kuzuuuuu kelimesi benim icin özel bi kelime esim bana bende esime hep kuzu kuzum deriz en çok kullandığımız kelimedir ailenin yaninda bile der kuzu die
sirf bebis icin yapcam nohutla aram yoktur hic.... Kuru fasulye cok severim ben ama onuda esim fazla yemiyo midesine dokunuyo
oooo superr canim afiyet olsun benimde lahana sarman makarnam menemenim var ama canım bunları yemek istemiyor
yalniz yemek kötü bi durum eskiden ac ac beklerdim esim gelene kadar onunla yemeyi seviyorum şimdi bebiş için yemeliyim
oooo superr canim afiyet olsun benimde lahana sarman makarnam menemenim var ama canım bunları yemek istemiyor
tmm canımm denıcemmm ılk fırsattadene canim güzel ve pratik bu tarif meze gibi oluyor
yalniz yemek kötü bi durum eskiden ac ac beklerdim esim gelene kadar onunla yemeyi seviyorum şimdi bebiş için yemeliyim
Bisilee yemek zorundasin hayatim ama bendede domates corbasi barbunya yogurtlu kabak war bide pilaw yapayim diyorum
Aman kuzum Allah korusun gormedim haberlerde canim izlemedim haberleri cok korkutuyo boyle seyler
dogumdan sonra niye yiyemicem ki :44:
tmm canim yapayim biseyler az sonra
İyiyim taze guzel annisim sen nasilsin bakalimcanımmmmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnn
amiinnnnn cnm bende bunlar bana 3 gündr sormuyor diyorum haberiniz yok demekki hicanım sizin orada da hissetmediniz mi depremii
barbunyanin yaninda gider pilav
birbirimizi itekleyelim zorla da olsa yiyelim kuzum
aferınnn canımmm benımmmmtmm canim yapayim biseyler az sonra
İyiyim taze guzel annisim sen nasilsin bakalim
Yoktu btanem ben haberim Allaha emanetiz hepimiz..
hahaha aynen canımmmm itekleye ıtekleye yıcezzz artııkk :)birbirimizi itekleyelim zorla da olsa yiyelim kuzum
barbunyanin yaninda gider pilavkabak yaparim yine olmazsa
barbunyanin yaninda gider pilavkabak yaparim yine olmazsa
kızlar işim çıktı yazamadım, şimdi de mesai bitti, eve gidiyorum...
Yarın görüşürüz, iyi bakın kendinize
hayırlı yolculuklar canım bayy
MAŞLLAH güzellk uykusu heekıss bacım ALLAH korusun inş sag salim git gel inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?