biz evimizin içinde donuyoruz yazık evsizler yakacağı olmayanlar ne yapsin rabbim yardımcıları olsun...birde kuslara cok uzuluyorum baklona ekmek kirintilarini cirpiorum daha ben iceri girmeden ususuyorlar yazık aclar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz evimizin içinde donuyoruz yazık evsizler yakacağı olmayanlar ne yapsin rabbim yardımcıları olsun...birde kuslara cok uzuluyorum baklona ekmek kirintilarini cirpiorum daha ben iceri girmeden ususuyorlar yazık aclar
msaaa sana sözüm vardı halayını çektim gördün müüü topik anammmmmcanıımm çok doğru söylüyosun,dr çok iyi desedesonunda perşembe kesin birşey söyleriz dedi ya aklıma benim gibi olup aynı değerde olan var mı diye sormak geldi gerçekten söylüyorum iyiki varsınız
balimmmmmmmmmmmm
kızlar dışarısı buz aşağı markete indim ammmmaaaaa ne soğukkk... Allah dışarda çalışana, evi olmayana sokakta kalana yakacak ısıtacak bişeyi olmayana yardım etsin...
canıımm çok doğru söylüyosun,dr çok iyi desedesonunda perşembe kesin birşey söyleriz dedi ya aklıma benim gibi olup aynı değerde olan var mı diye sormak geldi gerçekten söylüyorum iyiki varsınız
Bende sabah ole bir dua ettim cnm.hepte ediyorum sicak evime girerken.
Hem sukrediyorum hem de sogukta kalanlara yardim et diyorum.
Bizim fabrikada da iki tane kopecik var yavru guvenligin oraya siginmislar .
Hayvanlar icinde zorr yaa
balimmmmmmmmmmmm
o kötü gözlerin gözü çıksın
sende iyiki varsın canım
aaayyyyy ennn heyecanliii yeriiii bol mendil hazırla çeşmeler açılır az sonra
canlarımmmmmmmmmmmmmmm
sen sabah o duayı ederken ben çirkinleşiyordum görmemişimmmm![]()
ayyyy canım benim hadi bakalım hayırlısıcanımmmm mektubumu yazdım patıkle yelegıde mektupla bırlıkte yatagın ustune koydumm esimi beklıyorum sımdı :))
Aynen canim Allah yardimcilari oksun ya bende cami actim bi aman allahim o ne soguk felakettkızlar dışarısı buz aşağı markete indim ammmmaaaaa ne soğukkk... Allah dışarda çalışana, evi olmayana sokakta kalana yakacak ısıtacak bişeyi olmayana yardım etsin...
6 da evde olucak canım ınsallah. eşim dun falan sey dıordu belkı bebıs vardır dedı bende yok bence bu ayda dedım. üminidi kırdım kı pozıtıf olursa test yapayım dıye :) bı tek sız ve eşim öğrencek bugun kızlar bıde anneme soylerız o kdar sımdılıkaaayyyyy ennn heyecanliii yeriiii bol mendil hazırla çeşmeler açılır az sonra![]()
ayyy topraaaaaömmmm ben kaçırmışımm, testin koyuldu demek ki hee, çokkk sevindimmmm
İnşallah herşey güzel gider, sağlıcakla alırsın kucağınaaaolleyyyyyyyyy
gözün aydınnnn
![]()
hayır bir gece öncede aynı şey olunca sinirim çabuk geldi kız aslında ben hiç sinirli değilimdir neden böyle oldum ben ne çirkin oldum kızzzAhahaaa cokk guldum kiz.
Bende tam cirkinlesmeye tesebbus ediyordum ki kazen olaya mudahele etti
Yuttummm![]()
ayyyy canım benim hadi bakalım hayırlısı
ben kan testi sonucumu alıp eve gelmiştim eşim izinliydi anahtarı almamıştım o evde diye kapıyı çaldım yolda da öyle bir sıkıştım ki elimdekileri bırakıp tuvalete girdim bakmış bıraktığım kağıtlara kapıyı vurup durmuştu çabukkk çık bu doğru mu falan kucaklaşma çok güzel şeyler Allah bir daha nasip etsin bana ve buradaki herkese hayırlısı ve sağlıklısı ile inşallah
aynen yaa, ayyy gözlerim doldu yineeeayyyy canım benim hadi bakalım hayırlısı
ben kan testi sonucumu alıp eve gelmiştim eşim izinliydi anahtarı almamıştım o evde diye kapıyı çaldım yolda da öyle bir sıkıştım ki elimdekileri bırakıp tuvalete girdim bakmış bıraktığım kağıtlara kapıyı vurup durmuştu çabukkk çık bu doğru mu falan kucaklaşma çok güzel şeyler Allah bir daha nasip etsin bana ve buradaki herkese hayırlısı ve sağlıklısı ile inşallah