• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amannnnn sallla yaaa tecrube muhabbetine sinir oluyorum ama gercekten tecrubem yok neyse fındıgımm is benim olsa bile baslamiycam tecrubem yok calisamam dicem

:) adama söyleyeceğini söylemişsin zaten :) süt geliyor mu hala? geçti mi?

:16::16::16::16::16:
Zamannnnnnnnn çabucak geç zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senin için de dua ettim cnm, söz vermiştim ya sana aklımdaydın hep

Ayyy cok rak ettim ya canim bat kacti senin :-D

Aynen oyle hayatim braz dinlen hem bebis gelsin ewde olcaksin daha iyi hamisligin tadini cikart :-D
Aynen bebgimmm evde bebgi daha cok dusunmem.umarim para kazanmakta guzel bisi yaa memnundum ama bebis buyusun sonra artik :1:
eminem benimmmmmmmm bebişimmmmmmmmmm cnm ben sana hiç slm vermez olur muyum cnm elektirik her zamn kesiliyo burda temizlik bile yamadım cnm ev leş gibi oldu cuma günü antebe gitcem genel bi temizlik yapmam gerek ama ne elektirik ne su var napcam bilmiyorummmm slm lilimmmm :54::54::54::54::54::54::54::54:
Ben seniiiiii coooook ozluycemmmm orda net yokmu askosummm yaaaaa neyse yapma bende gitmeden yapioyorum gelince gene yapiyorum gelince yaparsin cnmmmmm :54::54::54:
Gitbcanim git ozlem giderin :-D

Gitcem sende gel beraber gidelim annem sever senii :16:

Aynen bebgimmm evde bebgi daha cok dusunmem.umarim para kazanmakta guzel bisi yaa memnundum ama bebis buyusun sonra artik :1:

Ben seniiiiii coooook ozluycemmmm orda net yokmu askosummm yaaaaa neyse yapma bende gitmeden yapioyorum gelince gene yapiyorum gelince yaparsin cnmmmmm :54::54::54:

Ahh keske canim ya gelemem ki :-(

Ama daha war canim ya cikmaya bilir bence

Kizlar git gide zaman azaliyo heyecan yukseliyor sooon 3 allahin izniyleee

Kiz kukucann konusamadik senle bebemm

kızlar banada dua edin ne olur benimde melegim olsun :( 5 aydır deniyoruz olmuyor. dün rahim filmi cektirdim tüpler acıkmış. sorun yokmuş 5 günlük ilaç verdi 5 gün sonra yeniden kontrol edicekmiş dr.

5 ay kisa bir sure cnm.insallah olacaktir biraz sabir.
Avatarinda ki resim de cok tatlii bayildimm

bence maddi sıkışıklığınız yoksa bir iki ay çalışma hem dinlen hem kafanı dinle
bir de yeni evlisin insanlar seni işe almak istemez cocuk yapıp bırakırsın diye
ben o yüzden başvurmuyorum bir yere, hoş cocuk da olmuyor ya ona daha cok üzülüyorum, bari çalışsaydım üretirdim diyorum.

Operacim sen en iyisini yapiyosun aslinda isten cikmisin evde de bos durmuyosun nasilsa bi yandan yuksekk lisans felan ohh.
Bebiside arada kaynatirsin bak gorr.

Amannnnn sallla yaaa tecrube muhabbetine sinir oluyorum ama gercekten tecrubem yok neyse fındıgımm is benim olsa bile baslamiycam tecrubem yok calisamam dicem

Maddi olarak rahatsaniz biraz ara verebilirsin tatlim .belkim bebisin seninledir dur bakalim.

banada beklerimm gerçekten hatta bir yerde buluşuruzzz :) belki ikimizde hamiş oluruz hhhhhhhhıııı
Valla bebegim izmirde eski focaya geliyorumm cok uzak ya bulusmayiz ama ayarlariz insallah bitanem
neye güldün kısss :)))) söylede bizde gülelim demi amaaaa :)))
Nick nerden geliyo die konusmussuz ya sabah evrakcı die demissin ona guldmm :60::60:
:) adama söyleyeceğini söylemişsin zaten :) süt geliyor mu hala? geçti mi?

Bebegim sikmadim ellemedim bakmadim ki daha cok kotu olmasin die cnm bakayim mi ki gelir mi ki :1:

Allah razı olsun güzel insan.. Teşekkür ederim.. Hep umut dolu olmaya karar verdim.. Kötü düşünceler çok geliyor aklıma ama hep atmaya çalışıyorum yüzüm asık olsa bile gülücükler yazıyorum.. İnşallah herşey daha güzel olacak..:16:

Ahh keske canim ya gelemem ki :-(

Ama daha war canim ya cikmaya bilir bence
Keske ne guzel olurdu cnm.iki dunur gezerdik :1:
akşam eve gidimde ama.Ya burda kalırsam.Allah korusun.Ben de evde oturmayı çok istiyorum yaaaaaaaaaaa :((((((((((
azcık 1-2 aycık olsa yeter
O zmn sen eve git cnm.sonra indirsin kar 2 ay kalmasin yoldan nasil olur :1::1::1:
Kiz kukucann konusamadik senle bebemm

5 ay kisa bir sure cnm.insallah olacaktir biraz sabir.
Avatarinda ki resim de cok tatlii bayildimm

Operacim sen en iyisini yapiyosun aslinda isten cikmisin evde de bos durmuyosun nasilsa bi yandan yuksekk lisans felan ohh.
Bebiside arada kaynatirsin bak gorr.

