• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızçeler an itibariyşe ellerim haric bir yerim üşümüyo lahana gibi oldum kat kat ayağımda sıcak su torbası yelek filan iyi geldi valla

Canım sıcak su torbasına dikkat edin.Eskimiş olmasın.birde su aşırı sıcak olmasın.Gecen hafta kardeşim babamın ayağına doldurup koymuş patlamış o da. ayağı yandı babamın.Çok kötü.:43::43::43::43::43:

Ben hiç gebelik test, yapmadım bileee. 3. ayımız bu ay.

ben de küçük emrah moduyla ilgili cevap olsun diye ağlama tripleri yapmıştım, kimyasal çok üzücü ama en azından gebe kalabildigini öğreniyor insan..
ov. testi de olmasa çift çizgiyi göremicez :)

neyse hakkaten bu ay hamiş patlaması oldu, bizim topiğe aile planlaması ekipleri müdahele edecek yakında :1::1::1:

Ben hiç gebelik test, yapmadım bileee. 3. ayımız bu ay.

ilk aylar bende yapmıyodum ama sonradan her ay yapasın geliyo çünkü bekleyiş zorlaşıyo düşünmeye balaıyosun olmuycakmı ben buraya 3 aylık evliydim üye olduğumda kızlar sen daha yenisin olur dediler haylabekliyorum bebeğimi

:30::30::30::30::30::30::30:

sınıf öğretmeniyim salında ama 2 senedir sizhin engelliler öğretmenliği yapıyorum tatlım.

Malesef ki kimsenin umurunda olmuyorlar canım. Herkes görünce vah vah yazık diyor ama onlar için bi şey yapmaya çalışan yok.

Canım Milli Eğitim Müdürlüğüne bir dilekçe yazsan versen.en azından üstüne düşeni yapmış olursun sen.Yazık yaaa.Onlar dertlerini bile anlatamıyorlardır :43::43::43::43::43:

Canimmmm .birbirimizi seviyoss ne guzel.
Hakkaten ben bazen inanamiyorum minikbebisimin duasini goruncede soyledim.
15 yillik arkadasim bana naptin nettin uzulme bilmemne demiyor yaa.
Burdaki herkes baska gercektin.
Kiskanclik yok haset yok.
Ben biri hamile olunca icimde kelebekler ucusuyo.hepimiz oyleyiz dimi

Iyiki varsinizzz:14:
:16:

:54::54::54::54:

Benimmmmmm minnoşum yorma kendini kuzucum güzel annem benimmm duaların kabul olsun inşallah Allah gönlündekileri versin sana da

Nesefalım seninkine de sevincez bebeğim az kaldı sabret

Daha iyiyim hicranım yaaaa bugün evde yayacaktım ya iş yerindeyiö
kuzeniö doğurdu güzeller güzeli bir kızımız var... Allah amalı babalı sağlıklı büyütsün

sana daaa :54::54::54:

benim hiç çift çizgim olmadı :50::50::50::43::43::43::43::43:

benim de olmadı... ben batımın geçtiğini bile görmedim :9::9:

Canım sıcak su torbasına dikkat edin.Eskimiş olmasın.birde su aşırı sıcak olmasın.Gecen hafta kardeşim babamın ayağına doldurup koymuş patlamış o da. ayağı yandı babamın.Çok kötü.:43::43::43::43::43:

ahhh çok geçmiş olsun yanık çok zor bilirim kolum yanmıştı yok yeni cnm iyice sıktım ağzını teşekkür ettim düşündüğün için kuşum

ayy seni allah güldürsün benide ağlattınn :)
bak sana ne diycem yaşını bilmiyorum ama beni bir ablan olarak gör ve lütfen ,düşük.dış gebelik.oldu olmadı yazılarını artıkkkk okuma moralini yüksek tut mümkün mertebe yay kendini yat haber izleme gazete okuma ve aklından bebeğim tutundumu oldumu olmadımı düşüncelerini şu an itibari ile o güzel kafandan att tahlilin gibi pozitif bak her anına lütfen :))
HERŞEY ÇOKK GÜZEL OLUCAK :24::1::31::emir_bebek::nazar:
canım benımm yaaaa ocakta 24 olucam canımm :) aynen oyle yapıcam canım bebeğimi uzmek yok. cok saol canım taktıklerınnn ıcınnnn :))
Meltemcimmmm hayırlı uğurlu olsun canımmm.. ohhh nasıl rahatladım valla. çok şükür 2.çizgin çok belirgin çıkmış bu sefer. Rabbim saplıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :16:
saoll canımm benımm Allah razıı olsunnn. aminnn canımm benımm ınsallahhh ınsallahhhhhhh
Meltemm tebrik ederim canim hayrli olsunnn :)):21::21:

Kizlar sayfa sonunda cikan reklamda erik var. Gordukce sinir oluyorum yaaa:19::19:
saoll canımm benım :54::54::54:
tebriklerrrrr canımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
aminnnn canımmmm ınsallahhh
GOZUN AYDIN.... tebrikler cnm... allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah.... :16::16::16::16: insallah degerlerin guzel cikar kat kat artar.. :16::16::16::16:
saolllll canımmm aminnnnnnnnnnnnnn ınsallahhhhhhhhhhhh

Ahahaa bende oyle yapmistim.
Keske o testi atmasaydim bakan bakar avunurdum, bagrima yalanciktanda olsa cift cizgili test basardim:27:
Senin neden keyfin yok canim

Bilmiyorum ki canım.Babamın ayağının yanması ,havalar,diyet,beklemek...
Hepsinin etkisi var sanırım.:31::31::31:

tatlım bazen benimde öyle oluyor umarım geçici bir gündür!!!!!
üzülme desem olmaz gene üzüleceksin !!!! o yüzden müzik aç dinle iyi geliyor tek tavsiyem bu cnm :34:

Geçer inşallah canım.Burda en çok bekleyen sensin sanırım.Senden sonra da ben :5::5::5::5::5:

Canım Milli Eğitim Müdürlüğüne bir dilekçe yazsan versen.en azından üstüne düşeni yapmış olursun sen.Yazık yaaa.Onlar dertlerini bile anlatamıyorlardır :43::43::43::43::43:

Tatlım aslında onların da yapacağı bi şey yok. Sınıfta kalorifer yanıyor ama geç ısınıyor. O nedenle soğuk oluyor başta. Diğer sınıflar nasıl bilmiyorum Gerçi sınıfımız değişecek yakında. Bi de çocuklar hareket halindeler sürekli ondan çok fazla üşümüyorlar. Üşüdükleri de ellerindne anlaşılıyor. o zaman peteğe gönderip ısıttırıyorum. Sen nasıl oldun kuzum ya. Hala moralin bozuk mu?

Back
X