Ben ovu tesyi kullanıyorum canjm merak ettigin bisi varsa sorabilirsinyaw bişi sorcamm aranızda ovü testi kulanan varmıydı??:44:
hayır bi de ne biliyo musun daha bunu kendime anlatamazken bi de soranlara anlatıcam zamanla herkes soracak ki zaten soranlar oluyo misal annem beni arıyo regl olup olmadığımı öğrenmek için yaklaştı ya merak ediyo ama soramıyo üzülücem diye ama ben biliyorummmm iştehadi gel de üzülme ağlama eşimde öyle sıkmıyolar ama bekliyolar öyle hepsinin boynu bükük kaldı napim bennnnn içim çok dolu ama anneme artık söylemiyorum takmıyorum diyorum bi de o üzülmesin diye
![]()
Seni en iti ben anlarim benjmde 8ay oldu ve suanda adetim herkes sormasa bile aklında bir sürü düşünce oluyo ya olmazsa ne yapacağım süreçleri neler eşim benjmde destekci ama biliyorum nekadar cok istediğini bazen umutlar tükeniyor hicmi olmayacak diyorsun çünkü geçmişte hic hamile kalmadim soranlara düşünmüyoruz diyorumda zorlanıyorum çünkü yalan söylüyorum aslında yaşama cok bagliyim ben ve kaderciyim ama bazrn öyle bir noktaya geliyorumki saplaniyorum orda burdaki hamislere okadar seviniyorumki cogu zaman kendimden önce dua ediyorum sizlere onlara ve diyorum zamano gelince olacak ve dua ederkende tam dua et Allahim verdikten sonta almasin bizi bide onla sinamasin