Maddi olarak rahatsaniz biraz ara verebilirsin tatlim .belkim bebisin seninledir dur bakalim.

durcam bakalim adam beni cagirsada ben gitmiycem.hayatimmm cok ozledim yaa pek konusamadik ne zamandir :1::1::1: ozledimm

net yoktur cnm ya olsa bu kadar üzülmezdim ama yapcak bişeyy yok şimdi yapmam gerek cnm beni eşim götürecek cuma günü artık 29 aralıkta gelirim cnm çünkü eşimin amcasının eşi ölmüş şimdi gelip giden olur baş sağlıği için kaynanm yaşli ağirlayamaz geçen sefer görümcem ölmüştü kalmadım kaynanm laf vurmuştu kimse bana yardımcı olmadı herkez evine giti dedi o yüzden bu sefer kalmam lazım eşim geri dönecek urfaya o yüzden yapam gerek temizlik yemek felanda yaparım kocişimi çok özlerim ben ya onsuz uyumam çok zor oluyo nasıl dayanıcam sizede kocamada bilmiyom :5::5::5::5::5:

:5::5::5::5::5:

dr um pazartesi baktır demişti onlar çıkan rakamlardan anlıyolar bakalım artık :)

5 in üstü hamile demek canım pazartesi demek ki 5 e yakın bir değer çıkar diye düşündü doktorun o zaman sen idrar testi yapabilirsin belki bugünden öğrenirsin :16:nasıl da çelmeye çalışıyorum aklını:52::52:

Valla bebegim izmirde eski focaya geliyorumm cok uzak ya bulusmayiz ama ayarlariz insallah bitanem

Nick nerden geliyo die konusmussuz ya sabah evrakcı die demissin ona guldmm :60::60:

Bebegim sikmadim ellemedim bakmadim ki daha cok kotu olmasin die cnm bakayim mi ki gelir mi ki :1:

ne olduğumuz belii değil ki ne iş olsa yapıyoz :))))

O zmn sen eve git cnm.sonra indirsin kar 2 ay kalmasin yoldan nasil olur :1::1::1:

durcam bakalim adam beni cagirsada ben gitmiycem.hayatimmm cok ozledim yaa pek konusamadik ne zamandir :1::1::1: ozledimm

Hamisligimizi dusnsene ikimizin yan yana hahahahaaa deli gbi aliswerisle gecer ay o guzel alalim yok buda guzel derken kocalari batiririz :-D

cnm sıkma gelseydi kendiliğinden gelirdi, düzelmiştir inşallah...

Allah razı olsun güzel insan.. Teşekkür ederim.. Hep umut dolu olmaya karar verdim.. Kötü düşünceler çok geliyor aklıma ama hep atmaya çalışıyorum yüzüm asık olsa bile gülücükler yazıyorum.. İnşallah herşey daha güzel olacak..:16:

tabi ki her şey güzel olacak. ben bu topikte kızlara hep söylüyorum umutsuz vaka takılanları dövecem en son :) güzel düşünecez güzel olacak ben inanıyorum.

Cikan rakamlardan bizde anlar olduk zaten hayatim ama genede sen bilirsin daha cok erken bence bat ina 1hafta war daha

pazartesi banada erken geldi ama yarın çıkabilir 5 gün kalmış oluyo ki bi çok kişi 5 gün kala idrarda bile görüyo bencede baktırsın ama üzülmeyeceksen nutez gerçi 2 çocuğun var Allah uzun ömür versin ve bu ilk denemenmiş canım kendini fazla üzeceğini zannetmiyorum inşallah hamişsindir canım hayırlısı..

Cikan rakamlardan bizde anlar olduk zaten hayatim ama genede sen bilirsin daha cok erken bence bat ina 1hafta war daha

dilekcim yumurtlama günümü 1 aralık dedi fakat 25 ve 1 i arasıda olabilir dedi ve biz 25 i başladık çalışmaya yani erken yumurtladıysam gebelik erkende olabilir.
birde ben geçen hafta çokk kötüydüm ne yerimden kalktım ne konuştum ne güldüm inanılmaz sinir duygu çöküşü yaşadım elimde olmadan ,içimden sıcak su gibi akıntılar geldi çok yoruldum falan ve sol kasığımda inanılmaz ağrı elektirik çarpması ve kabızlık yaşadım bunlar belirti ve şüphelerim oldu kandada 5 gün önceden çıkma olasılığı çok yüksek çünkü benim çok testim yapıldı geçen ay ve hcg testimde yapıldı gebe olmadan eğer olursam karşılaştırsın oranlarını diye o yüzden git dedi ama ben beklettim yarın gidincede bata 5 gün kalmış olucak ve çıkma olasılığı 100/75 inşallah

Ozledim kizz bende .kukucann.
Yat evde benim yerime de :))
Ay walla bende hamis kalim cikicam , fuarlara gitmicem , onu yapmicam bunu yapmicam diye ahkam kesiyodum
Kaldim burdaa

Back
X