insan sevincini paylaşmak istiyor ama korkuyorum nazar olur diye falan birde daha ne olacağı belli değil allah korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan sevincini paylaşmak istiyor ama korkuyorum nazar olur diye falan birde daha ne olacağı belli değil allah korusun
vallaa bende nasıl durabıldım sastım kaldım kendımeee :)Abladim hayatim tamam olsunn ayyy adamcagizin hic bisiden haberi yok en mutlu haberini alcak hic biseyden haberi yok iyi durabildin ben esimi hemen arayip soylemistim :-D
söylemeyin canim siz bende su 3 ay bi geçsin artık yavaş yavaş ogrenirler...esim bi avm nin muhasebesinde avm evimin altinda bi sürü iş arkadaşı var 50 den fazla kaç gündur inmiyorum markete hic birine soylemicem dio gobusun çıkınca anlarlar zaten dio kariyer kızlar bana hep soruolardi bebiş yoook mu diee
en güzeli böyle ya
en güzeli böyle ya![]()
kalplerinin.. Dedin ikiz mi geliyorr yoksa anammm![]()
iki gun kaldi inss hayirlisiyla bi goreydim duyaydim
Ayyy ben bile heycanlandim yaaa :-Dayyyy eşimm mesaj atttııı yoldaymıssssssssssssssssssssssss![]()
ben hamiş değilim ama ben de açlığa gelemiyorum, elim ayagım titriyo, bir de sinirli olurum, susarım konuşmam hiç..:18::18::18:
inşallah canımm ınsallahhhiki gun kaldi inss hayirlisiyla bi goreydim duyaydim
Ayyy ben bile heycanlandim yaaa :-D
bende gelmesine yakin askim bi surprizim var yazmistimm
hadi yaaa süper bir haber zamanlar aynı olacak hollllllllllleeeeeeeeeeeyyy yarın bana yazarsın seninle karşılaştırırız olur mu unutma ama
bende gelmesine yakin askim bi surprizim var yazmistimmoda çiğ köfte falan yaptim sanmis
![]()
inşallah canımm ınsallahhh
kalbımmm küt küt küt kütttt atıpp duruooooooooooooo
güle güle canım benim
o zaman sen şimdiden hazırsın hamileliğe... inşallah o duyguyu tadarsın canım en kısa sürede.. şeker var mı canım sende ölçtürdün mü??