Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

O da dogru canim da 16si bat demisti 7gun war daha batina dye demistim ben ama istiyosan yaptir ya insallah cikar nutez canim arkadasim umarim cikar ama cikmasada uzulme gec dollenme falansa cikmaz cunku

cnm nasılsın? niye sesin çıkmıyor? bugün konuşamadık hiç

canım merhaba, önce sen tesbih çekiyorsun diye yazmadım. sonra da ben dualar ettim. (seni yalnız bırakmayayım dedim.) şimdide geçmişi okuyarak geldim. aslında dün akşam ki elektrik çarpması olayına size cevap yazdım ama sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki bazen atlanabiliyor. ben de bu durumlar oluyor yani sonra toprağa basıyorum ve bu beni biraz idare ediyor.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin canım.. buradaki arkadaşlarımıza ve bebek isteyen herkese versin rabbim..

Cnmmmmm benimmmmm uzulme Gonuller bur olsunn
ne olduğumuz belii değil ki ne iş olsa yapıyoz :))))
Bende ciktim isten iyi oldu tatlimmmm kv ye geldmm ben sizle konusuyom o kendi kendine konusuyor
Hamisligimizi dusnsene ikimizin yan yana hahahahaaa deli gbi aliswerisle gecer ay o guzel alalim yok buda guzel derken kocalari batiririz :-D

Batsinlar ne guzellllll beter olsunlarrr hamisken her sey serbest dedi benim kocis

meltem ablam gelmiş test yaptın mı içimden bi ses sen hamiişsin diyo işlah doğru söylüyodurrr

yoo üzülmem canım çıkmaması çok normal ..allahın dediği olur o bilir zamanını ya eşime acır kısmetini erken verir ya ufak oğlumun biraz büyümesini bekler seneye verir yada tüplerim tıkanmış olur hiç vermez bilmiyorum ama bunların hiç biri beni üzmez allaha emanetiz

listemdeydin bebeğim sen testi yapmadan önce, silik çizgi çıkınca ben seni sildim nasıl olsa bi hamişimiz daha oldu dedim :) niyeyse bu ay sen hamiş olacaksın gibi geliyodu bana. hadi hayırlısııı
ınsallah canımm benımm yaa test yaptım bakalım ne cıkıcak

ınsallah canım ıns hamısımdırrrrrrr hadı hayırlısı olsun gıttım eczenye canım ayyy dısarsıııı buzzzzzzzzzzzzz gıbbbbııııııı

keske ne guzel olurdu cnm.iki dunur gezerdik

O zmn sen eve git cnm.sonra indirsin kar 2 ay kalmasin yoldan nasil olur

Durcam bakalim adam beni cagirsada ben gitmiycem.hayatimmm cok ozledim yaa pek konusamadik ne zamandir Ozledimm

:))))
bu hafta bitsin 1 ay rahatım canım.seminer var.o da merkezde ilçeye gel git yapmıycam.hem seminderden erken çıkıyoruz iyi oluyor valla.öyle bir işimiz olsa.9 da git 2 de çık.oh ne güzel

Cnmmmmm benimmmmm uzulme Gonuller bur olsunn

Bende ciktim isten iyi oldu tatlimmmm kv ye geldmm ben sizle konusuyom o kendi kendine konusuyor

Batsinlar ne guzellllll beter olsunlarrr hamisken her sey serbest dedi benim kocis

Brnimki oyke biseye cesaret edemez ama her istedigimize alir :-D tupperware nin mama takimini alicam muthisti ya :-D

öyle Allah'a emanetiz..

sonuç ne hade söle çok heycanlıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:))))
bu hafta bitsin 1 ay rahatım canım.seminer var.o da merkezde ilçeye gel git yapmıycam.hem seminderden erken çıkıyoruz iyi oluyor valla.öyle bir işimiz olsa.9 da git 2 de çık.oh ne güzel
Valla allah yardimcin olsun bitanemmm
Brnimki oyke biseye cesaret edemez ama her istedigimize alir :-D tupperware nin mama takimini alicam muthisti ya :-D

Valla beniki dedi butun herseyim feda olsun istedigini almakta ozgursun dedi hele bi hamis. Kal diyo bakalim hadi hayirlisiyla gelsin annesine

kesin hamile bak görürsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canlarımm sımdıı bakıyorum testın sonucunaaa
Ayy hadi insallah yaa
inşallah alırsın canım Allah o günleride tez zamanda nasip eder inşallah hepimize.

Hamis oldugumda alicam canim kimyasalda hamis oldugumu ogrendigimde hemen sparis wermistim ablama onda wardi alcaktim ondan sagliksiz okdugunu ogrenince almadim kaldi onda hemde uygundu fiyati cok guzel syler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…