Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dr çok iyi biz bu sonuçlara sağlıklı gebelik diyoruz dedi,özellikle progesteron hormonu için perşembe en az 2 ye katlaması lazım dedi

canımm benım doktor ıyı dedıyse ıyıdır canım benımde bı bıldım yok. ınsallah hormonun 2 ye 3 e katlanır cnaım benım yarın bende kan testıne gıdıcem canım

dr çok iyi biz bu sonuçlara sağlıklı gebelik diyoruz dedi,özellikle progesteron hormonu için perşembe en az 2 ye katlaması lazım dedi

cnm perşembe günü tekrar yaparsın işlh istediğin sonucu alırsınnn dr iyi demiş niye böle panik yapıp bebeğini huzursuz ediyosun cnm benim sakin ol bunları düşünme

canım burada sürekli paylaştığım bi dua var hep not edin die çok söyledim.ablana ver bu duayı okusun..."sümmün bükmün umyün fehüm la yerciun." eşini kalbine sonra da çay şekeri kullanıyosa ona okusun faydasını görücek..sürekli okunması gerek....

cnm perşembe günü tekrar yaparsın işlh istediğin sonucu alırsınnn dr iyi demiş niye böle panik yapıp bebeğini huzursuz ediyosun cnm benim sakin ol bunları düşünme

tedirginlikten değl hani sizin adetiniz geçtiği gün tahlil yaptıysanız ne kadar dı,benim ki düşük mü diye meraklandım eccik

lütfen bana cevap verinn

yazdım ben ttalım....

hayırdır maaşşallh bu ne bereket ya huuu

vallahi canım tapiğin çok uğurlu inşallah darısı başımıza biler kaldık bir !!! hamiş kısçelerim bizlere dua edinde arkadan gelelim bizde hadi!!

TEYZELERİ BEBİŞİMİN İLK CİCİSİ...

Eki Görüntüle 890692

ayyyy bayıldım talım çok güzel yaaa!!!! inşallah rabbim kullamayı nasip eder cnm !!!!

hahahaaa ilahi çok güldüm :)) kendi ofisi ve odasında yanlız olucak ben aradan bakıcam :))

bencede çok güel olacakkkkk

Merhaba arkadaşlar inşallah bizde istiyoruz bir bebiş , evliliğimizin 2. yılına girdik artık zamanı olduğunu düşünüyoruz , ve 28.12.2013 te simir testi için doktora gidicem ve bebişte düşündüğümüzü söylicem bakalım bizi neler bekliyor ....
Umarım güzel haberler paylaşırım sizinle ...

selam kızlar size acil bir sorum var lütfen cevap verin,dün adet tarihim di ve kan testi sonucum 50,43 çıktı doktorum gayet güzel dedi,progesteron hormonumda 40 çıktı,sizce nasıl

canım 2 gün sonra tekrarla yeni galiba senin hamişlik doktor gayet güzel demiş inşallah yükselir

selam kızlar size acil bir sorum var lütfen cevap verin,dün adet tarihim di ve kan testi sonucum 50,43 çıktı doktorum gayet güzel dedi,progesteron hormonumda 40 çıktı,sizce nasıl

Katlanarak çıkacak cnm güzel... tutunur bebiş ve kalp atışlarını duyarsınız inşallah.. Allah tamamına kavuştursun tekrar canım...

tedirginlikten değl hani sizin adetiniz geçtiği gün tahlil yaptıysanız ne kadar dı,benim ki düşük mü diye meraklandım eccik

cnm ben artık yapmıyorum test adetim hemen geçikince 1 haft felan bekliyorummm cnm önceleri yapıyodumda hiç pozitif sonuç almadığım için bilmiyorum cnm bilgim olmadıği için cvp veremiyorum kusura bakma:26::26::26:

selam canım hoş geldim uğurlu topiğimize!!!! tatlım inşallah iyi haberlerle gelirsin !! bende bir yıl evvel yaptım temiz çıktı testim şükürler olsun ....bekliyouz iyi haberlerini cnm .......

