Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos bulduk evrakcı cooooooook guldum bacımm yaaaa![]()
![]()
Amannnnn sallla yaaa tecrube muhabbetine sinir oluyorum ama gercekten tecrubem yok neyse fındıgımm is benim olsa bile baslamiycam tecrubem yok calisamam dicem
Zamannnnnnnnn çabucak geç zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynen bebgimmm evde bebgi daha cok dusunmem.umarim para kazanmakta guzel bisi yaa memnundum ama bebis buyusun sonra artikAyyy cok rak ettim ya canim bat kacti senin :-D
Aynen oyle hayatim braz dinlen hem bebis gelsin ewde olcaksin daha iyi hamisligin tadini cikart :-D
Ben seniiiiii coooook ozluycemmmm orda net yokmu askosummm yaaaaa neyse yapma bende gitmeden yapioyorum gelince gene yapiyorum gelince yaparsin cnmmmmmeminem benimmmmmmmm bebişimmmmmmmmmm cnm ben sana hiç slm vermez olur muyum cnm elektirik her zamn kesiliyo burda temizlik bile yamadım cnm ev leş gibi oldu cuma günü antebe gitcem genel bi temizlik yapmam gerek ama ne elektirik ne su var napcam bilmiyorummmm slm lilimmmm![]()
Gitbcanim git ozlem giderin :-D
Ahh keske canim ya gelemem ki :-(Aynen bebgimmm evde bebgi daha cok dusunmem.umarim para kazanmakta guzel bisi yaa memnundum ama bebis buyusun sonra artik
Ben seniiiiii coooook ozluycemmmm orda net yokmu askosummm yaaaaa neyse yapma bende gitmeden yapioyorum gelince gene yapiyorum gelince yaparsin cnmmmmm
Gitcem sende gel beraber gidelim annem sever senii![]()
bat 16 canım![]()
Ayyy ben alayim askosuma eldiven nolcakk yaaavvv insallah kapanir azcik evde tatil yap![]()
Kizlar git gide zaman azaliyo heyecan yukseliyor sooon 3 allahin izniyleee
kızlar banada dua edin ne olur benimde melegim olsun5 aydır deniyoruz olmuyor. dün rahim filmi cektirdim tüpler acıkmış. sorun yokmuş 5 günlük ilaç verdi 5 gün sonra yeniden kontrol edicekmiş dr.
bence maddi sıkışıklığınız yoksa bir iki ay çalışma hem dinlen hem kafanı dinle
bir de yeni evlisin insanlar seni işe almak istemez cocuk yapıp bırakırsın diye
ben o yüzden başvurmuyorum bir yere, hoş cocuk da olmuyor ya ona daha cok üzülüyorum, bari çalışsaydım üretirdim diyorum.
Amannnnn sallla yaaa tecrube muhabbetine sinir oluyorum ama gercekten tecrubem yok neyse fındıgımm is benim olsa bile baslamiycam tecrubem yok calisamam dicem
Valla bebegim izmirde eski focaya geliyorumm cok uzak ya bulusmayiz ama ayarlariz insallah bitanembanada beklerimm gerçekten hatta bir yerde buluşuruzzz :) belki ikimizde hamiş oluruz hhhhhhhhıııı
Nick nerden geliyo die konusmussuz ya sabah evrakcı die demissin ona guldmmneye güldün kısss :)))) söylede bizde gülelim demi amaaaa :)))
:) adama söyleyeceğini söylemişsin zaten :) süt geliyor mu hala? geçti mi?
senin için de dua ettim cnm, söz vermiştim ya sana aklımdaydın hep
senin için de dua ettim cnm, söz vermiştim ya sana aklımdaydın hep
Keske ne guzel olurdu cnm.iki dunur gezerdikAhh keske canim ya gelemem ki :-(
Ama daha war canim ya cikmaya bilir bence
O zmn sen eve git cnm.sonra indirsin kar 2 ay kalmasin yoldan nasil olurakşam eve gidimde ama.Ya burda kalırsam.Allah korusun.Ben de evde oturmayı çok istiyorum yaaaaaaaaaaa(((((((((
azcık 1-2 aycık olsa yeter
Kiz kukucann konusamadik senle bebemm
5 ay kisa bir sure cnm.insallah olacaktir biraz sabir.
