• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrr hepinizeeee ne kadar teşekkur etsemm azdırr. hem mutlu hem uzuntulu anlarımızda yanımızda bulunuyorsunuz. sız ne guzel ınsanlarsınızzzz yaaa Allah sızlerdenn razıı olsun canımm gercekten ıyıkı varsınızz suan sadece tek sızeee soyledım. ve aldıgım tepkılerrr superdıı yaaa guzel yureklı arkadaslarımm benımm. rabbım sızlere de hayırlı zamanda evlat sahıbı yapsınn ınsallah. canlarım aslında ben ıkı dusuk yaptım. o acıyıda rabbım kimseye yasatmasın. dualarınızda benı eksık etmeyın canlarım. bu sefer bu melegımı rabbım kucagımaa almayıı nasıp etsınn. sadece tek ıstedıgım mınıgım annesıne sapa sağlam tutulsun ve kardeslerı gıbı bırakıp gıtmesın bu mınıgımı sağ salım kucagıma alaım ınsallahhhh

kızlar saglık ocagına gıttım ama doktor yarın sabah 9 da gel dedı ogleden sonra yapılmıyormus. hem teste acil yazıcak belkı aksama da sonucum cıkabılırrrr ınsallahh oyle olurrr

tatlım hayırlısı yarınaymış öyle düşün !!! inşallahhh herşey dilediğin gibi istediğin gibi olur tatlımm dualarım seninle ...

Serap ablacim rosem dilketincim hasretimmm.... Icim daraliyor bogazimi sikiyolar sanki bıkmıyorum neden böyle oldu dualar okuyorum rabbim ferahlik versin diee :50:

ayetel kursi oku tatlım !!!!!! eşimede dün gece öyle oldu!!!!!! pencereyi açtım temiz hava alsın diye .... sende bir balkona çık temiz hava al tatlımmm iyi gelir inşallahhh ............arada olur öylee Allah hayıra getirsin diyeyim cnmmm

Bgn topukte bisilik war benimde icim skiliyo offf hava kapali ya ondan heralde icim karardi :-(

bizler sona kaldıkça sanırım ümit etmek bile zor oluyo neyse kırma sen yinede umudunu belli mi olurrrrr benim pazar günü testim negatifti ben bile umutluyum biliyo musun arada geliyolar ama :ssz::ssz:

pazar günü çok erken ama canım.Hayırlısı olsun ne yapalım.Eşimde benden meraklı.test yap diyip duruyor.En çok ta o üzülecek diye üzülüyorum :(

Bgn topukte bisilik war benimde icim skiliyo offf hava kapali ya ondan heralde icim karardi :-(

havadan canlarım havadan ... kapalı ya ondandır almanyada olsak ne yapçaz blmiyorum ıld 2 3 ay anca güneş oluyormuş hep kapalı geçiyormuş .... bunada şükür canlar en güzel ülkede yaşıyouz yaz kış bahar 4mevsimi yaşıyruz türkiyede........

26 yaşındayım ya benim adetlerim heeeeeeeep sancılı geliyor hemde öyle böyle sancı değil. 1 kez düşük yaptım hemen hemen ona yakın bir sancı.
güün içinde 2veya 3 tane ağrı kesici ile hafifletebiliyorum.
yıllardır böyle yaşamaktan bıkttım
evlenince geçer dediler ne alakaysa geçmedi.
üşütme geçer dediler . hep kat kat giyiniyorum --çorap patik terlik üstüste
adaçayı içiyorum hafifletmiyor
1 kez düşük yaptım 1 yıldır tekrar deniyorum tutmuyor
acaba hamile kalmamı mı engelliyor
doktor hiç bir sorunun yok dedi
böyle olan var mı sancıdan ölüyorum hap içtiğim halde. ve hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor

ben cikayim sagol canim gelirim yinee
canımmm cıkmaaaa :(((
Canim ozeldeee yaptira bilirsin 2saate ogreniyosun 10tl hemde bisi degil
canım bızım burda 50 tlye yapılıyorrr
tatlım hayırlısı yarınaymış öyle düşün !!! inşallahhh herşey dilediğin gibi istediğin gibi olur tatlımm dualarım seninle ...

