evet haklısın inşallahhh sırada bizler varızdır cnm !!!!!!Allah arttırsın inşalalaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım maşallahhhnazar değmesinnn arkası gelsin inşallahhh
Amin. Amin. Amin. İnşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın inşallahhh sırada bizler varızdır cnm !!!!!!Allah arttırsın inşalalaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım maşallahhhnazar değmesinnn arkası gelsin inşallahhh
ahhh çok geçmiş olsun yanık çok zor bilirim kolum yanmıştı yok yeni cnm iyice sıktım ağzını teşekkür ettim düşündüğün için kuşum
kızlar saglık ocagına gıttım ama doktor yarın sabah 9 da gel dedı ogleden sonra yapılmıyormus. hem teste acil yazıcak belkı aksama da sonucum cıkabılırrrr ınsallahh oyle olurrr
Serap ablacim rosem dilketincim hasretimmm.... Icim daraliyor bogazimi sikiyolar sanki bıkmıyorum neden böyle oldu dualar okuyorum rabbim ferahlik versin diee![]()
bizler sona kaldıkça sanırım ümit etmek bile zor oluyo neyse kırma sen yinede umudunu belli mi olurrrrr benim pazar günü testim negatifti ben bile umutluyum biliyo musun arada geliyolar ama![]()
Bgn topukte bisilik war benimde icim skiliyo offf hava kapali ya ondan heralde icim karardi :-(
canımmm cıkmaaaaben cikayim sagol canim gelirim yinee
canım bızım burda 50 tlye yapılıyorrrCanim ozeldeee yaptira bilirsin 2saate ogreniyosun 10tl hemde bisi degil
tatlım hayırlısı yarınaymış öyle düşün !!! inşallahhh herşey dilediğin gibi istediğin gibi olur tatlımm dualarım seninle ...
ayetel kursi oku tatlım !!!!!! eşimede dün gece öyle oldu!!!!!! pencereyi açtım temiz hava alsın diye .... sende bir balkona çık temiz hava al tatlımmm iyi gelir inşallahhh ............arada olur öylee Allah hayıra getirsin diyeyim cnmmm
lorennaa nerdesin kıs, herşey yolundamı bebişin nasıl cinsiyetini öğrendinmi, ikili testini yaptırdınmı sonuç nasıl çıktı ayy çok soru sordum ya kusura bakma
kızlarrrr hepinizeeee ne kadar teşekkur etsemm azdırr. hem mutlu hem uzuntulu anlarımızda yanımızda bulunuyorsunuz. sız ne guzel ınsanlarsınızzzz yaaa Allah sızlerdenn razıı olsun canımm gercekten ıyıkı varsınızz suan sadece tek sızeee soyledım. ve aldıgım tepkılerrr superdıı yaaa guzel yureklı arkadaslarımm benımm. rabbım sızlere de hayırlı zamanda evlat sahıbı yapsınn ınsallah. canlarım aslında ben ıkı dusuk yaptım. o acıyıda rabbım kimseye yasatmasın. dualarınızda benı eksık etmeyın canlarım. bu sefer bu melegımı rabbım kucagımaa almayıı nasıp etsınn. sadece tek ıstedıgım mınıgım annesıne sapa sağlam tutulsun ve kardeslerı gıbı bırakıp gıtmesın bu mınıgımı sağ salım kucagıma alaım ınsallahhhh
inşallahhh cnm inşallahhh!!!! evet büyük ihtimalle en çok bekleyen benim ........ gerçekten de zor çok zor 3 aya kadar olmazsa doktor aşılama yaparız dedi ama bende aşılama istemiyorum ........ direk lpg taktırırız diyo eşimdebende aynı fikirdeyiz....
amiiiinnnn cnm inşallahhhhhhhhhh darısı olmayanlara inşallahhhhhh
ben cikayim sagol canim gelirim yinee
valla canım bu hafta çook yoğundum cumartesı pazar mısafırlerım vardı bırı yemeklı bırıde oturma... hafta sonu onlarla uğraştım gecen haftam drda geçtii.. herşey çok güzel bebişim çok ıyı testler güzel çıktı drum kesin olmamakla beraber erkek bebeğe benziyor dedı ama bu ayın sonunda kesın sonuç bellı olcak nasipse...dünde sağlık ocağındaydım ocak ayında 18. haftamda aşılarım başlıyacak 24. haftamda da şeker yüklemem var... 4 aylık olduk artııkkk.......
![]()
Canim benim insallah bizlerse aenin bu duygundan yasariz bende bi kere hamis duygusunu tatim mutgis biseymis ama kaybettim sonra saglikli bebeklerimiz olur insallah dr git hmen progeatan falan versin tutunmasi icin
26 yaşındayım ya benim adetlerim heeeeeeeep sancılı geliyor hemde öyle böyle sancı değil. 1 kez düşük yaptım hemen hemen ona yakın bir sancı.
güün içinde 2veya 3 tane ağrı kesici ile hafifletebiliyorum.
yıllardır böyle yaşamaktan bıkttım
evlenince geçer dediler ne alakaysa geçmedi.
üşütme geçer dediler . hep kat kat giyiniyorum --çorap patik terlik üstüste
adaçayı içiyorum hafifletmiyor
1 kez düşük yaptım 1 yıldır tekrar deniyorum tutmuyor
acaba hamile kalmamı mı engelliyor
doktor hiç bir sorunun yok dedi
böyle olan var mı sancıdan ölüyorum hap içtiğim halde. ve hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor
Canin biseye mi sikildi hicranim.biraz uzanip dinlen istersen
Anliyorum canim.babana cok gecmis olsun.dedigin gibi havalar da cok bunaltici ve buna ek bekleyisler.
Allah hepimize sabirlar versin
Sonrada ben geliyorum sanirsamm
Gobek atmaktan yorgun dustu hicranim.
Dilketinimm avatarin cok tatli.ondan istiyorum bennn![]()
Ewet cok sukirki oyle tatlim kapali hawa basiyo ama ne okirsa olsun simdi bebisimiz olsa onlarla ilgilenirdik diyorum kendi kendime benden sonra ewlenen herkez hamile doguracak artik hatta doguranlarda war bizlerde yasalim o duyguu insallahhavadan canlarım havadan ... kapalı ya ondandır almanyada olsak ne yapçaz blmiyorum ıld 2 3 ay anca güneş oluyormuş hep kapalı geçiyormuş .... bunada şükür canlar en güzel ülkede yaşıyouz yaz kış bahar 4mevsimi yaşıyruz türkiyede........
canımmm cıkmaaaa((
canım bızım burda 50 tlye yapılıyorrr
aynen canımm benımm Allahh razııı olsunnnnnnnnnn
Ne asilari canim ne asisi wurulacaksin