pazartesi banada erken geldi ama yarın çıkabilir 5 gün kalmış oluyo ki bi çok kişi 5 gün kala idrarda bile görüyo bencede baktırsın ama üzülmeyeceksen nutez gerçi 2 çocuğun var Allah uzun ömür versin ve bu ilk denemenmiş canım kendini fazla üzeceğini zannetmiyorum inşallah hamişsindir canım hayırlısı..
cnm nasılsın? niye sesin çıkmıyor? bugün konuşamadık hiç
Cnmmmmm benimmmmm uzulme Gonuller bur olsunn
Bende ciktim isten iyi oldu tatlimmmm kv ye geldmm ben sizle konusuyom o kendi kendine konusuyorne olduğumuz belii değil ki ne iş olsa yapıyoz :))))
Hamisligimizi dusnsene ikimizin yan yana hahahahaaa deli gbi aliswerisle gecer ay o guzel alalim yok buda guzel derken kocalari batiririz :-D
pazartesi banada erken geldi ama yarın çıkabilir 5 gün kalmış oluyo ki bi çok kişi 5 gün kala idrarda bile görüyo bencede baktırsın ama üzülmeyeceksen nutez gerçi 2 çocuğun var Allah uzun ömür versin ve bu ilk denemenmiş canım kendini fazla üzeceğini zannetmiyorum inşallah hamişsindir canım hayırlısı..
ınsallah canımm benımm yaa test yaptım bakalım ne cıkıcaklistemdeydin bebeğim sen testi yapmadan önce, silik çizgi çıkınca ben seni sildim nasıl olsa bi hamişimiz daha oldu dedim :) niyeyse bu ay sen hamiş olacaksın gibi geliyodu bana. hadi hayırlısııı
hoşbulduk cnm benim yine elektirik kesildi daha yeni geldi o yüzden geeç yazdım şekerim kusura bakma
ayyy çok heycanlıyım ya işllah kop koyu 2 tane çizgi görürsün cnm benim bence sen hamilesin öyle hissediyorumm hadi hayırlısı hade çabuk git ezzaneye
keske ne guzel olurdu cnm.iki dunur gezerdik
O zmn sen eve git cnm.sonra indirsin kar 2 ay kalmasin yoldan nasil olur
Durcam bakalim adam beni cagirsada ben gitmiycem.hayatimmm cok ozledim yaa pek konusamadik ne zamandirOzledimm
Bende ciktim isten iyi oldu tatlimmmm kv ye geldmm ben sizle konusuyom o kendi kendine konusuyor
Batsinlar ne guzellllll beter olsunlarrr hamisken her sey serbest dedi benim kocis
yoo üzülmem canım çıkmaması çok normal ..allahın dediği olur o bilir zamanını ya eşime acır kısmetini erken verir ya ufak oğlumun biraz büyümesini bekler seneye verir yada tüplerim tıkanmış olur hiç vermez bilmiyorum ama bunların hiç biri beni üzmezallaha emanetiz
kimseciklerde yok ki orda cnm çok sıkılacak eminim zaten cenaze evlerinde kalamıyorum hemen fenalık geçiriyorum kardeşim geliyo aklıma nasıl dayanırım bilmiyorummm
Bende ciktim isten iyi oldu tatlimmmm kv ye geldmm ben sizle konusuyom o kendi kendine konusuyor
Batsinlar ne guzellllll beter olsunlarrr hamisken her sey serbest dedi benim kocis
ınsallah canımm benımm yaa test yaptım bakalım ne cıkıcak
ınsallah canım ıns hamısımdırrrrrrr hadı hayırlısı olsun gıttım eczenye canım ayyy dısarsıııı buzzzzzzzzzzzzz gıbbbbııııııı
Brnimki oyke biseye cesaret edemez ama her istedigimize alir :-D tupperware nin mama takimini alicam muthisti ya :-D
sonuç ne hade söle çok heycanlıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mltmu yaptinmi test ayyy hadi insallahh yaaaa
canlarımm sımdıı bakıyorum testın sonucunaaa
Valla allah yardimcin olsun bitanemmm:))))
bu hafta bitsin 1 ay rahatım canım.seminer var.o da merkezde ilçeye gel git yapmıycam.hem seminderden erken çıkıyoruz iyi oluyor valla.öyle bir işimiz olsa.9 da git 2 de çık.oh ne güzel
Brnimki oyke biseye cesaret edemez ama her istedigimize alir :-D tupperware nin mama takimini alicam muthisti ya :-D
Ayy hadi insallah yaacanlarımm sımdıı bakıyorum testın sonucunaaa
inşallah alırsın canım Allah o günleride tez zamanda nasip eder inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?