dr çok iyi biz bu sonuçlara sağlıklı gebelik diyoruz dedi,özellikle progesteron hormonu için perşembe en az 2 ye katlaması lazım dedi
dr çok iyi biz bu sonuçlara sağlıklı gebelik diyoruz dedi,özellikle progesteron hormonu için perşembe en az 2 ye katlaması lazım dedi
kızlar bunu ilk defa size söylüyorum. çünkü dualarınıza çok ihtiyacım var. ben ayetel kürsi falan okuyamıyorum size ama sizin için Rabbime hep dua ediyorum... ablamdan bahsetmiştim size. şimdi çocuk esirgeme kurumuna başvuracak ama eniştem istemiyor hiçbir şekilde. ablam da ilk aşamada kendisi başvuracak hatta ben de gidicem yanında ama eniştemin rızası olmadan ileriki aşamada vermezler çocuğu... Allah rızası için dua edin de Rabbim enişteme kalp yumuşaklığı versin. hayırlısıyla tabi...
cnm perşembe günü tekrar yaparsın işlh istediğin sonucu alırsınnn dr iyi demiş niye böle panik yapıp bebeğini huzursuz ediyosun cnm benim sakin ol bunları düşünme
lütfen bana cevap verinn
hayırdır maaşşallh bu ne bereket ya huuu
hahahaaa ilahi çok güldüm :)) kendi ofisi ve odasında yanlız olucak ben aradan bakıcam :))
selam kızlar size acil bir sorum var lütfen cevap verin,dün adet tarihim di ve kan testi sonucum 50,43 çıktı doktorum gayet güzel dedi,progesteron hormonumda 40 çıktı,sizce nasıl
yazdım ben ttalım....
vallahi canım tapiğin çok uğurlu inşallah darısı başımıza biler kaldık bir !!! hamiş kısçelerim bizlere dua edinde arkadan gelelim bizde hadi!!
ayyyy bayıldım talım çok güzel yaaa!!!! inşallah rabbim kullamayı nasip eder cnm !!!!
bencede çok güel olacakkkkk[/QUOTE
aminn canım inşallahhh...
selam kızlar size acil bir sorum var lütfen cevap verin,dün adet tarihim di ve kan testi sonucum 50,43 çıktı doktorum gayet güzel dedi,progesteron hormonumda 40 çıktı,sizce nasıl
lütfen bana cevap verinn
tedirginlikten değl hani sizin adetiniz geçtiği gün tahlil yaptıysanız ne kadar dı,benim ki düşük mü diye meraklandım eccik
TEYZELERİ BEBİŞİMİN İLK CİCİSİ...
canim güle güle kullandsın ve oynasın bebisin
Merhaba arkadaşlar inşallah bizde istiyoruz bir bebiş , evliliğimizin 2. yılına girdik artık zamanı olduğunu düşünüyoruz , ve 28.12.2013 te simir testi için doktora gidicem ve bebişte düşündüğümüzü söylicem bakalım bizi neler bekliyor ....
Umarım güzel haberler paylaşırım sizinle ...
cnm ben artık yapmıyorum test adetim hemen geçikince 1 haft felan bekliyorummm cnm önceleri yapıyodumda hiç pozitif sonuç almadığım için bilmiyorum cnm bilgim olmadıği için cvp veremiyorum kusura bakma:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?