• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaw bişi sorcamm aranızda ovü testi kulanan varmıydı??:44:
Ben ovu tesyi kullanıyorum canjm merak ettigin bisi varsa sorabilirsin
hayır bi de ne biliyo musun daha bunu kendime anlatamazken bi de soranlara anlatıcam zamanla herkes soracak ki zaten soranlar oluyo misal annem beni arıyo regl olup olmadığımı öğrenmek için yaklaştı ya merak ediyo ama soramıyo üzülücem diye ama ben biliyorummmm işte:ssz::ssz: hadi gel de üzülme ağlama eşimde öyle sıkmıyolar ama bekliyolar öyle hepsinin boynu bükük kaldı napim bennnnn içim çok dolu ama anneme artık söylemiyorum takmıyorum diyorum bi de o üzülmesin diye:19::19:

Seni en iti ben anlarim benjmde 8ay oldu ve suanda adetim herkes sormasa bile aklında bir sürü düşünce oluyo ya olmazsa ne yapacağım süreçleri neler eşim benjmde destekci ama biliyorum nekadar cok istediğini bazen umutlar tükeniyor hicmi olmayacak diyorsun çünkü geçmişte hic hamile kalmadim soranlara düşünmüyoruz diyorumda zorlanıyorum çünkü yalan söylüyorum aslında yaşama cok bagliyim ben ve kaderciyim ama bazrn öyle bir noktaya geliyorumki saplaniyorum orda burdaki hamislere okadar seviniyorumki cogu zaman kendimden önce dua ediyorum sizlere onlara ve diyorum zamano gelince olacak ve dua ederkende tam dua et Allahim verdikten sonta almasin bizi bide onla sinamasin

bebeğim ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri soruyorlar artık tınlamıyorum hatta canımı acıtmaya çalışıyorlar diye de düşündüm yeminle.. haklısın çok zor beklemek... sabrını sınıyor belki Allahım isyan edecekmisin diye bakıyor... ben kürtaj olacağımı anneme ilk söylediğimde içimden can koptu sanki üzülecek mi ne dicek ne hissedecek ama inan geçti hepsi... önüne bak arkana bakma geçen zamana bakma geçti zaten yapabileceğin bişey yok ama gelecek için var lütfen toparlan umutsuz annelere bebekler küsüyormuş :34: yaşanan çok zor ama Allaha çok şükürrrrrr:9::9:

bacımm inş o yasadıgın kötü günlerin son acın olurr inşş bacımm RABBİM hem göbegini hem saglıklıca kucagını doldurur inşş cok yüregi güzel insansnn bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::54:

heheheheh aynen :):) bırıncı olmazsa ıkıncı artık olucak isteme olayıı :):):)

:))) aynen

ne güzel canım ya siz ikincileri düşünüyosunuz inşallah olur canım inşallahhhhhhhhhhhh :16::16: Allah herkesin gönlüne göre versin.

cnm sen bize ne bakıyosun delilik parayla değil ya :) daha birinciler karnımızda minicikken başladık ikinciyi istemeye :) hem senin bebişin de gelsin benim ogluşum olursa kesin ona da asılır :) eşim de ben de çapkın tipler değiliz ama benim kardeşlerim fecidir :) kesin onlara çeker :)

oyy oyy şimdi daha cok aglattın bacımm beniii :14::14::14: kurban oldugum ALLAHIM sana ikiz versin inşşş ALLAH razı olsun senden ben ank canımmm sanki hapis hayatı yasıyomm dışarı çıkmk yask bıktım kısknçlıgından iş yerinden izin alamıyo ben gideyim deyince bi afra bi tafra sonra kavgaa :14::14::14:ayy içim bi tuhav olduu balımmm ben götüreyim dedin yaa RABBİM seni cokk bekletmz inşşş saglıklı bi evlat kucagına alırsınn inşşşş bacımm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:54::54::14::14::14::16::16::14::54:

ağlama kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen yanlız değilsin bunu bil... yanındayız... sabret güzel olacak herşey lütfen ağlamaaa herşey yoluna girecek hepimiz bebeklerimizden bahsetdicez bir sene içinde...
:29::29::29:topla kendini hadi dua edelim zeycan bekler dua herkese iyi gelir herşeye iyi gelir...

