40 yasinda

maşallah kız hem yengene hem tosununa :nazar::nazar::nazar:

Slm kizlar nasilsiniz

h.g canımmmm :) inş hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz :)

ben minikbebişime yazmak istemiştim sizin dialog üzerinden, herkese okumuş bana okumamış ya :43::43::43::43::43::43::43:

cnm şimdi sana da çekiyorum. dün yazmıştım kâğıda o listeyi online olanlara bakıp. ezberden isim yazınca unutuluyor diye. aşk olsun kuşum unutur muyum seni hiç? şu anda devam ediyorum duaya.

slm kızlar nasılsınız meltem ablacım test yaptımı merak ettim denizim ne yaptı varmı yeni haberler geçmişi okuyamadım da:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Back
X