- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
amanda aman ikiz avatarida koymuşmaşallah size
Yoğun istek üzerine oldu kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanda aman ikiz avatarida koymuşmaşallah size
canım canım canım nasıl oldun
canım sana cevap yazmıstım sımdı de cıkıyorsun opuyorum seniii....![]()
Yeliz ateş topiğinfw bekliyorum ben orda olduğumda gelmiyorsun sana özelden bişey soracağım bakarmısınOoooooy maşallah kuzum sana yaaa. İnşallah tüm topik teker teker peşinden hamile kalır kuzum. Ben ayağımı sürüdüm, hadi rastgele...![]()
çok dadlularr yaaa yirim men onları...çok cici olmuş iyi yapmissin kuzumm 3kalplisin ozelsin
tebriklerrrrr canımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh
canlarımmm hepınızee cok cok tesekkur ederımm guzel dıleklerınızz ıcın. ınsallah bu sefer bebişimii kucagıma almak nasıp olur Allahımm tum ısteyenlereee nasıpp etsınn bu mutlulugu Allahım hepinizinn gobusunee bebıssss versınnn ınsallah ben gıdeyım canlarımm saglık ocagına da kan vereımm
Kızlar hepiniz nasıl insanlarsınız... Bu kadar güzel iyi samimi başkasının mutluluğu ile mutlu olan başkası için sürekli dua eden bencillik nedir bilmeyen sevgi dolu insanların bir arada olması nasıl büyük bir lütuf hepiniz teker teker minnoşsunux( tmm kabul bu olmadı ama koyacak kelime bulamadım yerine ilaçlardan kafam güzel MAZUR GÖRÜN:))))))))))))
sizi seviyorum laaaaannnn
merak ettim seni cnm bugün sesin çıkmadı hiç, bakıyorum online gözüküyosun ama yazmıyosun. açık bırakıyorum pc'yi gidip mutfakta bişiler yapim arkadaşım gelecek. ben meraklı tazeyim biliyosun çatlarım kapatırsam bensiz neler oluyo orda diye :) arada bakarım size...
yelizcim temmuz anneleri topiğinede arada bir geliyorsun orda tebrik etmişmiydim seni bilmiyorum ama burda tebrik edeyim kuzum inşallahh bebeişlerini sağlıkla kucağına alırsın, ikizlerde mide bulantısı çok olurmuş sendede oluyor muYoğun istek üzerine oldu kuzum![]()
Benimmmmmm minnoşum yorma kendini kuzucum güzel annem benimmm duaların kabul olsun inşallah Allah gönlündekileri versin sana daben sana demedim mi, gördün mü bakkkkkkkk :) ayyyyyy yerim ben seni çok sevindim karnımda kelebekler uçuşuyoooo...hadi gözün aydın cnm benim. musmutlu oldum yaaa...
psipsikommmmmmmmmmmmm yaptım duanı bebegimmmm, evrakcum cnm benim çok teşekkür ederim.
kızlar ne zaman bugün yatacam bişi yapmıcam desem ani misafir çıkıyo yaaaaaa, ben kaçıyorum öptüm sizi. meltemcimi merak etmiştim. öpüyorum hepinizi
Nesefalım seninkine de sevincez bebeğim az kaldı sabretYazcaz dimi, bizimde cift cizgili testimiz olucak dimi
Emraha bagladim.
Saka bi yana ben cok heyecanlaniyorum boyle haber alinca o kadar umutlaniyorumki, karsidakinin heyecani bana geciyor sanki.
Insallah canim insallah, rabbim dualarimizi bos cevirmeyecek
Daha iyiyim hicranım yaaaa bugün evde yayacaktım ya iş yerindeyiöcanım canım canım nasıl oldun
kızlar siz ikili test sonuçlarınızı aldınızmı??? bende haftaya gidiyorum ikili test için inşallah iyi çıkarsen dua ederken bende dua ettim cnm. aksam ki yazısmalarınıza cevap yazdım ama gormedin sanırsam.. az önce tekrar yazmıstım. topraga basmak iyi geliyor. burun kanamaları ve kulak tıkanmaları mukozaları besleyen kan hacminin artmasından kaynaklıymıs canım..
yaşı uzun omru güzel olsun canım benim ismini ne koydular....sende bol bol dinlen yat yoksa geçmez
Canimmmm .birbirimizi seviyoss ne guzel.
Hakkaten ben bazen inanamiyorum minikbebisimin duasini goruncede soyledim.
15 yillik arkadasim bana naptin nettin uzulme bilmemne demiyor yaa.
Burdaki herkes baska gercektin.
Kiskanclik yok haset yok.
Ben biri hamile olunca icimde kelebekler ucusuyo.hepimiz oyleyiz dimi
Iyiki varsinizzz
![]()
canlarımmm hepinizeee cokkk cokk tesekkur ederımm suann sevıncten aglıyorum. ınsallah bebişimmm bu sefer annesınee tutunurrrr. Allahım ısteyen herkesee nasıppp etsınnn ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rabbimmm hepinizeee herkesee nasıpp etsınnn bu duyguyuuuuu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Benimmmmmm minnoşum yorma kendini kuzucum güzel annem benimmm duaların kabul olsun inşallah Allah gönlündekileri versin sana da
Nesefalım seninkine de sevincez bebeğim az kaldı sabret
Daha iyiyim hicranım yaaaa bugün evde yayacaktım ya iş yerindeyiö
kuzeniö doğurdu güzeller güzeli bir kızımız var... Allah amalı babalı sağlıklı büyütsün
kızlar siz ikili test sonuçlarınızı aldınızmı??? bende haftaya gidiyorum ikili test için inşallah iyi çıkar