50.21 pozitif ellerim titriyor aglayamam burda esim anlamamaliii cikiyorum off
selamm canımmm hosgeldınnnn
hoşbulduk cnm kız bu ay hamiş patlaması oldu
selammm canımm hosgeldınnnnn
hmmmm anladımm canımmm benımm benımdee
15 eylul
13 ekım
10 kasım dı canım bakalım benım kac cıkıcak canım yarın 11 gıbı alıcam sonucumu
6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer.benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.
ben çıkıyorum muhabbet çok güzel ama işler var yapmam lazım,tekrar amile arkadaşları tebrik ediyorum,yarın akşam listeyi güncelleyeceğim,bana da dua edin inşaallah değerim 2 katına çıksın,yarın 15:00 gibi haberdar ederim sizleri çok seviyorum topiğiiiiiiiiiiiim hoşçakalııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn:79::79::79:
panik yok bacım ağrın falan yok dimi hiç adet olacakmışsın gibi falan ama yorgunluk var canın hiç bir şey yapmak istemiyor dimi?
topiğin anasına söyle senin ismini bizim aramıza alsın hamiş olursun öyle bir totem yaptık biz bu ay topik anamıza
herşeyi rabbim bilir ama şöyle bir duam var tüm hamiş olamayan bacılarıma. rabbim sizleri hamile olmaya özendirmesin bu ay inşallah diliyorum yaradanım bu topikte herkesi hamile kılsın kimsenin boynu bükük üzgün kalmasın.canım unuttuğun ay hamile kalırsın istemiyorum de ve beynine oyun oyna inan ki bu işler beyinde bitiyor. inşallah hamiş olacaksın bu ay inanıyorum.hayırlı olsun cnm darısıda bize işlahhhh
cnm sölesene ya benim olacak mı acaba hissediyo musun
tamam hiç panik ve üzülme yok hemen alacağım seni aramıza ama yarın tamam m?,bend e çıkamıyorum beykannesliii cevabını bekliyorum,ayy kıs nasıl oluyoo banada yapsınnn hepten ümidim bittiyooo
hiç ağrım yok sol kasıkta hafif batmalar çoğaldı acısız,evet yorgunum ve erken yatıyorum geceleri uyuyamıyoru sonra,az da mide yanması başladı ,ama adet sancısından eser yok
ms84 bacım aramıza azap çiçeğini al totem yapıyoruz ona daayy kıs nasıl oluyoo banada yapsınnn hepten ümidim bittiyooo
:) kız çapkınsa olmazzzzzzzzkız benim kız daha ortada yokkkk
hepinizi üstüste koyar döverim bakkkkk... kendinize gelin lütfennnnn
tamam hiç panik ve üzülme yok hemen alacağım seni aramıza ama yarın tamam m?,bend e çıkamıyorum beykannesliii cevabını bekliyorum,
ben çıkıyorum muhabbet çok güzel ama işler var yapmam lazım,tekrar amile arkadaşları tebrik ediyorum,yarın akşam listeyi güncelleyeceğim,bana da dua edin inşaallah değerim 2 katına çıksın,yarın 15:00 gibi haberdar ederim sizleri çok seviyorum topiğiiiiiiiiiiiim hoşçakalııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn:79::79::79:
güzel bacım iyi gidiyor maşallah bir sorun yokhiç ağrım yok sol kasıkta hafif batmalar çoğaldı acısız,evet yorgunum ve erken yatıyorum geceleri uyuyamıyoru sonra,az da mide yanması başladı ,ama adet sancısından eser yok
ms84 bacım aramıza azap çiçeğini al totem yapıyoruz ona da
ayyyyyyyyyy insallah guzel cikar sonucun canim senin kac gun gecdi adetinden?cift cizgiyi ne zaaman yakaladin?adet gunundemi?canım benım ben kan verdım sonucu yarın 11 gıbı alıcam ıns. cuma gununede randevumu aldım bakalım hayırlısı
hosgeldınnn cnaımmm bız ıyıyız sukur sen nasılsın. canım bebeklerımız yerını ayarladıgı ıcın normal gıbı gelıyor bana agrı
guzel mi canim ya bende az diye yedim bitirdim kendimiooo çok güzel canım hayırlı olsun gayet güzelmiş..benimkisi kimyasal oldu canım
