• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarımmm hepınızee cok cok tesekkur ederımm guzel dıleklerınızz ıcın. ınsallah bu sefer bebişimii kucagıma almak nasıp olur Allahımm tum ısteyenlereee nasıpp etsınn bu mutlulugu Allahım hepinizinn gobusunee bebıssss versınnn ınsallah ben gıdeyım canlarımm saglık ocagına da kan vereımm

canlarımmm hepınızee cok cok tesekkur ederımm guzel dıleklerınızz ıcın. ınsallah bu sefer bebişimii kucagıma almak nasıp olur Allahımm tum ısteyenlereee nasıpp etsınn bu mutlulugu Allahım hepinizinn gobusunee bebıssss versınnn ınsallah ben gıdeyım canlarımm saglık ocagına da kan vereımm
Kocana nasıl diceksin düşündün mü melteeeemmmm kız sanki ben pozitif gördüm çok çok sevindim yaaaaaa

Melteminin nasıl mutlu ettin bizi Allah tamamına erdirsin... Çok çok sevindim maşallah bence kalp atışını duyana kadar kimseye deme
aynen canımm benımmm hıc kımseye soylemıcem boyle tutunana kadar cunku gecen soyledım maalesef kaybettım bebeğimii
eşine sürpriz yap sürpriz yap:52::52::52:
kana gıdeım suprız planlıcamm kızlar suan kafam durduu valla :))
Cok sewindim canim ya insallah kucaginada almayi nasip etsin rabbim :-)
saoll canımm benım rabbım hepinizeee bu mutlulugu sonuna kadar yasamayı nasıp etsınn
:43::43::43::43::43::43::43:bende şimdi ağliyorum cnm işlah bizde yazarız hamileyiz diye tekrar hayırlı olsunn işlah tutunurda hiç bırakmaz cnm benimmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

canım benımm yaa rabbım hayırlı zamanda en kısa zamanda sızede nasıp etsınn ınsallahhhhhhh . aminnnn canımmm aminn bırakmasın beniii bebişimm bu seferrr sıkı sıkı tutunsunnn :(

Lililililililillililililili:64::64::64::64::64: Lililililililillililililili:64::64::64::64::64: Lililililililillililililili:64::64::64::64::64: Lililililililillililililili:64::64::64::64::64: Lililililililillililililili:64::64::64::64::64:

ben sana demedim mi, gördün mü bakkkkkkkk :) ayyyyyy yerim ben seni çok sevindim karnımda kelebekler uçuşuyoooo...hadi gözün aydın cnm benim. musmutlu oldum yaaa...

psipsikommmmmmmmmmmmm yaptım duanı bebegimmmm, evrakcum cnm benim çok teşekkür ederim.

kızlar ne zaman bugün yatacam bişi yapmıcam desem ani misafir çıkıyo yaaaaaa, ben kaçıyorum öptüm sizi. meltemcimi merak etmiştim. öpüyorum hepinizi

Ooooooy maşallah kuzum sana yaaa. İnşallah tüm topik teker teker peşinden hamile kalır kuzum. Ben ayağımı sürüdüm, hadi rastgele...:16:

Kizlarda telden halay cekerken arada dil cilaran surat olmussss fark etmedim kusura bakmayin aliscammmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::64::64::64::64::64::64::64::74::63::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64

sıra bize de gelicek inşallah arkadaşım ümidimizi kaybetmeyelim inşallahhhh o günleri bizde görücez ve bizim halaylarımızda çekilecekkk:16::16:

Yazcaz dimi, bizimde cift cizgili testimiz olucak dimi
Emraha bagladim.
Saka bi yana ben cok heyecanlaniyorum boyle haber alinca o kadar umutlaniyorumki, karsidakinin heyecani bana geciyor sanki.
Insallah canim insallah, rabbim dualarimizi bos cevirmeyecek

canlarımmm hepinizeee cokkk cokk tesekkur ederımm suann sevıncten aglıyorum. ınsallah bebişimmm bu sefer annesınee tutunurrrr. Allahım ısteyen herkesee nasıppp etsınnn ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: rabbimmm hepinizeee herkesee nasıpp etsınnn bu duyguyuuuuu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy seni allah güldürsün benide ağlattınn :)
bak sana ne diycem yaşını bilmiyorum ama beni bir ablan olarak gör ve lütfen ,düşük.dış gebelik.oldu olmadı yazılarını artıkkkk okuma moralini yüksek tut mümkün mertebe yay kendini yat haber izleme gazete okuma ve aklından bebeğim tutundumu oldumu olmadımı düşüncelerini şu an itibari ile o güzel kafandan att tahlilin gibi pozitif bak her anına lütfen :))
HERŞEY ÇOKK GÜZEL OLUCAK :24::1::31::emir_bebek::nazar:

Kızlar hepiniz nasıl insanlarsınız... Bu kadar güzel iyi samimi başkasının mutluluğu ile mutlu olan başkası için sürekli dua eden bencillik nedir bilmeyen sevgi dolu insanların bir arada olması nasıl büyük bir lütuf hepiniz teker teker minnoşsunux( tmm kabul bu olmadı ama koyacak kelime bulamadım yerine ilaçlardan kafam güzel MAZUR GÖRÜN:))))))))))))
sizi seviyorum laaaaannnn

ben sana demedim mi, gördün mü bakkkkkkkk :) ayyyyyy yerim ben seni çok sevindim karnımda kelebekler uçuşuyoooo...hadi gözün aydın cnm benim. musmutlu oldum yaaa...

psipsikommmmmmmmmmmmm yaptım duanı bebegimmmm, evrakcum cnm benim çok teşekkür ederim.

kızlar ne zaman bugün yatacam bişi yapmıcam desem ani misafir çıkıyo yaaaaaa, ben kaçıyorum öptüm sizi. meltemcimi merak etmiştim. öpüyorum hepinizi

canım sana cevap yazmıstım sımdı de cıkıyorsun opuyorum seniii....:16::16::16::16:

Back
X