- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Dua ediyorum... Rabbim nolursun benden eşimden bir can nasip eyle bize.. Onu kucaklayabilmemizi nasip eyle nolur Allah'ımmmmm nolur...
hadi herkes dışarı baksın, dua etmeye başlasın her bir kar tanesini melekler indiriyor biliyosunuz, o yüzden birbirlerine çarpmadan iniyolar yere, bilim farklı söylese de benim düşüncem bu :))))))) hadi dua etmeyeeeeeeee bereket var dışarda belki bebeişleriniz de gökyüzünden yere iniyodur bugünlerde...
Gunaydinnnyaa burda kar yok yagsin da cikayim yuruyeyim
Çok kar istiyorsan gel seni misafir edeyim palandökene :))))))
Gunaydinnnyaa burda kar yok yagsin da cikayim yuruyeyim
dün akşam arkadaşım bendeydi onu evine bırakmaya gittik eşimle, gelirken çok güzel yagıyoduuu böyle kocaman kocamannnnn, ben kardan adam yapalım burnuna havuç takalım diye şarkı söylemeye başladım eşim koptu, diyorum ki sen git marketten alacaklarımızı al ben burda karla oynayacam diyo aşkım bebek üşür sen gel şimdi ben seni sonra çıkarırım :) sonra da acaba biz bu bebeği erken mi yaptık senin büyümeni mi bekleseydik diyo :))))))) çıkma cnm kayar düşersin Allah korusun öyle azıcık dur gel hemen eve yagarsa
günaydın kızlar,bu karlı günlerin tadını çıkaralım....ben çok severim ama evin soğuk olmasına tahammülüm olmaz....
günaydın şekerlerkarlı bi sabaha uyandık süperdi tombik canım bu sabah baktıgın test 2 gün önce yaptıgın test mi yenisini mi yaptın?? yenisiyse izi bile gebelige işarettir.. ama eski testse lütfen bekletme at onu hiçbir işlevi yok artık..
Vuuuu) o da cok gelir kizzz. Cok da uzakmisizz. Sagol davetin icin. Aklmda bulunsun
dün akşam arkadaşım bendeydi onu evine bırakmaya gittik eşimle, gelirken çok güzel yagıyoduuu böyle kocaman kocamannnnn, ben kardan adam yapalım burnuna havuç takalım diye şarkı söylemeye başladım eşim koptu, diyorum ki sen git marketten alacaklarımızı al ben burda karla oynayacam diyo aşkım bebek üşür sen gel şimdi ben seni sonra çıkarırım :) sonra da acaba biz bu bebeği erken mi yaptık senin büyümeni mi bekleseydik diyo :))))))) çıkma cnm kayar düşersin Allah korusun öyle azıcık dur gel hemen eve yagarsa
Ayy aynisini bnde diyorum esim de bnde cocuk gibiyizbirlikte buyucez artik kayma konusunda haklisin yagarsa da kocama soliim kar aserdim gelirken eve getir ustune bascam diyeyim barii
günaydın cnm gel benim eve sıcak seviyosan :)
eger yağarsa çıkarsın biraz cnm bişi olmaz ondan hatta eline bi kap falan al içine doldur evde de lazım olur :))))))) ben seviyorum karı ama elimde kahveyle camdan izlemeyi. öyle çok duramam karda
tatlım çok isterdim inan...akşama kadar işte olunca d.gaz kısıkta kalıyo ev ısınmıyo malüm....ilk kez dün üşümeden uyudum miem bulantım bile olmadı ya şaka gibi....
Çok güzel ama kız heryer göz alabildiğine bemmmbeyazz beklerim elbet birgün :)
Ne kadar tatlısınız.. Eşim de bana hep öyle takılırdı öyle moral verirdi ben de içimdeki çocuğu büyütememiş biriyim çocukça hareketlerim çoktur.. O da bana kürtajdan sonra öyle diyor.. Sen zaten bebişsin biraz büyü sonra olur bebeğimiz der ne bilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?