- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
engelliler ile çalıştığımı biliyorsunuz...
her ay adet olduğunuzda bu söylediklerim aklınıza gelsin ok...
engelli çocuğu olan anneler evet anneler ama çocukları gözlerinin önünde büyüyor kimisi yürüyemiyor kimisi konuşamıyor kimisi hiç birşey yapamıyor sadece nefes alıyor kimisi saldırgan...
evet anneler ama çocukları ile hiç bir etkinlik yapamayanlar var... çocukları onları tanımıyor belki tanıyor ifade edemiyorlar bir anne için bu nedemek biliyormusunuz... o kadınları toplamak için ne kadar çok uğraşıyorum saldırgan diye bir çocuğa bakamayıp bakımevine bırakmak nasıl bişey bir düşünün sizin bebeğiniz en değerliniz ama evinizde yatıramıyorsunuz... yemek yapamıyorsunuz... komple felçli olan çocuk annesinin yaptığı yemekleri yutamıyor çünkü yutkunma duygusu yok... babalar biraz işin dışında tabiki üzülüyorlar bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama annelerin işi daha da zor lütfen lütfen kendinize gelin Allaha şükür edin toplayın kendinizi...
evet bebeğimi kaybettim ama bunları düşünerek iyi olabildim bunları sık sık aklınıza getirin... çocuğunun olması değil marifet bunu anlayın... lütfen kızlar
hakılısın bacımm esf töbe şükür hamd olsun RABBİM sana tm topladım kendimi hemenn bacımmm