İnsallah canim brnim insallah olucak
Amin canım.Allah hepimizin yardımcısı ollsun.
ayy bişey oldu kıza her yeri arayıp sonra bize yazıcakkk
ama bak yoksada allah korusun kötümüdür hani ağlamak falan merakettim şimdi onu off bi ses ver ya
yok kızlarr ısıktan dolayı am net cıkmıyordu o yuzden net yakalamak ıcın ugrastım bırazzzz kımseye soylemıcemmm esımden ve sızden baskaa
yok kızlarr ısıktan dolayı am net cıkmıyordu o yuzden net yakalamak ıcın ugrastım bırazzzz kımseye soylemıcemmm esımden ve sızden baskaa
canlarımmm hepinizeee cokkk cokk tesekkur ederımm suann sevıncten aglıyorum. ınsallah bebişimmm bu sefer annesınee tutunurrrr. Allahım ısteyen herkesee nasıppp etsınnn ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrabbimmm hepinizeee herkesee nasıpp etsınnn bu duyguyuuuuu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Melteminin nasıl mutlu ettin bizi Allah tamamına erdirsin... Çok çok sevindim maşallah bence kalp atışını duyana kadar kimseye demeyok kızlarr ısıktan dolayı am net cıkmıyordu o yuzden net yakalamak ıcın ugrastım bırazzzz kımseye soylemıcemmm esımden ve sızden baskaa
çift çizgin hayırlı olsun arkadaşım.... inşallah bebiş sana tutunur.. veee minicik kalbi senin kalbinle atmaya başlar.... Rabbim diğer bekleyen arkadaşlarımıza da verir inşallah.
canlarımmm hepinizeee cokkk cokk tesekkur ederımm suann sevıncten aglıyorum. ınsallah bebişimmm bu sefer annesınee tutunurrrr. Allahım ısteyen herkesee nasıppp etsınnn ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrabbimmm hepinizeee herkesee nasıpp etsınnn bu duyguyuuuuu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?