Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende senin için nazar duası okudum allahım korusun nazarlardan canım hersey dua ile allaha emenetiz

Allah kabul etsin cnm. o da anlayip yanina gelecektir. biraz zaman verin birbirinize. gelince de sen konusmamazlik yapma olur mu? Allah ailenizin huzurunu bozmasin canim.. evdeki huzuru hic birseye degirmem.

iyi ki varsınız kızlar. çok teşekkür ederim hepinize. Allah hepinizden razı olsun. rahatladım şimdi. esnemem de geçti.

Ayyy fena acikmisimmmm geçen dileğin verdiği kabak tarifini yaktım imm imm immm
yeni mi yapıp yedin? bravo üşenmiyorsun demekki,ben de acıktım gittim mutfakta bişeyler tırtıkladım geldim,çok tembelim bu konularda,
böyle canı bişey istedimi hemen yapıp yiyenlere çok imreniyorum o yüzden.Maşalah deyim de ne olur ne olmaz,minikbebişim nazara gelmiş bugün

ohhh afiyet olsun... bebise yarasin.. bende yedim 3 saat once ama aciktim :-(

ye ablam yemek yemezsen kuru yemiş meyve ye mideyi boş bırakma
ikinizde ne tatlısınız
iyi ki varsınız kızlar. çok teşekkür ederim hepinize. Allah hepinizden razı olsun. rahatladım şimdi. esnemem de geçti.
bebeğimmm yarasın ohhhhhh iyi oldun yaaa
aksamki olay ne ki kukulogum :44:
kukuşum akşam da biri geldi adetliyken sevgilisi iki kere içine boşalmış sonra da hamile kalma olasılığım var mı der.. kızlar yok der uzun uzun anlatır o yine aynı şeyi sorar defalarca aynı mesajı yollar sonra nartanesi dayanamadı patladı sonra da gitti... bizim topikte böyle şeyler olmaz sabahta üstüne tuzu biberi oldu

sağol canım topiğin komünikasyon meleği :) yaaa o akşamkine ben neler yazdım demi sazan gibi,cahil herhalde bilmiyo yazık dedim,
habire anlatıyorum kek gibi,sonra koyverdim zaten...nartanesini ben de takdir ettim o konuda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…