ayetel kursi oku tatlım !!!!!! eşimede dün gece öyle oldu!!!!!! pencereyi açtım temiz hava alsın diye .... sende bir balkona çık temiz hava al tatlımmm iyi gelir inşallahhh ............arada olur öylee Allah hayıra getirsin diyeyim cnmmm

aynen canımm benımm Allahh razııı olsunnnnnnnnnn

lorennaa nerdesin kıs, herşey yolundamı bebişin nasıl cinsiyetini öğrendinmi, ikili testini yaptırdınmı sonuç nasıl çıktı ayy çok soru sordum ya kusura bakma

valla canım bu hafta çook yoğundum cumartesı pazar mısafırlerım vardı bırı yemeklı bırıde oturma... hafta sonu onlarla uğraştım gecen haftam drda geçtii.. herşey çok güzel bebişim çok ıyı testler güzel çıktı drum kesin olmamakla beraber erkek bebeğe benziyor dedı ama bu ayın sonunda kesın sonuç bellı olcak nasipse...:nazar: dünde sağlık ocağındaydım ocak ayında 18. haftamda aşılarım başlıyacak 24. haftamda da şeker yüklemem var... 4 aylık olduk artııkkk.......:16::16::nazar:

kızlarrrr hepinizeeee ne kadar teşekkur etsemm azdırr. hem mutlu hem uzuntulu anlarımızda yanımızda bulunuyorsunuz. sız ne guzel ınsanlarsınızzzz yaaa Allah sızlerdenn razıı olsun canımm gercekten ıyıkı varsınızz suan sadece tek sızeee soyledım. ve aldıgım tepkılerrr superdıı yaaa guzel yureklı arkadaslarımm benımm. rabbım sızlere de hayırlı zamanda evlat sahıbı yapsınn ınsallah. canlarım aslında ben ıkı dusuk yaptım. o acıyıda rabbım kimseye yasatmasın. dualarınızda benı eksık etmeyın canlarım. bu sefer bu melegımı rabbım kucagımaa almayıı nasıp etsınn. sadece tek ıstedıgım mınıgım annesıne sapa sağlam tutulsun ve kardeslerı gıbı bırakıp gıtmesın bu mınıgımı sağ salım kucagıma alaım ınsallahhhh

Canim benim insallah bizlerse aenin bu duygundan yasariz bende bi kere hamis duygusunu tatim mutgis biseymis ama kaybettim sonra saglikli bebeklerimiz olur insallah dr git hmen progeatan falan versin tutunmasi icin

inşallahhh cnm inşallahhh!!!! evet büyük ihtimalle en çok bekleyen benim ........ gerçekten de zor çok zor 3 aya kadar olmazsa doktor aşılama yaparız dedi ama bende aşılama istemiyorum ........ direk lpg taktırırız diyo eşimde:60::60::60: bende aynı fikirdeyiz....

amiiiinnnn cnm inşallahhhhhhhhhh darısı olmayanlara inşallahhhhhh

lpg mi???? :1::1::1::1::1::1:
kız patlar matlar dikkat edin...

valla canım bu hafta çook yoğundum cumartesı pazar mısafırlerım vardı bırı yemeklı bırıde oturma... hafta sonu onlarla uğraştım gecen haftam drda geçtii.. herşey çok güzel bebişim çok ıyı testler güzel çıktı drum kesin olmamakla beraber erkek bebeğe benziyor dedı ama bu ayın sonunda kesın sonuç bellı olcak nasipse...:nazar: dünde sağlık ocağındaydım ocak ayında 18. haftamda aşılarım başlıyacak 24. haftamda da şeker yüklemem var... 4 aylık olduk artııkkk.......:16::16::nazar:

