buna neden böyle bakıyosunuz, sonuçta o da Allahın emri ve bir çok hadiste ayette bu geçiyor, besmelesiz yapmayın cidden çocuğun ahlakında bile etkisi var o besmelenin. cinsel birlktelik ve ordaki haz da Allahın bi hediyesi bize. bunda utanacak ya da sıkılacak, çekinecek bir şey yokki. Allahın bize helal kıldığı adamla yine Allahın izin verdiği şeyi yapıyoruz. çocuk niyeti olsun olmasın besmele çekmek gerekir hem o esnada o besmele bize bi örtü olur habis ruhlara karşı, hem Allahın izin verdiğinin bilincinde olduğumuz için ibadet sevabı olur hem de o birlktelikten bi bebek dünyaya gelirse muhakkak etkisi olur.
benim de var öyle tanıdığım. hatta 1.yi doğurdu şimdi 2.ye hamile. aynen devam
aynennn.. noktasından virgülüne göz kırpanına kadar herşeyine katılıyorum .
Ya onlar doğru bizmi yanlışız offff sinirlendim yine içme kardesim karnında bebek var içme ......
Kisinin kendi vicdaniyla alakali.vicdanen rahatlarsa yapcak bisey yok .
Bana gore yanlis hamile iken sigara ve alkol kullanimi
Ikisinide kullanip saglikli cocuk doguran tanidiklarim d var.
Ama ben asla yapmam yapamam.olurda bebegime boyle bir sebepten zarar gelirse kendimi asla affedemeyecegimi bildigimden korkarimm yani
Cok rahat insanlar var onlari anlamiyorum.
Benim bi arkadasim 4 aylik hamile iken tatilde aquaparktaki tum kaydiraklardan kaymis
Sok olmustum duyuncaa
benimki de dua ediyor. şimdi sen söyleyince hatırladım. fısır fısır. Allahım sen hayırlısıyla nasip et gibi şeylerdi galiba.
Kisinin kendi vicdaniyla alakali.vicdanen rahatlarsa yapcak bisey yok .
Bana gore yanlis hamile iken sigara ve alkol kullanimi
Ikisinide kullanip saglikli cocuk doguran tanidiklarim d var.
Ama ben asla yapmam yapamam.olurda bebegime boyle bir sebepten zarar gelirse kendimi asla affedemeyecegimi bildigimden korkarimm yani
Cok rahat insanlar var onlari anlamiyorum.
Benim bi arkadasim 4 aylik hamile iken tatilde aquaparktaki tum kaydiraklardan kaymis
Sok olmustum duyuncaa
canım doğrusu tabiki senin düşündüğün yaptığın. ama ilk ay zarar vermiyor böyle şeyler diye okudum ben. Allahın izniyle hamile haberimi aldıktan sonra ne içki ne sigara ağzıma sürmeyi düşünmüyorum canım
Kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben kaçar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi....
görüşürüz canım....
bugün de bitti
yarın bana yine yollar
bana yine mikmik var
yine bana ovuda çizgi görmek var eyvaahhhhh
niye zor canimmmmm
niye zor canimmmmm
niye zor canimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?