Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarımmm ben bu mektubuu yazmadım sadece fıkır edınmek ıcın ınternetten bakıyorumm henuz daha benım mektubu mu yazmadım. suan aklımda hıc bısey yokk gercekten kal geldıı banaaa

Aaa oykemi bilmiyodun canim sen yazdim ben ama buda cok guzelmis tabikide kendinden hisiler yazsan daha iyi okur bence

canlarımmm ben bu mektubuu yazmadım sadece fıkır edınmek ıcın ınternetten bakıyorumm henuz daha benım mektubu mu yazmadım. suan aklımda hıc bısey yokk gercekten kal geldıı banaaa
Benim eğer bir kaç gün içinde adetim sökülürse diğer batım tam doğum günüme geliyor ve hamile olursam bu sefer kesinlikle bende böyle bişey yazacağım bende bunu kendine uyarlayıp yaz çok güzel duygulu

sadecee fıkır edınmek ıcın okuyorum ve hosuma gıttı sızlerle paylaşmak ıstedımmmm canlarımmm

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hosgeldin hicranim.rahatladinmi birazz

Kizz bunu esin okuyunca bayilmasin.
Walla benim bile yere atasim geldi kendimi

arkadaşlar gebe kalabilmek için ilişki sıklığı nasıl olmalı? mesela hergün olursa nasıl oluyor? ya da kaç günde bir ya da günde kaç ne biliyim akıl verin bana :)

Canim gunasiri oneriyor doktorlar

arkadaşlar gebe kalabilmek için ilişki sıklığı nasıl olmalı? mesela hergün olursa nasıl oluyor? ya da kaç günde bir ya da günde kaç ne biliyim akıl verin bana :)

tatlım iiki günde bir en ideal şekil diyo dokorlar!!!! sperm kalitesi yönünden daha iyiymiş cnm !!!!!!!!

aynen canım okuyup fıkır alıyorum kendıme uyarlayıp yazıcam. eger hamılelık takvımındekı tarıhle bebegımın geldıgı tarıh aynı olursa esımın dogumgununde bebısımız gelıcek canımmm.

sadecee fıkır edınmek ıcın okuyorum ve hosuma gıttı sızlerle paylaşmak ıstedımmmm canlarımmm

iyi yapmışsın cnm kendine uyarlayarak yazabilirsin ttaım !!!!!!

inşallahhhhhhhh cnm rabbim gönlüne göre veriri umarım......

uyumadim amav daha iyiyim

hımm olsun cnm !!!! Allah yilik versin cnm benim...........sen iyi ol yeterkiii

Cansınız hepiniz benim canım üzülmek surat asmak yok suratsız anne olmayınnnnnn
teşekkür ederim aradığım cevaptı bende bat günü kan testi yapan var mı diye merak etmiştim sağol canım
Canım benim battan 4 gün önce 29.91 gibi bir değerdi ama bence seninki iyi doktorda iyi demiş takma kafana

aynen canım sımdı kendıme uyarlayıp bıseyler yazmaya calısıyorumm :)))

bnm yazılarım arada kaynıyor valla :))

off ya akıla ihtiyacım var etrafta kımseyle bu konuları konusamıyorum kı ben konusmamda

aynen canım sımdı kendıme uyarlayıp bıseyler yazmaya calısıyorumm :)))

tamam tatlım tam bittiğinde kendininkini de paylaşırsan seinirim ......

kızlar rose kçar kaçamadım bir türlü valahhi sohbet sardı gene öpüldünüz canlarrrrr

Ne güzelllllll... Sağlıkla inşallah canımmmmm
insan benimde böyle olmuştu sözüne ihtiyaç duyuyor böyle dönemlerde canım benim bende acaba az mi vs die düşündüm şükür gördüm keseyi birde benim dr ikinci test istemedi
Hicran benim doktor da ikinclyetekrar istememişti hatta değer varsa ok hamilesin değer düşük çıkarsa zaten kanama vs olacağı için değerin düştüğünü anlarız gerek yok demişti
iyi yapmışsın cnm kendine uyarlayarak yazabilirsin ttaım !!!!!!

inşallahhhhhhhh cnm rabbim gönlüne göre veriri umarım......

hımm olsun cnm !!!! Allah yilik versin cnm benim...........sen iyi ol yeterkiii
inşallah hepimizin gönlüne göre versin

Esim aradi simdi bi doktor bulmus.kuzeninin de iki yil sonra olmustu bebisleri ve hicbir problem yok demislerdi hep.
En sonunda bu doktora gitmislrr ve laparoskopi yapmis doktor.karin ici organlarda tuplere yapisiklik varmis ve onu duzeltmisler.
Uc ay sonra hamile kalmis bu islemden sonra.ben rahim filmi cektirfim ama bu farkli bisey sanirim, rahim filminde gozukmuyormus bu durum.
Aksam bizim icin arayacaklar bakalim randevu almaya calisacagiz.
Offfff icim daraldii

bnm yazılarım arada kaynıyor valla :))

off ya akıla ihtiyacım var etrafta kımseyle bu konuları konusamıyorum kı ben konusmamda

tatlım ben sana cevap attım !!!!!!!!!!! haklısın tabiikiii dışarıdan kimseyle konuşulmuyor ağızları torba değil ki büzesin !!!!!!!!!!1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…