Ne asilari canim ne asisi wurulacaksin

Canim benim insallah bizlerse aenin bu duygundan yasariz bende bi kere hamis duygusunu tatim mutgis biseymis ama kaybettim sonra saglikli bebeklerimiz olur insallah dr git hmen progeatan falan versin tutunmasi icin

ınsallah canım benımm rabbım bu mutlulugu sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınnnn. canım benım bı degerım yuksekmıs doktor hamıs kalınca hemen gel ıgne vurulcaksın demıstı .

26 yaşındayım ya benim adetlerim heeeeeeeep sancılı geliyor hemde öyle böyle sancı değil. 1 kez düşük yaptım hemen hemen ona yakın bir sancı.
güün içinde 2veya 3 tane ağrı kesici ile hafifletebiliyorum.
yıllardır böyle yaşamaktan bıkttım
evlenince geçer dediler ne alakaysa geçmedi.
üşütme geçer dediler . hep kat kat giyiniyorum --çorap patik terlik üstüste
adaçayı içiyorum hafifletmiyor
1 kez düşük yaptım 1 yıldır tekrar deniyorum tutmuyor
acaba hamile kalmamı mı engelliyor
doktor hiç bir sorunun yok dedi
böyle olan var mı sancıdan ölüyorum hap içtiğim halde. ve hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor

Benim de regl günlerim kendimi bildim bileli hep sancılı geçer hele ki ilk 3 günüm.. İlk gün mutlaka ağrı kesici almazsam yataklara düşüyorum.. Evlenince geçmiyor o yalan benimki de geçmedi çünkü.. Ben de 8 gün önce kürtaj oldum.. Sanmam bunun engelleyebileceğini ama bilemem.. Sanırım bünyeden mi bilmiyorum ağrılı oluyor benim sancılarım..

Canin biseye mi sikildi hicranim.biraz uzanip dinlen istersen

Anliyorum canim.babana cok gecmis olsun.dedigin gibi havalar da cok bunaltici ve buna ek bekleyisler.
Allah hepimize sabirlar versin

Sonrada ben geliyorum sanirsamm:53:

Gobek atmaktan yorgun dustu hicranim.
Dilketinimm avatarin cok tatli.ondan istiyorum bennn:23:

sağol canım benim.evet sağlam durmalıyız ama.Geçecek bu günler.hem dünyaya hem bizim dünyamıza bahar gelecek inşallah :16::16::16::16::16:

havadan canlarım havadan ... kapalı ya ondandır almanyada olsak ne yapçaz blmiyorum ıld 2 3 ay anca güneş oluyormuş hep kapalı geçiyormuş .... bunada şükür canlar en güzel ülkede yaşıyouz yaz kış bahar 4mevsimi yaşıyruz türkiyede........
Ewet cok sukirki oyle tatlim kapali hawa basiyo ama ne okirsa olsun simdi bebisimiz olsa onlarla ilgilenirdik diyorum kendi kendime benden sonra ewlenen herkez hamile doguracak artik hatta doguranlarda war bizlerde yasalim o duyguu insallah
canımmm cıkmaaaa :(((

canım bızım burda 50 tlye yapılıyorrr

aynen canımm benımm Allahh razııı olsunnnnnnnnnn

Uhhh canim nye o kadar pahali ya soyuyolarmia insani resmen bi gebelik testi o kadar pahalimi olur ya

Ne asilari canim ne asisi wurulacaksin

canım benım hamılelıgın 18. haftasında aşılar başlıyomuş ilk aşım tetanoz aşısı benım daha once vurulduğum için tek doz vurcaklar 4 doz oluyo o aşı daha sonrakıler ne tam olarak bende bilmiyorum aşı kartı vercekler gittiğimde ona göre gidip vurulucam...

Back
X