- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bende senin için nazar duası okudum allahım korusun nazarlardan canım hersey dua ile allaha emenetiz
Allah kabul etsin cnm. o da anlayip yanina gelecektir. biraz zaman verin birbirinize. gelince de sen konusmamazlik yapma olur mu? Allah ailenizin huzurunu bozmasin canim.. evdeki huzuru hic birseye degirmem.
perşembe günü topik annemiz için parti var kızlarrrrr....
bebeişim tam nasılsın dicektim okudum olanları
bende okudu kuşum felak nas ayetel kürsi tüü tüüt tüüüüüüü
illiiiiuankaaa hoş geldin canım
bn seni burda da ateş topiğindede görüyorum fakat hiç yazmamıştın sanki bize.. cuma günleri dua yapıypruz burda kim ne okursa söylüyor sonra da duasını yapıyoruz onun haricinde de okunması gereken bir durumda hepimiz okuyoruz yine...
gamzemmmmm... nasılsın güzel kuşummm
rabbim sizi nazarlardan korusun
aksamki olay ne ki kukulogum :44:
yeni mi yapıp yedin? bravo üşenmiyorsun demekki,ben de acıktım gittim mutfakta bişeyler tırtıkladım geldim,çok tembelim bu konularda,Ayyy fena acikmisimmmm geçen dileğin verdiği kabak tarifini yaktımimm imm immm
ohhh afiyet olsun... bebise yarasin.. bende yedim 3 saat once ama aciktim :-(
ikinizde ne tatlısınızye ablam yemek yemezsen kuru yemiş meyve ye mideyi boş bırakma
bebeğimmm yarasın ohhhhhh iyi oldun yaaaiyi ki varsınız kızlar. çok teşekkür ederim hepinize. Allah hepinizden razı olsun. rahatladım şimdi. esnemem de geçti.
kukuşum akşam da biri geldi adetliyken sevgilisi iki kere içine boşalmış sonra da hamile kalma olasılığım var mı der.. kızlar yok der uzun uzun anlatır o yine aynı şeyi sorar defalarca aynı mesajı yollar sonra nartanesi dayanamadı patladı sonra da gitti... bizim topikte böyle şeyler olmaz sabahta üstüne tuzu biberi olduaksamki olay ne ki kukulogum :44:
slmm piştt kıslarrrnasınzz
ilaydanin iyi olmasına sevindim canım inş en kısa zamanda döner aramıza slm söyle
iyiyiz canım sen nasılsın,sen epeyidir ortalarda yok muydun bana mı öyle geliyor?
yaw bişi sorcamm aranızda ovü testi kulanan varmıydı??:44:
nerdesin sen yahuuuuuslmm piştt kıslarrrnasınzz
ben bi ara kullandım canım
kiss aslinda bende usenirim bebis olmasa ac ac yatardim hersey bebis icin
hm bacım bna bi yardımcı olurmusnz peki hangisi nasl alcammbennn,bennn,bennn.....
ben bi ara kullandım canım
ye ablam yemek yemezsen kuru yemiş meyve ye mideyi boş bırakma
ya sabah sabah yazma diyoruz hala yazıyor bizde şikayet ettik gereken yapıldı zaten.. akşam ki olayda çakmaydı bence neyse ya neşemizi kaçıramazlar sinirlendim geçti sinirlendik de demeyelim çirkinleştikkkk
ben bugn kızlara dedim senin yeni nickini dedim illuianka yazın anam bizim kızçe dedim
hiii kumsali diyon sennn tamammm bende bu aksamda bi vukuat olduda ben kacirdim sandimdii
kuşum dikkat etmemiştir eski illiuankayı görmemiştirrrr...bennn,bennn,bennn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?