azalıyorrrr canımmm ınss cıft cızgıyıı gorururzzzzzzzKizlar git gide zaman azaliyo heyecan yukseliyor sooon 3 allahin izniyleee
İs gorusmesinden geldim geldim kv ye geldik kahvalti ya
afıyet olsun canım ıs gorusmesı nasıl gectı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azalıyorrrr canımmm ınss cıft cızgıyıı gorururzzzzzzzKizlar git gide zaman azaliyo heyecan yukseliyor sooon 3 allahin izniyleee
İs gorusmesinden geldim geldim kv ye geldik kahvalti ya
bence koyulaşır ama sen bilirsin. benim 1 saat sonraki bile daha belirgindi. ertesi gün olan tam koyuydu.
nasıl geçti görüşme? bu arada dua ettim senin için de elham ve ihlas okuyup amin der misin kuşum?
tamam canım ben bırazdan gıdıcem eczenye test kalmadı cunku evde :)))
slm kızlar nasılsınız meltem ablacım test yaptımı merak ettim denizim ne yaptı varmı yeni haberler geçmişi okuyamadım da![]()
sen hamilesin diye seni sildim ben dua listemden :))) koş koş hadi hemen test al sevinelim musmutlu olalım :) ben heyecan yaptım cnm yaaa
Aminnnnnnn bitanemmm bende pisikonun kuzenine okudum bebegimmm dua mi vardi bebgim kacirdmmbence koyulaşır ama sen bilirsin. benim 1 saat sonraki bile daha belirgindi. ertesi gün olan tam koyuydu.
nasıl geçti görüşme? bu arada dua ettim senin için de elham ve ihlas okuyup amin der misin kuşum?
Adam vir vir konustu beynim karisti iyimi dedi kotu mu anlmadim deneyim yok dedi haber vercez biz size dedi oyleohh bu saatte kahvaltı.uzun uzun yap canım,yavaş yavaş :))) tadını çıkar
iş görüşmen nasıl geçti canım????
azalıyorrrr canımmm ınss cıft cızgıyıı gorururzzzzzzz
İnsallah cnm gorelim sen gordun bende gorcem insallah kop kuyo yu bebegmmm
afıyet olsun canım ıs gorusmesı nasıl gectı
hahha bende ismimi arıyordum canım valla dua lıstesınde :) :) :) tmm canım gıdıyorumm sımdı almaya test
liliii iş görüşmen nasıl gecti?
Aminnnnnnn bitanemmm bende pisikonun kuzenine okudum bebegimmm dua mi vardi bebgim kacirdmm
Adam vir vir konustu beynim karisti iyimi dedi kotu mu anlmadim deneyim yok dedi haber vercez biz size dedi oyle
İyi mi kotu mu anlamdim kafam karisti tatlim sanurum kotu ya sizi arariz dedi gonderdi![]()
kızlar banada dua edin ne olur benimde melegim olsun5 aydır deniyoruz olmuyor. dün rahim filmi cektirdim tüpler acıkmış. sorun yokmuş 5 günlük ilaç verdi 5 gün sonra yeniden kontrol edicekmiş dr.
Aminnnnnnn bitanemmm bende pisikonun kuzenine okudum bebegimmm dua mi vardi bebgim kacirdmm
Adam vir vir konustu beynim karisti iyimi dedi kotu mu anlmadim deneyim yok dedi haber vercez biz size dedi oyle
İyi mi kotu mu anlamdim kafam karisti tatlim sanurum kotu ya sizi arariz dedi gonderdi![]()
Valla hayatim gittik oturduk cay ictik adam basladi is yogunlugu personellerin yaptiklari bilmem ne sonra form verdi doldurdum is tecruben az dedi kisa sureli calismissin her yerde dedi tatlim bende yeni evliyim kisa calistim bundan sonraki isim izib verirseniz uzun sureli olck dedim
çok tesekkür ederim insallahbugün ben tesbih çektim cnm, herkes için tek tek 100'er tane Ya Allah Ya Hu senin adını da yazmıştım da yoktun. iş görüşmen nasıldı?
cnm ben listeme eklerim seni de. Rabbim en erken zamanda nasip eder inşallah.
Bence guzeldi bebegim laf soktum adamabugün ben tesbih çektim cnm, herkes için tek tek 100'er tane Ya Allah Ya Hu senin adını da yazmıştım da yoktun. iş görüşmen nasıldı?
cnm ben listeme eklerim seni de. Rabbim en erken zamanda nasip eder inşallah.
Hayırlısı olsun canım.Bu iş olmazsa başka iş çıkar.Hayırlı değilse olmasın zaten.
Güzel bir dinlen.şimdilik işi çok kafana takma
hoşgeldin Havvacımhakikaten meltem ne yaptı acaba :26::26:
canımm daha test yapmadımda bırazdan eczaneye gıdıp test alıcam
bence maddi sıkışıklığınız yoksa bir iki ay çalışma hem dinlen hem kafanı dinle
bir de yeni evlisin insanlar seni işe almak istemez cocuk yapıp bırakırsın diye
ben o yüzden başvurmuyorum bir yere, hoş cocuk da olmuyor ya ona daha cok üzülüyorum, bari çalışsaydım üretirdim diyorum.
Bence guzeldi bebegim laf soktum adamaheryerde kisa calismisin tecruben yok dedi ama kari gibi cene var adamda bende izin verirseninz uzun calisicam tevrube kazanicam herkes tecrube isterse nerde tecrube yapcaz dedim biz sizi arariz dedi
Tmm askosumm ole yaptim ya kasmadim kendimikendimede eldiven aldim mutlu oldum
![]()