Bebeğim yapışıklık olursa hsg de çıkıyor yani film de diye biliyorum benEsim aradi simdi bi doktor bulmus.kuzeninin de iki yil sonra olmustu bebisleri ve hicbir problem yok demislerdi hep.
En sonunda bu doktora gitmislrr ve laparoskopi yapmis doktor.karin ici organlarda tuplere yapisiklik varmis ve onu duzeltmisler.
Uc ay sonra hamile kalmis bu islemden sonra.ben rahim filmi cektirfim ama bu farkli bisey sanirim, rahim filminde gozukmuyormus bu durum.
Aksam bizim icin arayacaklar bakalim randevu almaya calisacagiz.
Offfff icim daraldii
canim ins bu dr bebisin icin vesile olurEsim aradi simdi bi doktor bulmus.kuzeninin de iki yil sonra olmustu bebisleri ve hicbir problem yok demislerdi hep.
En sonunda bu doktora gitmislrr ve laparoskopi yapmis doktor.karin ici organlarda tuplere yapisiklik varmis ve onu duzeltmisler.
Uc ay sonra hamile kalmis bu islemden sonra.ben rahim filmi cektirfim ama bu farkli bisey sanirim, rahim filminde gozukmuyormus bu durum.
Aksam bizim icin arayacaklar bakalim randevu almaya calisacagiz.
Offfff icim daraldii
yolun açık olsun kuzun
Bebeğim yapışıklık olursa hsg de çıkıyor yani film de diye biliyorum ben
Bende oyle dusunuyorum canim.
Bakalim randevu alabilirsek toplayip goturcem testleri mestleri.
Baya pahaliya patlicak bize sanirsam adam unlu bir tupcu imis:))
ben çıkıyorum.inşallah yollar kapanmamıştır.Erciyesi aşacaz daha :)))
canim ins bu dr bebisin icin vesile olur
özür dilerim görmemiştim cevapları konu hızlı ilerliyor takip etmek zor.
peki başka önerileriniz var mı? beslenme falan.
Ayyy bu cok guzel ya bisi sorcam bide sana hayatim buraya nasil foto yukluyosun telden yapabiliyomusun
nasılsınız canımmmmm... bu ara pek gelmiyorsun iyisiniz dimitelden bilmiyorum canım yuklenıyomu ben pcden yukeldım.. pcden yüklemek ıcın konuya cvp ver bolumunden hemen ustte simgeler var... video simgesinin yanında fotoğraf sımgesı var tıklıyosun pcden yukleyı secıyosun resım yuklenıyo canım
inşallah kuzucummmmm gidersin baktın sorun yok dedi bir daha gitmeden normal tüpçüye gidersin :))))
ama baktın (Allah korusun) bir sorun var dedi halledersin mecburrrr
ama bence bir sorun çıkmayacak bebeğim Allahın izni ile
direk aklıma istanbul kar çilesi geldi nedense sevinemedimmmmmmmyemegimi yaptım döndüm..
yarın istanbulda 30 cm kar bekleniyormuş :18::18::18::18::18:
slm canım bir şey soracağım. çok acıkıyor musun??
git bakalım nefesalımmmmmmmm bence düşündüğün gibi bişey çıkmayacak inşallah çıkmasın annemmmmInsallah kukulogum.bi gitsem icin rahatlasa artik.
Baska ne tetkik gerekiyo soyler en azindan.
Benim gittigim doktor infertilite arastirmasi yapmiyodu normal kadin dogumcu o yuzden bana artik tupcu gerekkk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?