Kızlar bazılarımız umutsuz konuşmuş geçmişte ben inanıyorum seneye sene sonuna kadar buradaki listedeki herkes hamile olacak... Kucağına alanlar çok fazla olacak lütfen kendinizi üzmeyin güzeller biz dua ediyorum şükür ediyoruz gerisi Allah'a kalmış ne kadar zamanda olacağı ama çok beklemeyeceğiz kesinlikle buna inanın... Pozitif enerjinizi hissedelim hadi bir kez gülümseyin :))) içten ama :))))

Bu mektubu sana annemin parmaklarını kullanarak yazmak zorundayım. çünkü henüz ben dünyaya gelmedim hadi onu geçtim daha elim parmaklarım bile gelişmedi benim L kendi ellerimden sana bir şeyler yapmam için birazcık daha büyümem lazım benim
Biliyor musun, seninle ilk merhabalaşacağımız an, aramızda yaşanılacakları çok merak ediyorum. Acaba beni kucağına aldığına ne hissedeceksin? Diğer bebeklerden korktuğun gibi benden de korkacak mısın ? kucağına alabilecek misin ?
Acaba ben kokunu duyduğumda nasıl bir tepki vereceğim sana...Aslında biliyor gibiyim, işte o an çok kötü fena bir şekilde aşık olacağım. Ve sen ömrün boyunca seni çok seven iki kişinin arasında gidip gidip geleceksin 'benim'' diyecek, ben ''benim'' diyeceğim; annemle aramızda kıran kırana bir mücadele başlayacak adı ''sen'' olan... biliyorum sen kız olmamı istiyorsun bakma annemde beni öğrendiğinden beri acaba kız mı olsa diye iç geçiriyor biliyorsun bu kadın alışveriş delisi minik minik bebek eşyaları görünce çıldırıyor ama ben şimdi cinsiyetimi saklıyorum ki seni çok zarara sokmasın J 2*3 ay daha bende sonra annemi sen tutarsın artık sıkı sıkı çok alışveriş yapmasın.
Görüntü olarak kime benzerim sence ben baba? Annemin o hiç sevmediği pırasa saçlarına benzeyebilirim saçlarımla gözlerim anneminkilere benzesin olur mu? Gülüşümüde ondan alayım alayım mümküse, özel bir üretimim ben ve bu yüzden de kimden ne almak istediğimi dile getirmek gibi de bir hakkım var benim... Annem duymasın ama,geri kalan her şeyi senden almak istiyorum baba
Herşeyim ama her şeyim sana benzesin olur mu? Annemi deli ettiğimde''ayy aynı babasına çekmiş !'' dediğinde gurur duyarak ''evet, mahsurumu var, beğenmiyorsan ver babamı benim olsun'' demek istiyorum. İnsanları senin gibi sevmek, senin kadar dürüst olmak, senin kadar ciddi ve aynı zamanda da komik olmak istiyorum. Şiirleri sevmek, köpekleri , kedileri sevmek istiyorum. kocaman tertemiz bir yüreğim olsun istiyorum baba; bir de çok doğru çalışan bir beynim olsun Ben seni çok sevmek istiyorum biliyor musun? Harflerle tanıştığımda, ilk ''baba'' demek istiyorum, ayakta durmayı başarabildiğim an, paytak paytak ilk adımlarımı sana doğru atmak istiyorum, hatta ilk kez sana koşmak istiyorum. Karanlıktan korktuğum da, daha ben doğmadan benim için aldığım aldığın ayımın elimden tutup sana gelmek, seninle, göğsünde, kalbinde uyumak istiyorum. Sahi baba, benim oyuncak ayımın adı ne? Ay bir dakika, ayımın adını bırakalım bir kenara şimdilik, sahi benim adım ne baba? kucağıma alıp sizi, sevginizi, neşenizi seyretmek istiyorum. Sizin masalınızı dinlemek, sizin filminizi izlemek istiyorum.
Off,off,çok bencil bu annem,ananem de az çekmemiş elinden,birr birr onun intikamını alacam annemden,söz verdim ananeme,görür o gününü
Dünyaya geldiğimde güvenin bana hepinizin intikamını alacağım. Gerekirse geceleri hiç uyumayacağım bırakın baksın bana
Bugün sizin evlilik yıldönümünüzmüş yatın kalkın bana dua edin ne güzel günde gelmişim ben size böyle işte kıymetimi bilin daha çok sevin.
Şimdi annemin de benim de çok uykusu geldi
Yaklaşık 250 gün sonra kollarınızdayım
Odamı yatacağım yeri güzelce ayarlayın

öptüm babacım.

Canim senin iyi benim batima 1gun kala 19 cikmisti sonrada cok yukselnedi zaten seninki masallah cok guzel ins. Katlancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…