Avatarinda ki resim de cok tatlii bayildimm
Operacim sen en iyisini yapiyosun aslinda isten cikmisin evde de bos durmuyosun nasilsa bi yandan yuksekk lisans felan ohh.
Bebiside arada kaynatirsin bak gorr.
Maddi olarak rahatsaniz biraz ara verebilirsin tatlim .belkim bebisin seninledir dur bakalim.
dr um pazartesi baktır demişti onlar çıkan rakamlardan anlıyolar bakalım artık :)
Aynen bebgimmm evde bebgi daha cok dusunmem.umarim para kazanmakta guzel bisi yaa memnundum ama bebis buyusun sonra artik
Ben seniiiiii coooook ozluycemmmm orda net yokmu askosummm yaaaaa neyse yapma bende gitmeden yapioyorum gelince gene yapiyorum gelince yaparsin cnmmmmm
net yoktur cnm ya olsa bu kadar üzülmezdim ama yapcak bişeyy yok şimdi yapmam gerek cnm beni eşim götürecek cuma günü artık 29 aralıkta gelirim cnm çünkü eşimin amcasının eşi ölmüş şimdi gelip giden olur baş sağlıği için kaynanm yaşli ağirlayamaz geçen sefer görümcem ölmüştü kalmadım kaynanm laf vurmuştu kimse bana yardımcı olmadı herkez evine giti dedi o yüzden bu sefer kalmam lazım eşim geri dönecek urfaya o yüzden yapam gerek temizlik yemek felanda yaparım kocişimi çok özlerim ben ya onsuz uyumam çok zor oluyo nasıl dayanıcam sizede kocamada bilmiyom
Gitcem sende gel beraber gidelim annem sever senii![]()
dr um pazartesi baktır demişti onlar çıkan rakamlardan anlıyolar bakalım artık :)
Valla bebegim izmirde eski focaya geliyorumm cok uzak ya bulusmayiz ama ayarlariz insallah bitanem
Nick nerden geliyo die konusmussuz ya sabah evrakcı die demissin ona guldmm
Bebegim sikmadim ellemedim bakmadim ki daha cok kotu olmasin die cnm bakayim mi ki gelir mi ki![]()
Keske ne guzel olurdu cnm.iki dunur gezerdik
O zmn sen eve git cnm.sonra indirsin kar 2 ay kalmasin yoldan nasil olur
durcam bakalim adam beni cagirsada ben gitmiycem.hayatimmm cok ozledim yaa pek konusamadik ne zamandirozledimm
Valla bebegim izmirde eski focaya geliyorumm cok uzak ya bulusmayiz ama ayarlariz insallah bitanem
Nick nerden geliyo die konusmussuz ya sabah evrakcı die demissin ona guldmm
Bebegim sikmadim ellemedim bakmadim ki daha cok kotu olmasin die cnm bakayim mi ki gelir mi ki![]()
Allah razı olsun güzel insan.. Teşekkür ederim.. Hep umut dolu olmaya karar verdim.. Kötü düşünceler çok geliyor aklıma ama hep atmaya çalışıyorum yüzüm asık olsa bile gülücükler yazıyorum.. İnşallah herşey daha güzel olacak..![]()
Cikan rakamlardan bizde anlar olduk zaten hayatim ama genede sen bilirsin daha cok erken bence bat ina 1hafta war daha
Cikan rakamlardan bizde anlar olduk zaten hayatim ama genede sen bilirsin daha cok erken bence bat ina 1hafta war daha
Keske ne guzel olurdu cnm.iki dunur gezerdik
O zmn sen eve git cnm.sonra indirsin kar 2 ay kalmasin yoldan nasil olur
durcam bakalim adam beni cagirsada ben gitmiycem.hayatimmm cok ozledim yaa pek konusamadik ne zamandirozledimm