Tamam yarın farklı bir Dr gideceğim kızlar
Haber weririm
Bugun cok yeyecenlandım 2 yuwarlak filan diyince
ayy tatlim sen daha önce klomen kullanmistin dimi aci aci bunun tadi yaa cok zor ictim
cok merak ettim. nerde bu dr?
Benim simdi gittiğim tunalıda kendi muaynehanesi war
Ama kotu bir dr gibi değil aslında
Ben yarın gitcem Erol Bayraktar a
Randewusu bossa
kistker buyuk.mu kucuk.mu ne kadar olduğunu söyledi mi
insallah boslugu vardir canim. belki acil filan dersen araya sıkıstırirlar seni.
Onemsiz gecer onlar klomen kullanmakistker buyuk.mu kucuk.mu ne kadar olduğunu söyledi mi
cute bir sey sorucam senecok merak ettim. nerde bu dr?
cute bir sey sorucam sene
ben ates olcuyorum atesim 36.05 den 36.07 oldu bugun hemde akintim vardi bugun yani sence bugun 9 cu gunum yumurtlama olurmuki yoksa ates asagidami kalkmalimi benim atesim hep 36.5 dir sence 37 mi olmali yoksa nasil kafam cok karsik lutfen yardim et
adetin 6ci gunu-36.4alt alta gun gun ates degerlerini yazar misin cnm.
canim ben yeni evli değilim ki iki yıl bitti ve gün aşırı çalışma yapıyoruz genelde
adetin 6ci gunu-36.4
adetin 7 ci gunu-36.5
adetin 8 ci gunu-36.5
adetin 9 cu gunu-36.7 canim ama akintim vardi anlamadim bende yarinda olcucem yukselmeli dimi :26:
acaba diyorum gebelik takvimi yapsam mı?? yapan herkes gebe kaldı kaldırmak zorunda kalmadıdeli tesellisi gibi ama totem yapıp eklesem mi ki
Dene içinde kalmasın) ben gün asiriyi kacirmamaya çalışıyorum bu ay ins sonucta beklediğim gibi olur
yap yap bende yaptim insallah kaldirmam bu ay cok ama cok istiyorum hamile kalmayi Rabbim yardimcimiz olsun insallah takvimiz oylece 9 ay kalir burda adimizin altinda insallahacaba diyorum gebelik takvimi yapsam mı?? yapan herkes gebe kaldı kaldırmak zorunda kalmadıdeli tesellisi gibi ama totem yapıp eklesem mi ki
o zaman yarinda olcerim yazarim bura lutfen bu ay bana yardim et seni yoruroysam ozur dilerim insallah emeklerimiz bosa gitmez Allah yardimcin olsuncnm. yumurtladigini sanmiyrm. korkma. yarin ve ertesi gunde yuksek olursa ancak o zaman konusabikiriz. ama bu kadar az veriyle raht yorum yapamayiz.
yap yap bende yaptim insallah kaldirmam bu ay cok ama cok istiyorum hamile kalmayi Rabbim yardimcimiz olsun insallah takvimiz oylece 9 ay kalir burda adimizin altinda insallah
o zaman yarinda olcerim yazarim bura lutfen bu ay bana yardim et seni yoruroysam ozur dilerim insallah emeklerimiz bosa gitmez Allah yardimcin olsun
tamam canim yarin mutlaka yazicam cok sagol Allah razi olsunne demek cnmm tabiki yardim ederim. ama gozden kacmasin. mesaj at sen bana olur mu?
aman canım ya bırak gün aşırıyı günde çift dikiş gitsem bi halt olacagı yok.. az önce arkadaş aradı.. benle aynı zamanda evlenmişti şuan 3 aylık bebegi var ve diyoköi geçen kan tahliline gitmişler negatif çıkınca kocası çok üzülmüş..ben kafayı yicem ya.. ne mik miki ne şeysi moral falan kalmadı eşime bile istegim kaçtı ya.. mik mik degil dayak atmak istiyorum
tamam canim yarin mutlaka yazicam cok sagol Allah razi olsun
ben bugun iliski yapsammi acaba cunki dun olmadi iliski bugun le gun asiri olucak hemde akinti var o yuzden ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?