Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy bana arada umutsuzluk geliyor kuzum yaaaa ama çabuk geçiyor Allahtan ozamnlarda kızın bana ok

o zaman seni şöööyle bir silkeler kendine getiririz,şaka bir yana senin atlattığın şeyleri,o süreci düşününce,ne kadar güçlü olduğunu farkediyorum,sanki hiç umutsuzluğa kapılmayacakmışsın gibi geliyor,ya da burdaki herkese güç ve destek verdiğin içindir bilmiyorum,ama öyle birşey olursa biz de sana aynı güç ve desteği vermek için burada olacağız canım.Tekrar iyi geceler Allah rahatlık versin

merhaba canım öncelikle tesekkür ederim cevabın için...evet dediğin sayfalara giriyorum okuyorum sizi ama kurulmus bır sohbet ve gurup olusuyo kımse cevap vermıyo yazdıgım bişey olunca bende mesaj yazmıyorum okuyorum sadece...inş bende katılmak isterim dualara

Esim mesaiye kalicam diye msj atti aradi sonra is yerindeydi sonra gene msj atti is ckisi arkadaslarla cay icecez gecikicem dedi tamam dedim isten cikti arkadaslariyla gitti sanirim bilmiyorum offf cok kotuyum hem agliyrum hem yaziyorum aradim onu hi ses yoktu ortamda hemde hic nerdesin dedim arkadaslarlayim dedi carsida hemde kahvedeyim dedi hic ses yok sen bos bi yerdesin dedim eweledi falan tam olarak nerdesin dedim yeri soyledi pasah arasi falan dedi ses yok digince ewe geldi dun dus almisti hava cok soguk hayatta simdi bu saatte dus almaz bu kadar sogukken hava heleki dun dus aldiysa we dusa girdi dun dus almamismiydin sen dedim alamazmiyim ne sacmaliyosun dlsen dedi sanki ben ona bisey kastedmeden soyledim o o anlamda ima ederek soyledi aldatiyo mu beni yaa offf cok kotuyum ilk defa byle supeleniyorum suan cok berbatim :'''(

veren de alanda ALLAH... elimizden gelen bize yazılana tevekkül edip şükretmek... gerçekten ben iyiyim çok şükür bebeğimde beni çok bekletmeyecek biliyorum annesinin ne kadar üzüldüğümü görüyordur... Allah çok büyük bebeğim hepimiz anne olacağızzzz

Kızlar komsunun oglu geldiiii bizde uyudu kaldi hasta gibiydi brazz sonra koltuguma isemis yaaaaaaaaaaa napcam ben simdi daha once hic Çis fln temizlemedim ben ya nasil temizlenir bu koldugumu yıkıcammmmmmmmm

canım buraya istediğin zaman yaz kızlar mutlaka cevap verir... ne kadar süredir deniyorsun kaç yaşındasın.. ne kadar süredir evlisin

canım sanmıyorum yaaaa duş almıştır sigara kokmuştur bişeydir kötü düşünm sakinleşince konuşursun nerdeydin deme neler yaptın nasıl geçti falan de sandığın gibi bişey olduğunu sanmıyorum kötüdüşünmeee

Kızlar komsunun oglu geldiiii bizde uyudu kaldi hasta gibiydi brazz sonra koltuguma isemis yaaaaaaaaaaa napcam ben simdi daha once hic Çis fln temizlemedim ben ya nasil temizlenir bu koldugumu yıkıcammmmmmmmm
bende hiç bilmem ki çocuğu olan birine sormak lazım silice çıkmaz sanki

ağlama bebeğim hadi topla kendini üzmeeeee yoktıur öyle bişeyyyy

kızlar çıkıyrum yarın iş var dilek aklım sende bebeğim topla kendini nolur... hepinize iyi geceler chocolate canım yaz mutlaka yarın saabahhhh

Cok kotuyum canim beni aldatacagina ihtimal wermezrim ben bu yaptiklari cok suphelendirdi telefonuna takip cihazimi taktirtsam offf inanmiyorum yaa beni aldatiyosa onun cukunu keser eline weririm gebertirim onu :''(

Offf kimse kalmadi tek kaldim burda byle adamla ilgilenemedim bi bucuk aydir bebis war diye mik mik yapmadik dr. Ktrolune kadar vekliyelim dedik 2. Kan sonucuna kadar bekleyelim dedik yok dusuk oldu sonra gene kanama yetemedim mi kocama gozu disarimi kacti offff :''(

Ne b surat diyo bana yok bsey dedim suan telefon ekinde ne yapiyo bu adam aman Allahim ya kafayi yigcem beni aldatiyomu yaa :''( ceki giderim bu ewden kimsenin olmadii bi yere :'''( ben bebegimiz olsun isterken nelerle cabalasirken beni aldatiyo olmamali icim daraliyo ya cok kotu bogazim dugumlendi bebek weremiyorum diye mi ona beni aldatiyo acaba kizlarr beni aldatiyo olamaz dimi yaa offf lutfen cok kotuyum suan :''(

Dilek noldu cnmmm ya kotu dusunme ve o kdar suphelenme dunyanı gecirecegin adam boyle olmaz bebgimm yaaa topla kendini sarıl kocana fazla asktan oluyor bole eger iice olmazsa esinle birlikte olmaya calis eger gec bosalirsa birsey vardir ama aklina kotu getirme gunah hem

Tabiiu aldatiyo olmazzz cnm yeni evlisiniz bi kere kotu dusunme saril bakalim kocana anlarsin bakisindan falan aldatmazzzzzz sen merak etme cnmm gozunle gormeden bu yukumu veremezsin ona

Canım arkadaşım kendini yok yere üzme ne demek onunla ilgilenmedim gözü dışarı kaydı canınla ilgileniyorsun ve tabiki de yanında olacak başka alternatif yok... Sakın böyle düşünme kendine gel lütfen... Bence yok böyle bişey... Kendini topla ve mantıklı düşün olur mu... Uyacaktım uyuyamadım yeniden geldim.. Üzme kendini

Valla cnm bana cvp yazmadiii yaaa bende koltugu siliyorum kokuyooo yaaaa agliycmmm sinirlerim bozuldu benimde yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…