- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
nerdesin sen yahuuuuu
şimdi lafını yaptık çisemde yok sende yoksun diye yazmış kızlar
canimcim ben iyiyim iste ayni şimdilik.... Ben gitti gidiyordan aldım bi o siteye bak birde gamze tipkimsan diye bi site onermisti hangisi uygun gelirse onu alırsın
rabbim sizi nazarlardan korusun
slmm piştt kıslarrrnasınzz
ikinizde ne tatlısınız
bebeğimmm yarasın ohhhhhh iyi oldun yaaa
kukuşum akşam da biri geldi adetliyken sevgilisi iki kere içine boşalmış sonra da hamile kalma olasılığım var mı der.. kızlar yok der uzun uzun anlatır o yine aynı şeyi sorar defalarca aynı mesajı yollar sonra nartanesi dayanamadı patladı sonra da gitti... bizim topikte böyle şeyler olmaz sabahta üstüne tuzu biberi oldu
gs macindaki doluyu goruyor musunuz camlar kirilacak sandim o derece yagiyorrrr
canım ben gittigidiyordan laboquick marka aldım,istediğin adette paketler var,ben 20 adet ovu. testi + 4 adet gebelik testi olanını aldım,27 tl miydi neydi,uygun yani,sonucu da gayet net yakalıyorum,örneğin bu ay nette ovu.hesplama yaptım,ayın 30 u çıktı,tam o gün testte koyu çizgi çıktı.Ovu. testleri bitti bile ama gebelik testlerim aldığım gibi duruyor daha siftahımız yokhm bacım bna bi yardımcı olurmusnz peki hangisi nasl alcamm
bıldırcınımm cicik anne sen naslsnn bebişin nasl yaw kuzum ben ovü alcamda hiç anlamadım bilemiyom hngisini alayım diye bi el at gıı
canimcim ben iyiyim iste ayni şimdilik.... Ben gitti gidiyordan aldım bi o siteye bak birde gamze tipkimsan diye bi site onermisti hangisi uygun gelirse onu alırsın
sağol canım topiğin komünikasyon meleği :) yaaa o akşamkine ben neler yazdım demi sazan gibi,cahil herhalde bilmiyo yazık dedim,
habire anlatıyorum kek gibi,sonra koyverdim zaten...nartanesini ben de takdir ettim o konuda....
kuzum hep atraksiyon olmaz bir günde bir tane bu günkünü sabah yaptık... bir dahakine yetiş harsla..hiii kumsali diyon sennn tamammm bende bu aksamda bi vukuat olduda ben kacirdim sandimdii
özledik be canım heralde insan merak ediyoroyy oyy vlla hamıı dedim bunlar beni unutmuşturrbak şimçik bakk az havaya girdimm kıı
benim kocusta gobuslu... Yakinda yaristircaz
çok saol cnm inşallahhh
sen nerdesin yaw? insan arada uğrar topiğe benim de gözüm seni arıyodu elaaaam da yok epeydir
saol cnm iyiyim şimdi çok şükür
burda da öyle cnm
batin geçti mi kaç para link yok ki
kız işte insan bir noktada patlıyor sinir oluyorsun birde hatun bize demez mi çirkinleşmeyin... ben size mesaj hakkı kazanmak için yazıyorum dedim hay Allah seni bildiği gibi yapsın yaniiii
kuzum hep atraksiyon olmaz bir günde bir tane bu günkünü sabah yaptık... bir dahakine yetiş harsla..
özledik be canım heralde insan merak ediyor
hamile olmayanlarda var aşk olsun heeee...yaa bacım gelmeyi cok istiyom da hepinz hamişsnz yaa konuştuklarınızı bazen anlamıyom sesiz kalıyom buda beni üzüyoo bişi bilemiyom cvp veremiyom diyeyoksaa sizleri arada takip ediyomm unutmamışsınz beni tşk ettim hepinizee
benim kocusta gobuslu... Yakinda yaristircaztelde nasilsiniz bebislerim diyo bende iyiyiz siz nasilsiniz diorum ven ve gobusum mu iyiyiz dio
yarin erkenden mesaiye baslayim kacirmayim olaylari
benim kocusta gobuslu... Yakinda yaristircaztelde nasilsiniz bebislerim diyo bende iyiyiz siz nasilsiniz diorum ven ve gobusum mu iyiyiz dio
gs macindaki doluyu goruyor musunuz camlar kirilacak sandim o derece yagiyorrrr
hamile olmayanlarda var aşk olsun heeee...
kesinlikle benim kocam biz hamileyiz der yaaa... acaip fena araştırıyor benim gibi herşeyi öyle olmaz böyle olur sürekli karışır bizde bir deyim vardır EBE KARI aynen öylebenim Hollanda'da yaşayan bir arkadaşım vardı o anlatmıştı; orda kadın hamileyken,biz hamileyiz derlermiş kocasıyla:)
annem şimdi sen beni takip et bir olay olursa çirkinleşcem sende öğrencen çekirgeeeeeyarin erkenden mesaiye baslayim kacirmayim olaylaribende cirkinlesmek istiommmm
birlikte alın birlikte verirsiniz bişey olmaz yaaabenimki normalde zayifti. biz bu yaz kilo vermistik. iyki vermisiz demek ki. Allah'im bizi buna hazirlamis
hemen al çok uygun fiyat bence
yarin erkenden mesaiye baslayim kacirmayim olaylaribende cirkinlesmek istiommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?