Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicranim yaa affina sığınarak bisi sormak istiyorum esinin problemi evlenmeden önce varmiydiki hani nisanlilkk dönemlerinde farketmedinmi hic

bende tam tersine nişanlılık döneminde fark ettim o zaman benim eşimde de vardı problem. hatta açıkçası korkmadım da diil. ya hep böyle olursa diye. ama onu çoook sevdiğim için bunları düşünmedim evlendim. çok şükür evlendiğimizden beri hiç problem olmadı. galiba o zamanlar oda stres yapıyodu :)

:) ya gecebilecek bişi ama erkekler bu konuda kesinlikle problem oldugunu kabul etmiyorlar erkekliklerine b.k sürdürmuyorlar aslında ciddi bi sorun ve tedavisi icinde sabır sart

canim geciktirici dusunduk ama kimyasal diye vazgectik..benim dr da gebe kalsinda o zaman sana krem ilac verelim dedi esime öyle kaldı yani..

canım burnumu sokmuş gbi olmayım ama.. evliligin ilk zamanlarında oluyo o sonra mik mikleri sıklaştırıp özel hayatını düzene sokarsan yani haftada 2 yada 3 kez en azından olursa düzeliyo yavaş yavaş.. bide çok uzatmak istersen ilkinden yarım saat bi saat sonra ikinciye başla bak nasıl uzuyor :78: :78:

Son düzenleme:

Aslında oda olabilir mantıklı çünkü 2.daha gec geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…