Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

okudum şimdi canım,peygamberimizin torunları için okuduğu dua var ya kem gözler için,onu okudum 7 kere Allah kem gözlerden saklasın.
Dövme adamcağızı yazık,bak gereksiz bişeyden atışmışsınız hem.

canim yildizimiz dusuk bizlerin ondan da cok cabuk nazara geliyoruz. ben duami ettim cnm nazara gelmissiniz. senden ricam camdan disari bakman ve 1 bardak su esine verir misin? eger ona vermiyorsan sen ic olur mu? ben artik evimle ilgili hic bir seyi anlatmiyorum. cunku ayni sorun bizde de oluyor. bize birisi geldiginde de icimden duami okuyorum. size okurken esnedim cok busra kalk camdan bak diyor

merhaba canım aynen bizde öyle oluyoruz....nazar deyiyo sanırım....hemen dua oku tatlım ....sevgi nazarı bile olabılır...illa kötü bakısa gerek yok yani

merhaba tatlişler....sayfayı takıp ederken bır suru hamiş gördüm hamiş olanlar olmaya calısanlar..neler denediniz.nasıl dua ettiniz,paylasırmısınız...bizlerede vesile olur belkide allahım bizede nasıp eder hamişliği

canlarım Allah razı olsun sizden. ben kendimi de eşimi de sürekli okuyorum. ama bu sorunu bikaç kez yaşadık. gelen insanın kötü niyetli olmadığından adım gibi eminim ama kim gelip gitse bizde bi sorun oluyo, normalde çok nadir tartışan bi çiftiz. beni okumuşlardı 2 hafta önce, kadınların gözlerinden nasıl yaş süzülüyor, yıldızın düşük git bi erkek hocaya okun dediler. serapcım Büşracımı öpsene benim için, sevimli şey demek dışarı bak diyo :)

merhaba canım aynen bizde öyle oluyoruz....nazar deyiyo sanırım....hemen dua oku tatlım ....sevgi nazarı bile olabılır...illa kötü bakısa gerek yok yani

bilmiyorum ki cnm, nazara çok inanırım. çok dua eden biriyim aslında, biri gelip gidince gözlerimden yaş gelecek kadar esniyorum nazara geliyoruz herhalde.

İyilik güzellik tatlım sen nasılsın :44:

Ben de çörek otu-bal-tarçın karışımına başlıcam.
Basla bakalim ins ise yararda hamis olariz
Ben kacirmisim onu bugun sabahdan gelemedim pek tüh bende olsaymisi keske
Yaaa ilayda günlerdir gelmiyor elada gelmiyor artık:44:
Ilayda ders çalışıyor canım gayet keyfide neseside iyi faceden görüşüyoruz biz elamda azap_cicegi de gelmiyo artik cisemb de gelmiyo sanirim nadasa çekildi ler

Allahim nazarlardan saklasin sizi ve ailenizi hepimizi okuyamiyorum ma dua edebilirim

cnm güzel dileğin bile yeter, çok teşekkür ederim. Gamze esnemekten ölüyorum yaaaaaaa

optum cnm. yazdiklarini da okudu. benimde gozumden yas geldi fena esnedim o yuzden busra disari bak dedi. sen baktin dimi? suda icmeyi unutma. canim illaki kotu niyetli olmasi gerekmiyor ki. benimde arkadaslarim 20 yildan fazla cogu da cocukluk arkadasim ama olunca oluyor iste... bosver ve sen esinle konus bebis icin icinde darginlik olmasin..

Elini yüzünü bi yıka nazar degmistir işte Allahim korusun sizi nazarlardan

Yıkadım Gamzecim. Serapcım baktım dışarı zaten çok güzel kar yagıyo, bakarken de ayetel kürsi, hüvellahulezi, amenerrasülü okudum 7'şer kez de ihlas, felak, nas. suyumu da içtim ama bu sefer eşim haksız, o kırdı beni. konuşmayacam özür dilemediği sürece.

bilmiyorum ki cnm, nazara çok inanırım. çok dua eden biriyim aslında, biri gelip gidince gözlerimden yaş gelecek kadar esniyorum nazara geliyoruz herhalde.

bende senin için nazar duası okudum allahım korusun nazarlardan canım hersey dua ile allaha emenetiz

Allah kabul etsin cnm. o da anlayip yanina gelecektir. biraz zaman verin birbirinize. gelince de sen konusmamazlik yapma olur mu? Allah ailenizin huzurunu bozmasin canim.. evdeki huzuru hic birseye degirmem.

Benim niye haberim olmadıııı. Ne zaman, nerede buluşacaklar. Müsait olursam giderim tabi.

Kizlarrr bu aksam kimsenin keyfi yok heraldee

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
perşembe günü topik annemiz için parti var kızlarrrrr....

cnm nasılsın? aklım sendeydi ne zamandır, girmiyosun da nete.
bebeişim tam nasılsın dicektim okudum olanları

bende okudu kuşum felak nas ayetel kürsi tüü tüüt tüüüüüüü

illiiiiuankaaa hoş geldin canım

bn seni burda da ateş topiğindede görüyorum fakat hiç yazmamıştın sanki bize.. cuma günleri dua yapıypruz burda kim ne okursa söylüyor sonra da duasını yapıyoruz onun haricinde de okunması gereken bir durumda hepimiz okuyoruz yine...
gamzemmmmm... nasılsın güzel kuşummm

hoşbulduk güzelim,sakinleştin mi biraz,zira az önce biraz geçmişi okudum da biri fena halde sinirlendirmiş seni,hoş hakkından gelmişsiniz kızlarla,valla nickimi değiştirdim ama buna da alışamadım bitürlü,sen eski nicikimle hitap edince farkettim :)

ya sabah sabah yazma diyoruz hala yazıyor bizde şikayet ettik gereken yapıldı zaten.. akşam ki olayda çakmaydı bence neyse ya neşemizi kaçıramazlar sinirlendim geçti sinirlendik de demeyelim çirkinleştikkkk
ben bugn kızlara dedim senin yeni nickini dedim illuianka yazın anam bizim kızçe dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…