• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim yaaa kocisinin gelisini duyguularini falan hepsini yaz istiyorum bak ona gore cok merak ediyorum ne tepki wericek aglarsibiz kizzz :-)

6 da evde olucak canım ınsallah. eşim dun falan sey dıordu belkı bebıs vardır dedı bende yok bence bu ayda dedım. üminidi kırdım kı pozıtıf olursa test yapayım dıye :) bı tek sız ve eşim öğrencek bugun kızlar bıde anneme soylerız o kdar sımdılık

toprammm cokkk sukurrr koyulastııı testımm yarında kan testı yaptırcam canımmm. cokk saol canımmm benımmmm ınsallah rabbım kucagımıza almayı nasıp etsınn bu seferrr. rabbım sizlerede nasıpp etsınnnn
aminnn canım benim aminnn, inşallah ben de bu ay hamiş kalırım, burdaki herkes kalır inşallah yaaa, hep birlikte kutlamalar yaparız inşallah :16:

hayır bir gece öncede aynı şey olunca sinirim çabuk geldi kız aslında ben hiç sinirli değilimdir neden böyle oldum ben ne çirkin oldum kızzz
aaa bir gece önce de mi gelmişti o şahıs :1::53:

Canim yaaa kocisinin gelisini duyguularini falan hepsini yaz istiyorum bak ona gore cok merak ediyorum ne tepki wericek aglarsibiz kizzz :-)

merak etme canım benım yarın sabah 9 da saglık ocagına gıdıcem döndukten sonra hemen topıge damlıcamm herseyııı anlatcamm sızee :)))

Bu gece anlatamaz misin hayatim :-)
canımm maaleseff bu gece gırebılecegımı zannetmıyorummm
hadi yaaa süper bir haber zamanlar aynı olacak hollllllllllleeeeeeeeeeeyyy yarın bana yazarsın seninle karşılaştırırız olur mu unutma ama

:):) tmm canım benım unutmam merak etme :) canım doktor bnm tahlıle acıl yazıcak bakalım belkı yarın aksam cıkabılır. eger cıkmazsa persembeyı beklıcem bende

Ayy bnde baba tarafim ve esimin tarafi haric herkse soyledim ama herkese kimseye soyleme diyorum:9::9::9: bende bu cene varken onlarn kmseye solemesine gerek yok zaten:52:

hahahahahahhahahah canım sen benı guldurdun rabbimde senı guldursunnn ınsallah. ben nasıl tuttum cenemı bılmıyorum annemlerı bıle aramadımmmmm :)))

canımm maaleseff bu gece gırebılecegımı zannetmıyorummm

:):) tmm canım benım unutmam merak etme :) canım doktor bnm tahlıle acıl yazıcak bakalım belkı yarın aksam cıkabılır. eger cıkmazsa persembeyı beklıcem bende

Abladim hayatim tamam olsunn ayyy adamcagizin hic bisiden haberi yok en mutlu haberini alcak hic biseyden haberi yok iyi durabildin ben esimi hemen arayip soylemistim :-D

söylemeyin canim siz bende su 3 ay bi geçsin artık yavaş yavaş ogrenirler...esim bi avm nin muhasebesinde avm evimin altinda bi sürü iş arkadaşı var 50 den fazla kaç gündur inmiyorum markete hic birine soylemicem dio gobusun çıkınca anlarlar zaten dio kariyer kızlar bana hep soruolardi bebiş yoook mu diee

walla biz calisanlar icin kar demek cile demek.yandik desenee

ınsallah bebegim cikmasinnn .
Nickim guzel dimi bende seviyom aklima geliyo derin nefesaliyorumm rahatliyorumm.

Selam cnm.msa mltmu hamiss.sende insallah guzel haberler getirirsinn doktora gidince

kiz en onemli seyi unutmusunn

inşallah canım benim ya..

Back
X