Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebeğim yapışıklık olursa hsg de çıkıyor yani film de diye biliyorum ben

canim ins bu dr bebisin icin vesile olur

özür dilerim görmemiştim cevapları konu hızlı ilerliyor takip etmek zor.

peki başka önerileriniz var mı? beslenme falan.

Bende oyle dusunuyorum canim.
Bakalim randevu alabilirsek toplayip goturcem testleri mestleri.
Baya pahaliya patlicak bize sanirsam adam unlu bir tupcu imis:))

inşallah kuzucummmmm gidersin baktın sorun yok dedi bir daha gitmeden normal tüpçüye gidersin :))))
ama baktın (Allah korusun) bir sorun var dedi halledersin mecburrrr
ama bence bir sorun çıkmayacak bebeğim Allahın izni ile

bende okudum o mektubu :))
esinlenerek yazdım bende bişeyler :))

BENİM ASLANN BABAMMM
merhaba babacığım ben küçük bebeğin eğer annem iyi olursa ben anneme tutunabilirsem tam 40 hafta sonra kollarında olacağım :)
bu gün sana ellerimle mektup yazamıyorum elbette ama şimdiden sevimliliğimle annemi kullanmaya başladım bile :)
kime benzerim bilmiyorum ama zekamın sana benzeyeceğini anlamışsındır :) evet evet bende senin gibi düşünüyorum uzuvlarım güzel anneme benzesin ,iyiliğim,zekam,temiz kalbim,merhametim sana benzesin babaların enn tatlısı :) şimdi ben gelicem ya 40 hafta sonra paralarını ben yiycem artık :) annemin uykularınıda ben tain edicem hayatınızın merkezi aşkınızın anlamı olmaya geliyorummm :) henüz ağzım dilim yok ama unutma hislerim var ve unutmaki annem ne hissederse ben onu hissedebiliyorum o yüzden siz hepp mutlu olunki bende mutlu bir bebek olayım......
SENİ ÇOKK SEVEN BEBEĞİN :)

Ayyy bu cok guzel ya bisi sorcam bide sana hayatim buraya nasil foto yukluyosun telden yapabiliyomusun

telden bilmiyorum canım yuklenıyomu ben pcden yukeldım.. pcden yüklemek ıcın konuya cvp ver bolumunden hemen ustte simgeler var... video simgesinin yanında fotoğraf sımgesı var tıklıyosun pcden yukleyı secıyosun resım yuklenıyo canım

yemegimi yaptım döndüm..
yarın istanbulda 30 cm kar bekleniyormuş :18::18::18::18::18:

nasılsınız canımmmmm... bu ara pek gelmiyorsun iyisiniz dimi

Insallah kukulogum.bi gitsem icin rahatlasa artik.
Baska ne tetkik gerekiyo soyler en azindan.
Benim gittigim doktor infertilite arastirmasi yapmiyodu normal kadin dogumcu o yuzden bana artik tupcu gerekkk:))

Insallah kukulogum.bi gitsem icin rahatlasa artik.
Baska ne tetkik gerekiyo soyler en azindan.
Benim gittigim doktor infertilite arastirmasi yapmiyodu normal kadin dogumcu o yuzden bana artik tupcu gerekkk:))
git bakalım nefesalımmmmmmmm bence düşündüğün gibi bişey çıkmayacak inşallah çıkmasın annemmmm
sana bişey diyim mi senin nicikini yazarken içim bir ferahlıyor kızzzzzzzzzzzz

kızlar selam;

varmı hamile olduğunu öğrenen?ben arada bakabiliyorum sadece,çok ilerliyor konular yetişemiyorum hepsine,bu arada liste hala yenilenmemiş :) bende yarın tekrar idrar tesi yapıcam bakalım direk 2 çizgi çıksın diyorum,bu arada da 6.haftam gibi dr.agidicem inş.herşey güzel olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…