Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bana müsaade rose kaçarrrrrr!!!!!!!! yemek yapmam lazım bugün haftalardır üzüntüden iştahım yok hiç bir şey yemedim daha canım istemior bana kalsa daha da yemem ama yemem lazım ....... öpüldünüz kocaman yeni anniş adayları ve anne olmak isteyen kısçelerim rabbim gönlümüze göre versin dualarım sizlerle öpüldünüzzzzz

sağol canım not aldım akşam gidicem yanına zaten söylerim ona

Sen tekrar yap cnm bugunleri de degerlendir

selam kızlar size acil bir sorum var lütfen cevap verin,dün adet tarihim di ve kan testi sonucum 50,43 çıktı doktorum gayet güzel dedi,progesteron hormonumda 40 çıktı,sizce nasıl

Tekrardan hayirli olsun canim.sayisal olarak bi yorum yapamicam ama doktorun normal dediyse oyledir telas yapma

Insallah enisten de yumusar cnm.
Daha once anlattimmi bilmiyorum ama burda cayci ablamizin bi akrabasi evlat edinmis.evlat edindikleri kizlarini evlendirdikten bikac ay sonra kadin hamile oldugunu ogrenmis.sok olmuslarr.hayatin ne getirecegi belli olmuyor iste

seninkini bilemiyorum şuan ama böyle yaşananları çok duydum gerçekten... neden olmasın...

ama ağlattın beniiiii

sağol canım not aldım akşam gidicem yanına zaten söylerim ona
Canım ben 30 ayetleri kürsü okuyorum hemen Allah eniştenin içine sindirsin

Aglarim gercekten aglarim cok guzel yazmissin ya gozlerim doldu harika olmus buuu :-(

arkadaşlar gebe kalabilmek için ilişki sıklığı nasıl olmalı? mesela hergün olursa nasıl oluyor? ya da kaç günde bir ya da günde kaç ne biliyim akıl verin bana :)

ama ağlattın beniiiii

Canım ben 30 ayetleri kürsü okuyorum hemen Allah eniştenin içine sindirsin

Aglarim gercekten aglarim cok guzel yazmissin ya gozlerim doldu harika olmus buuu :-(

bu mektubu nette bende okumustum biseyler esinlendim sende yazabilirdin gerçi insana bi kal geliyor böyle anlarda

canlarımmm ben bu mektubuu yazmadım sadece fıkır edınmek ıcın ınternetten bakıyorumm henuz daha benım mektubu mu yazmadım. suan aklımda hıc bısey yokk gercekten kal geldıı banaaa

umudumuz her zaman var canım... yazıp bizi düşündüğün için çok teşekkürler iyiki varsın psikocum öpüyorum seni

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam cnm hoş geldin .......... ne yaptın uyudunmu azcık
iyi misin biraz daha ????

kızlar ben çıkıyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

güle güle ttalım kendine iyi bak

tatlım baştan sona okudum çok güzel çok beğendim ve duygulandım gerçekten evlilik yıl dönümünüzmü bugün canım ?????

umudumuz her zaman var canım... yazıp bizi düşündüğün için çok teşekkürler iyiki varsın psikocum öpüyorum seni

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam cnm hoş geldin .......... ne yaptın uyudunmu azcık
iyi misin biraz daha ????

kızlar ben çıkıyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

güle güle ttalım kendine iyi bak

tatlım baştan sona okudum çok güzel çok beğendim ve duygulandım gerçekten evlilik yıl dönümünüzmü bugün canım ?????

canim benim bat cuma gunuydu pzt gunu test yaptirdigimda 126.4 cikti yani battan bir gun sonra yaptirsam 60 falan cikacakmis seninki benimki gibi bence tekrar tebrik edrim

teşekkür ederim aradığım cevaptı bende bat günü kan testi yapan var mı diye merak etmiştim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…