• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence koyulaşır ama sen bilirsin. benim 1 saat sonraki bile daha belirgindi. ertesi gün olan tam koyuydu.

nasıl geçti görüşme? bu arada dua ettim senin için de elham ve ihlas okuyup amin der misin kuşum?

tamam canım ben bırazdan gıdıcem eczenye test kalmadı cunku evde :)))

bence koyulaşır ama sen bilirsin. benim 1 saat sonraki bile daha belirgindi. ertesi gün olan tam koyuydu.

nasıl geçti görüşme? bu arada dua ettim senin için de elham ve ihlas okuyup amin der misin kuşum?
Aminnnnnnn bitanemmm bende pisikonun kuzenine okudum bebegimmm dua mi vardi bebgim kacirdmm
ohh bu saatte kahvaltı.uzun uzun yap canım,yavaş yavaş :))) tadını çıkar
iş görüşmen nasıl geçti canım????
Adam vir vir konustu beynim karisti iyimi dedi kotu mu anlmadim deneyim yok dedi haber vercez biz size dedi oyle
azalıyorrrr canımmm ınss cıft cızgıyıı gorururzzzzzzz

İnsallah cnm gorelim sen gordun bende gorcem insallah kop kuyo yu bebegmmm
afıyet olsun canım ıs gorusmesı nasıl gectı

İyi mi kotu mu anlamdim kafam karisti tatlim sanurum kotu ya sizi arariz dedi gonderdi :1:

kızlar banada dua edin ne olur benimde melegim olsun :( 5 aydır deniyoruz olmuyor. dün rahim filmi cektirdim tüpler acıkmış. sorun yokmuş 5 günlük ilaç verdi 5 gün sonra yeniden kontrol edicekmiş dr.

hahha bende ismimi arıyordum canım valla dua lıstesınde :) :) :) tmm canım gıdıyorumm sımdı almaya test

listemdeydin bebeğim sen testi yapmadan önce, silik çizgi çıkınca ben seni sildim nasıl olsa bi hamişimiz daha oldu dedim :) niyeyse bu ay sen hamiş olacaksın gibi geliyodu bana. hadi hayırlısııı

liliii iş görüşmen nasıl gecti?

Valla hayatim gittik oturduk cay ictik adam basladi is yogunlugu personellerin yaptiklari bilmem ne sonra form verdi doldurdum is tecruben az dedi kisa sureli calismissin her yerde dedi tatlim bende yeni evliyim kisa calistim bundan sonraki isim izib verirseniz uzun sureli olck dedim

Aminnnnnnn bitanemmm bende pisikonun kuzenine okudum bebegimmm dua mi vardi bebgim kacirdmm

Adam vir vir konustu beynim karisti iyimi dedi kotu mu anlmadim deneyim yok dedi haber vercez biz size dedi oyle

İyi mi kotu mu anlamdim kafam karisti tatlim sanurum kotu ya sizi arariz dedi gonderdi :1:

bugün ben tesbih çektim cnm, herkes için tek tek 100'er tane Ya Allah Ya Hu senin adını da yazmıştım da yoktun. iş görüşmen nasıldı?

kızlar banada dua edin ne olur benimde melegim olsun :( 5 aydır deniyoruz olmuyor. dün rahim filmi cektirdim tüpler acıkmış. sorun yokmuş 5 günlük ilaç verdi 5 gün sonra yeniden kontrol edicekmiş dr.

cnm ben listeme eklerim seni de. Rabbim en erken zamanda nasip eder inşallah.

Hayırlısı olsun canım.Bu iş olmazsa başka iş çıkar.Hayırlı değilse olmasın zaten.
Güzel bir dinlen.şimdilik işi çok kafana takma

Valla hayatim gittik oturduk cay ictik adam basladi is yogunlugu personellerin yaptiklari bilmem ne sonra form verdi doldurdum is tecruben az dedi kisa sureli calismissin her yerde dedi tatlim bende yeni evliyim kisa calistim bundan sonraki isim izib verirseniz uzun sureli olck dedim

bence maddi sıkışıklığınız yoksa bir iki ay çalışma hem dinlen hem kafanı dinle
bir de yeni evlisin insanlar seni işe almak istemez cocuk yapıp bırakırsın diye
ben o yüzden başvurmuyorum bir yere, hoş cocuk da olmuyor ya ona daha cok üzülüyorum, bari çalışsaydım üretirdim diyorum.

bugün ben tesbih çektim cnm, herkes için tek tek 100'er tane Ya Allah Ya Hu senin adını da yazmıştım da yoktun. iş görüşmen nasıldı?

cnm ben listeme eklerim seni de. Rabbim en erken zamanda nasip eder inşallah.
Bence guzeldi bebegim laf soktum adama :1: heryerde kisa calismisin tecruben yok dedi ama kari gibi cene var adamda bende izin verirseninz uzun calisicam tevrube kazanicam herkes tecrube isterse nerde tecrube yapcaz dedim biz sizi arariz dedi
Hayırlısı olsun canım.Bu iş olmazsa başka iş çıkar.Hayırlı değilse olmasın zaten.
Güzel bir dinlen.şimdilik işi çok kafana takma

Tmm askosumm ole yaptim ya kasmadim kendimi :1: kendimede eldiven aldim mutlu oldum :1::16:

hoşgeldin Havvacım:3:hakikaten meltem ne yaptı acaba :26::26:

hoşbulduk cnm benim yine elektirik kesildi daha yeni geldi o yüzden geeç yazdım şekerim kusura bakma

canımm daha test yapmadımda bırazdan eczaneye gıdıp test alıcam

ayyy çok heycanlıyım ya işllah kop koyu 2 tane çizgi görürsün cnm benim bence sen hamilesin öyle hissediyorumm hadi hayırlısı hade çabuk git ezzaneye :1::1::1::1::49::49::49::49::49::52::52::52:

bence maddi sıkışıklığınız yoksa bir iki ay çalışma hem dinlen hem kafanı dinle
bir de yeni evlisin insanlar seni işe almak istemez cocuk yapıp bırakırsın diye
ben o yüzden başvurmuyorum bir yere, hoş cocuk da olmuyor ya ona daha cok üzülüyorum, bari çalışsaydım üretirdim diyorum.

Sıkısıklık yok canımınnnn ici de ben yasadigim yeri birakip baska yere yerlestim ya adapte olmadim suan yasadigim yere ondan calisip kafa dagitmak istiyorum da burasi cok ciddi sevmedim pek ya bakalim cnm yaaa

Lilim boswer bebeim borclariniz wardi sanirim ama cok skisik degilsen calisma dinlen braz bebisinnicin hazirlan ben oyle yapiyorim calismiyorum bebisten snra caliscam insallah

Bence guzeldi bebegim laf soktum adama :1: heryerde kisa calismisin tecruben yok dedi ama kari gibi cene var adamda bende izin verirseninz uzun calisicam tevrube kazanicam herkes tecrube isterse nerde tecrube yapcaz dedim biz sizi arariz dedi

Tmm askosumm ole yaptim ya kasmadim kendimi :1: kendimede eldiven aldim mutlu oldum :1::16:

işte bu beeeeeee...helal olsun lilimmmm ziyadesiyle hak etmişti :) çok iyi yapmışsın ya sana iş mi yok, en güzeli sen iş senin olur inşallahhhh...

Back
X