ben 2 yila yakindir canim deniyorum ama benim hikayem baskadir canimmne kadardır deniosun canım bu arada hayırlı olsun tekrardan yılların hasreti yazmışsın da çok mu oldu seninde benimde 7.ayım bu umut verin bizlere kızlarrr insan uzun süre olmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo sende yaşamışsındır mutlaka sabretmek zor Allah büyük..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnewt cnaım bende aranıza yenı katıldımm :) :) aramızda bı kac gun var :):) aminnn canımmm amşnn rabbım sağlıklı bı sekılde evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasıp etsınn
ben mektub supriz yapamadim ama cok guzel birgundu esim ilk kez agladi mutlulukdan sonra bebegime iyi bak diye konustu durdugünaydınn toprammmm valla dun super gectı yaa. eşim gelmeden bebişimız agzından mektup yapdım. bıde patık sueterle falan yatagın ustune koydum. eşim odaya gırdı baktım sesı solucu cıkmıyor bende arkasından bakıyorum mektubu okumus bana döndü gozlerı dolmusss cokk duygulu mektup yazmıssın dedı. oyle sarıldık falan sımsıkı. ama suan bı bebişimz ıyıce tutunsun ondan sonra daha cok sevınıcez canımm ınsallahh
ınsallahh canımm benımmmm ınsallahhhhh cokkk saol. yarın 11 bucuk 12 gıbı sonucumu bıldırırım canım hayırlısıylaa
supermis ay bende olsam aglardim mektubun cok duygusal ve guzel canimBabacım, annem benım varlığımdan bugun haberı oldu. Aalında ben 1 aydan berı vardım ama bugun kendımı gösterdım:):). annem benım varlığımı öğrenınce çok çok mutlu oldu ve sevıncten ağladı :) sonra sana nasıl söyluceğinin planlarını yapmaya başladı. Bbabacım ben geldim işte burdayım. daha annemın karnında miniciğim. miniciğim ama sizleri hissediyorum :))) Iınsallah 9 ay boyunca gelişimimi guzelce tamamlayıp kucagınıza gelicem babamm. Sizin kokunuzu içime çekip işte benım annem ve babam diyeceğim. sizim varlığınızı hissedip kendimi guvende hissedeceğim.. Allahın ıznıyle anneme tutunup dünyaya geleceğim babam. yaşadığınız cı günleri kardeşlerimin acısını bir nebzede olsun unutturmaya calısacağım.miniğiniz sizleri cok cok sevıyor se sizlere kavusmak ıcın can atıyor. Harflerle tanıştıgımda ilk BABA demek istiyorum. Ayakta durmayı başarabıldıgım an, paytak paytak ılk adımlarımı sana doğru atmak ıstıyorum. koşmayı basarılbıdım zaman kosarak boynuna atılıp BABAMMMMM diye sarılmak istıyorum. rabbim bunları yapmayı nasip etsın ınsallah. babacım ve annecım siz benım herseyımsınız. Allahım sıze kavusmayı nasip etsın ınsallahh
benimde kapali yemek yimek hic aklimdan gecmiyorkızlar ya anlamıyorum benim iştahım neden yook...hiç bişi yemek gelmiyo içimden özellikle şekerli hiç bişi çikolata bile yiyemiyorummm.....iştahı kapalı olan var mı benim gibi hamişlerden_????
tamam hiç panik ve üzülme yok hemen alacağım seni aramıza ama yarın tamam m?,bend e çıkamıyorum beykannesliii cevabını bekliyorum,
ms84 bacım aramıza azap çiçeğini al totem yapıyoruz ona da
güzel bacım iyi gidiyor maşallah bir sorun yok
herşeyi rabbim bilir ama şöyle bir duam var tüm hamiş olamayan bacılarıma. rabbim sizleri hamile olmaya özendirmesin bu ay inşallah diliyorum yaradanım bu topikte herkesi hamile kılsın kimsenin boynu bükük üzgün kalmasın.canım unuttuğun ay hamile kalırsın istemiyorum de ve beynine oyun oyna inan ki bu işler beyinde bitiyor. inşallah hamiş olacaksın bu ay inanıyorum.
evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz yorgunluk bitkinlik var bende de arada mide yanması ve batmalar aynı şeyler canım çok güzel gidiyortamam bugün düzenleyim sen bana cevap vermedin ama evet yorgunum demiştim sende mi öyle oldun,çıkıciiiiiiiiiiiim ama cvabın için bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?