Seni en iti ben anlarim benjmde 8ay oldu ve suanda adetim herkes sormasa bile aklında bir sürü düşünce oluyo ya olmazsa ne yapacağım süreçleri neler eşim benjmde destekci ama biliyorum nekadar cok istediğini bazen umutlar tükeniyor hicmi olmayacak diyorsun çünkü geçmişte hic hamile kalmadim soranlara düşünmüyoruz diyorumda zorlanıyorum çünkü yalan söylüyorum aslında yaşama cok bagliyim ben ve kaderciyim ama bazrn öyle bir noktaya geliyorumki saplaniyorum orda burdaki hamislere okadar seviniyorumki cogu zaman kendimden önce dua ediyorum sizlere onlara ve diyorum zamano gelince olacak ve dua ederkende tam dua et Allahim verdikten sonta almasin bizi bide onla sinamasin

bacımm ALLAH razı olsunn dün alacaktım intrntten esimle kavga ettim sinrlendim cıktım bişi almıyom dedimm yinede ALLAH razı olsunn evladını kucagına al inşş bacım saoll:54:

bebeğim ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri soruyorlar artık tınlamıyorum hatta canımı acıtmaya çalışıyorlar diye de düşündüm yeminle.. haklısın çok zor beklemek... sabrını sınıyor belki Allahım isyan edecekmisin diye bakıyor... ben kürtaj olacağımı anneme ilk söylediğimde içimden can koptu sanki üzülecek mi ne dicek ne hissedecek ama inan geçti hepsi... önüne bak arkana bakma geçen zamana bakma geçti zaten yapabileceğin bişey yok ama gelecek için var lütfen toparlan umutsuz annelere bebekler küsüyormuş :34: yaşanan çok zor ama Allaha çok şükürrrrrr:9::9:

tamam canımsın sağolasın öyle geçen geçti olmuşla ölmüşe çare yok gün gelir bizlerde aynı sevinçleri yaşarız Allah nasip kısmet ederse tabi sağlık çok önemli zaten ben duamda sağlıksız olacaksa Allah korusun hiç olmasın diyorum rabbim hepimizi sınıyo beni bununla başka birini başka başka acılarla bugünüme şükür hiçbir sıkıntım yok en kötü günlerimiz böyle olsun inşallah ağlamakta çare değil ama insanız olur arada normal bunlarda.. ben dışarı çıkıcam kızlar işim var açılırım hem birazcık hava alırım geldiğimde inşallah daha iyi olucam :16::16:

cnm bu ara Rabbim dualarıma hızlı cevap veriyor çok şükür. dün hepiniz için teker teker isminizle Ya Allah Ya Hu çektim. çok yakında kavuşacaksınız bebeklerinize görürsün.

gamzem çok güzel anlatmışsınnn... gönlüne sağlık... Allahım en kısa sürede hepimize en sağlıklısından en az ikişer bebek versin

bacımm inş o yasadıgın kötü günlerin son acın olurr inşş bacımm RABBİM hem göbegini hem saglıklıca kucagını doldurur inşş cok yüregi güzel insansnn bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::54:
hadi toparlan bakalım ağlak tospaaa hayat çok güzel.... ben inanıyorum en kısa sürede bebeğin gelecek sabret dua et

:))) aynen

cnm sen bize ne bakıyosun delilik parayla değil ya :) daha birinciler karnımızda minicikken başladık ikinciyi istemeye :) hem senin bebişin de gelsin benim ogluşum olursa kesin ona da asılır :) eşim de ben de çapkın tipler değiliz ama benim kardeşlerim fecidir :) kesin onlara çeker :)
kız ben daha birinci olmadan diyorum eşime kesinlikle korunmak yok hemen arkasında bir tane daha

ağlama kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen yanlız değilsin bunu bil... yanındayız... sabret güzel olacak herşey lütfen ağlamaaa herşey yoluna girecek hepimiz bebeklerimizden bahsetdicez bir sene içinde...
:29::29::29:topla kendini hadi dua edelim zeycan bekler dua herkese iyi gelir herşeye iyi gelir...

