Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

50.21 pozitif ellerim titriyor aglayamam burda esim anlamamaliii cikiyorum off

hayırlı olsun cnm darısıda bize işlahhhh

6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer. benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.

cnm sölesene ya benim olacak mı acaba hissediyo musun

topik annemiz, benim yumurtlamadaki rötardan ötürü yeni bat'ımı 25 aralık yapar mısın rica etsem? 2014'e kadar halletseydim iyiydi bu işi

hadi gözün aydın selametlee bacımmm hayırlı güzel haberle dönersin inşşşşşşşşşşşşşşş

panik yok bacım ağrın falan yok dimi hiç adet olacakmışsın gibi falan ama yorgunluk var canın hiç bir şey yapmak istemiyor dimi?

hiç ağrım yok sol kasıkta hafif batmalar çoğaldı acısız,evet yorgunum ve erken yatıyorum geceleri uyuyamıyoru sonra,az da mide yanması başladı ,ama adet sancısından eser yok

hayırlı olsun cnm darısıda bize işlahhhh

cnm sölesene ya benim olacak mı acaba hissediyo musun
herşeyi rabbim bilir ama şöyle bir duam var tüm hamiş olamayan bacılarıma. rabbim sizleri hamile olmaya özendirmesin bu ay inşallah diliyorum yaradanım bu topikte herkesi hamile kılsın kimsenin boynu bükük üzgün kalmasın.canım unuttuğun ay hamile kalırsın istemiyorum de ve beynine oyun oyna inan ki bu işler beyinde bitiyor. inşallah hamiş olacaksın bu ay inanıyorum.

hiç ağrım yok sol kasıkta hafif batmalar çoğaldı acısız,evet yorgunum ve erken yatıyorum geceleri uyuyamıyoru sonra,az da mide yanması başladı ,ama adet sancısından eser yok

ALLAHIMMM bu duyguları yasamayı bizede naspp ett RABBİMMMm

:) kız çapkınsa olmazzzzzzzz kız benim kız daha ortada yokkkk

hepinizi üstüste koyar döverim bakkkkk... kendinize gelin lütfennnnn

ben de kendime gelmek istiyorum canım ama olmuyo işte en azından sorunumun ne olduğunu bilsem tedavi olucam çok şükür bi sorun yok ama bebişte gelmiyo aylar oldu arada buhran geliyo bana hatta regl yaklaşınca daha da artıyo bugün olduğu gibi kusura bakmayın kızlar sizlerinde başına ağrıtıyorum ama hep iyi konuşamıyoruz işte malesef kötü şeyleri de konuşmamız lazım ki içimizde kalmasın dimi psikom

canımmmm kendıneee cokk dıkkatt ettt gorusuruzzzzz

engelliler ile çalıştığımı biliyorsunuz...
her ay adet olduğunuzda bu söylediklerim aklınıza gelsin ok...
engelli çocuğu olan anneler evet anneler ama çocukları gözlerinin önünde büyüyor kimisi yürüyemiyor kimisi konuşamıyor kimisi hiç birşey yapamıyor sadece nefes alıyor kimisi saldırgan...
evet anneler ama çocukları ile hiç bir etkinlik yapamayanlar var... çocukları onları tanımıyor belki tanıyor ifade edemiyorlar bir anne için bu nedemek biliyormusunuz... o kadınları toplamak için ne kadar çok uğraşıyorum saldırgan diye bir çocuğa bakamayıp bakımevine bırakmak nasıl bişey bir düşünün sizin bebeğiniz en değerliniz ama evinizde yatıramıyorsunuz... yemek yapamıyorsunuz... komple felçli olan çocuk annesinin yaptığı yemekleri yutamıyor çünkü yutkunma duygusu yok... babalar biraz işin dışında tabiki üzülüyorlar bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama annelerin işi daha da zor lütfen lütfen kendinize gelin Allaha şükür edin toplayın kendinizi...
evet bebeğimi kaybettim ama bunları düşünerek iyi olabildim bunları sık sık aklınıza getirin... çocuğunun olması değil marifet bunu anlayın... lütfen kızlar

ayyyyyyyyyy insallah guzel cikar sonucun canim senin kac gun gecdi adetinden?cift cizgiyi ne zaaman yakaladin?adet gunundemi?
ooo çok güzel canım hayırlı olsun gayet güzelmiş.. benimkisi kimyasal oldu canım
guzel mi canim ya bende az diye yedim bitirdim kendimi
cok uzuldum canim cok gecmis olsun insallah bu sefer Rabbim berk elnen versin
ben 2 yila yakindir canim deniyorum ama benim hikayem baskadir canimm
bende hic olmayacak gibi dusunuyorddum ama Rabbime sukurler olsun Ol dedi sizin icin de olsun insallah ben cok agladim inan depresyonlara girdim demekki vakti varmis sukurler olsun zor oldu ama degdi

ewt cnaım bende aranıza yenı katıldımm :) :) aramızda bı kac gun var :):) aminnn canımmm amşnn rabbım sağlıklı bı sekılde evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasıp etsınn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim insallah kan degerin super cikar
peki en son sat ne zamandi?
cift cizgi ne zaman yakaladin?

ben mektub supriz yapamadim ama cok guzel birgundu esim ilk kez agladi mutlulukdan sonra bebegime iyi bak diye konustu durdu
supermis ay bende olsam aglardim mektubun cok duygusal ve guzel canim
kızlar ya anlamıyorum benim iştahım neden yook...hiç bişi yemek gelmiyo içimden özellikle şekerli hiç bişi çikolata bile yiyemiyorummm.....iştahı kapalı olan var mı benim gibi hamişlerden_????
benimde kapali yemek yimek hic aklimdan gecmiyor

cnm sağol duan için ama ben bu cuma günü memlekete gideceğim mimik günleri mimik olmayacak kocişimle ayrı kalcaz yani 27 aralığa kadar tabi her şey kısmet işlah hayırlısıyla olur ayyy dün akşam nasıl bi rüya gördüm ya ikizlere hamişmişim ama düşük yapıyo muşum sonra ablamın yeni doğmuş bebeğine bakıyodummmm hayır olur işlahhh

tamam bugün düzenleyim sen bana cevap vermedin ama evet yorgunum demiştim sende mi öyle oldun,çıkıciiiiiiiiiiiim ama cvabın için bekliyorum
evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz yorgunluk bitkinlik var bende de arada mide yanması ve batmalar aynı şeyler canım çok güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…