• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yazcaz dimi, bizimde cift cizgili testimiz olucak dimi
Emraha bagladim.
Saka bi yana ben cok heyecanlaniyorum boyle haber alinca o kadar umutlaniyorumki, karsidakinin heyecani bana geciyor sanki.
Insallah canim insallah, rabbim dualarimizi bos cevirmeyecek

benim hiç çift çizgim olmadı :50::50::50::43::43::43::43::43:

lilii ve nutezz ben de bu haftasonu değil diğer haftasonu izmire geliyorum :)
19 aralık yegenimin 22 aralık ablamın doğum günü :)

Kizlar an itibariyle denizliye kar yagıyorrrrrrrrrr
buraya da gönder karı, hava buz gibi ama kar yağmıyor yağsada şöyle kahvemi alıp pencerenin önüne geçip karı izlesem, kışın en güzel yanıda karın yağması ve sıcak evinde kar yağışını izlemek müthiş güzel bişey.

benim hiç çift çizgim olmadı :50::50::50::43::43::43::43::43:

olacakkkkkkk Allah ın izniyle inşallahhhhhhhhhhh ya bence bu topik çok uğurlu gerçi bende daha uğurunu göremedim ama:1: olsun baksana 1 ayda kaç tane hamiş oldu bu ay patlama oldu resmen yaaa kim derdiki bu kadar kişi hamile olacak diye ama oldu yapmayın valla bende üzülüyorum iyice ümitsizlik çökmesin üzerimize.:19::19:

ne varmış canım 29 'sak, alla alla :9: :9: :9: :60::60:

Allah razı olsun canım benim, Allah bütün dileklerini gerçekleştirsin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:

:30::30::30::30::30::30::30:

Bebeim ne ogretmenisin sen :-)
sınıf öğretmeniyim salında ama 2 senedir sizhin engelliler öğretmenliği yapıyorum tatlım.

canım ilgililere söylesen yazık değil misana da çocuklara da. bir de engelliler demiştin galiba dimi?? onlara 2 kat günah..
Malesef ki kimsenin umurunda olmuyorlar canım. Herkes görünce vah vah yazık diyor ama onlar için bi şey yapmaya çalışan yok.

canım o hemen hamile kalmıştır ateş düştüğü yeri yakıyor inan bana içinde olmayan bilemezzzzzz ben anneme bile diyorum sen beni tam olarak anlayamazsın diye çünkü o bunu yaşamamış insanlar ne yaşadıysa onu bilirler arkadaşına bence çok da kızma tatlım o hemen hamile kalmıştır o sebepten de bunun kafaya takılacak bişey olmadığını düşünüyodur ben kimseye kızmıyorum ya çünkü bence beni anlayamazlar zaten olmaz yani içimde kopan volkanı bilemezler ama tabi seni teselli etmesi lazım bir arkadaşın olarak o konuda haklısın canım bişey diyemem sana.

Evet canim icinde olmayan yasamayan bilemez Ama bilmeye anlamaya calisabilir dimi.
Ben ona kiziyorum.burdaki bazi arkadaslarda ikinci ucuncu denemelerinde hamis kaldilar.
Ama ben bizi anlayabildiklerini bizim icin en az bizim kadar istediklerini ve bunun icin dua ettiklerini goruyorum.
Icimizde kopan firtinalar varyaa bunu zaten anlatmamiz zor.
Benim beklentim arkadaslarimin en azindan benim icin dua etmesi ne bilim ufak bir teselli bile yetiyo bazen

kızçeler an itibariyşe ellerim haric bir yerim üşümüyo lahana gibi oldum kat kat ayağımda sıcak su torbası yelek filan iyi geldi valla

buraya da gönder karı, hava buz gibi ama kar yağmıyor yağsada şöyle kahvemi alıp pencerenin önüne geçip karı izlesem, kışın en güzel yanıda karın yağması ve sıcak evinde kar yağışını izlemek müthiş güzel bişey.

Ama sulu kar cnm tutmaz ama gondereyimmmmm hemennn :1:

Back
X