tm edelim bacımm belki banada iyi gelir şuan cok kötüyümm :14::14: inş söyledklerin gercekleşirr inşşşşşşşşşşşşşşşşş:14::16::54:

hadi kızlar dilek tutalım hep birlikte...yaklaşık 2 saat sonra hepiniz için çok çok çok güzel bişi dileyecem :)

gamzem çok güzel anlatmışsınnn... gönlüne sağlık... Allahım en kısa sürede hepimize en sağlıklısından en az ikişer bebek versin

hadi toparlan bakalım ağlak tospaaa hayat çok güzel.... ben inanıyorum en kısa sürede bebeğin gelecek sabret dua et

kız ben daha birinci olmadan diyorum eşime kesinlikle korunmak yok hemen arkasında bir tane daha

durmak yok tabi kuşum...maksimum 1 yıl korunurum, sonrasında çalışmalara devam, malum bağışıklık yaptı bünyede :)

cnm bu ara Rabbim dualarıma hızlı cevap veriyor çok şükür. dün hepiniz için teker teker isminizle Ya Allah Ya Hu çektim. çok yakında kavuşacaksınız bebeklerinize görürsün.
ALLAH razı olsun benim adım yoktu galiba demi beni unuttun :14:

aminnnnnnnnnnnnnnn inşşş bacımm inşşş tm topluyom kendimi RABBİM sanada yasatsın hamileligi bebişini şölee sarıl öpp koklaaaaa ısırrrr:35:

Güzel yürekli arkadaşım dualarinda olduğumu biliyorum teşekkür ederim melegin de ins hayırlı hir evlat olur ve bahtida cok güzel olur

Aminn canimin icisi ins olacak olmali ileride yaptik oldu diyecegiz :)) canımsınız yaa

psşpsikom gelecek senin bebiş de çok yakında demişti dersin...ben size demedim mi aralık herkese ugur getirecek topik hamiş dolacak gördünüz mü :) meltem sorma ya bi de hepsi kız ya da hepsi erkek oluyomuş o zaman ikincilere düşünürüz bu isteme olayını :)))))))
evet bende hatirliyorum bu sozunu ve Elhemdulillahhhhh hamileyim

ALLAH razı olsun benim adım yoktu galiba demi beni unuttun :14:

aminnnnnnnnnnnnnnn inşşş bacımm inşşş tm topluyom kendimi RABBİM sanada yasatsın hamileligi bebişini şölee sarıl öpp koklaaaaa ısırrrr:35:

kuşum kaçıyosun sen ama hep yaaa göremiyoruz seni malum :) listemde vardın da cnm dün 20 kişi için çekebildim. ama misafirim var şimdi gitsinler çekerim sizinkileri de. ama dualarımda hep varsın inan.

Güzel yürekli arkadaşım dualarinda olduğumu biliyorum teşekkür ederim melegin de ins hayırlı hir evlat olur ve bahtida cok güzel olur

Aminn canimin icisi ins olacak olmali ileride yaptik oldu diyecegiz :)) canımsınız yaa

ne demek cnm, sen anne olacaksan ben de teyze olacam. sayenizde bebek sevgim 1000 katına çıktı, hiç bilmezdim hiç tanımadığım insanların hamiş haberini alınca bu kadar mutlu olacağımı, daha pıhtıdan embriyoya geçememiş minikleri sevebileceğimi. bunları sizden öğrendim karşılığını güzel dualarımla ödemek istiyorum.

hadi kızlar dilek tutalım hep birlikte...yaklaşık 2 saat sonra hepiniz için çok çok çok güzel bişi dileyecem :)

amann tarihe bahhh:1::1:tmm tutalımmm RABBİM evlat diye yanan yüreklere ALLAHA yalvaran dillere el acım aglayan gözlere fazla bekletmeden hamile etsin hamilelerede saglıklı hayırlı kucagına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kurban oldugum RABBİMMMM:16::54:

Back
X