• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canıımm çok doğru söylüyosun,dr çok iyi desedesonunda perşembe kesin birşey söyleriz dedi ya aklıma benim gibi olup aynı değerde olan var mı diye sormak geldi gerçekten söylüyorum iyiki varsınız
msaaa sana sözüm vardı halayını çektim gördün müüü topik anammmmm

kızlar dışarısı buz aşağı markete indim ammmmaaaaa ne soğukkk... Allah dışarda çalışana, evi olmayana sokakta kalana yakacak ısıtacak bişeyi olmayana yardım etsin...

Bende sabah ole bir dua ettim cnm.hepte ediyorum sicak evime girerken.
Hem sukrediyorum hem de sogukta kalanlara yardim et diyorum.
Bizim fabrikada da iki tane kopecik var yavru guvenligin oraya siginmislar .
Hayvanlar icinde zorr yaa

canıımm çok doğru söylüyosun,dr çok iyi desedesonunda perşembe kesin birşey söyleriz dedi ya aklıma benim gibi olup aynı değerde olan var mı diye sormak geldi gerçekten söylüyorum iyiki varsınız

canımmmm benımde cızgım bugun ıyıce belırgınlesttı bende yarın sabah kan testı yaptırıcamm

Bende sabah ole bir dua ettim cnm.hepte ediyorum sicak evime girerken.
Hem sukrediyorum hem de sogukta kalanlara yardim et diyorum.
Bizim fabrikada da iki tane kopecik var yavru guvenligin oraya siginmislar .
Hayvanlar icinde zorr yaa

sen sabah o duayı ederken ben çirkinleşiyordum görmemişimmmm :27::27::27::27::27::27::27::27::37::37::37::37::37:

canımmmm mektubumu yazdım patıkle yelegıde mektupla bırlıkte yatagın ustune koydumm esimi beklıyorum sımdı :))
ayyyy canım benim hadi bakalım hayırlısı
ben kan testi sonucumu alıp eve gelmiştim eşim izinliydi anahtarı almamıştım o evde diye kapıyı çaldım yolda da öyle bir sıkıştım ki elimdekileri bırakıp tuvalete girdim bakmış bıraktığım kağıtlara kapıyı vurup durmuştu çabukkk çık bu doğru mu falan kucaklaşma çok güzel şeyler Allah bir daha nasip etsin bana ve buradaki herkese hayırlısı ve sağlıklısı ile inşallah

kızlar dışarısı buz aşağı markete indim ammmmaaaaa ne soğukkk... Allah dışarda çalışana, evi olmayana sokakta kalana yakacak ısıtacak bişeyi olmayana yardım etsin...
Aynen canim Allah yardimcilari oksun ya bende cami actim bi aman allahim o ne soguk felakett

aaayyyyy ennn heyecanliii yeriiii bol mendil hazırla çeşmeler açılır az sonra:5::52::52::52:
6 da evde olucak canım ınsallah. eşim dun falan sey dıordu belkı bebıs vardır dedı bende yok bence bu ayda dedım. üminidi kırdım kı pozıtıf olursa test yapayım dıye :) bı tek sız ve eşim öğrencek bugun kızlar bıde anneme soylerız o kdar sımdılık
ayyy topraaaaaömmmm ben kaçırmışımm, testin koyuldu demek ki hee, çokkk sevindimmmm :16:
İnşallah herşey güzel gider, sağlıcakla alırsın kucağınaaa :nazar: olleyyyyyyyyy:21::21::21::21::21::21::21: gözün aydınnnn :16:

toprammm cokkk sukurrr koyulastııı testımm yarında kan testı yaptırcam canımmm. cokk saol canımmm benımmmm ınsallah rabbım kucagımıza almayı nasıp etsınn bu seferrr. rabbım sizlerede nasıpp etsınnnn

ben kan testi sonucumu alıp eve gelmiştim eşim izinliydi anahtarı almamıştım o evde diye kapıyı çaldım yolda da öyle bir sıkıştım ki elimdekileri bırakıp tuvalete girdim bakmış bıraktığım kağıtlara kapıyı vurup durmuştu çabukkk çık bu doğru mu falan kucaklaşma çok güzel şeyler Allah bir daha nasip etsin bana ve buradaki herkese hayırlısı ve sağlıklısı ile inşallah

canımm benımmm yaaa gercekten cok cok guzel bı duygu gercekten rabbım sonuna kadar bu mutlulugu yasamayı nasıpp etsınnnn

aynen yaa, ayyy gözlerim doldu yineee:43: Rabbim bize tekrar yaşatsın inşallah ve sonu güzel olsun inşallah :16:

Back
X