bekle bakalım canım buraya gel sohbet edriz vakit geçer
iki dk yap canim cok kolay bi tarif tam tembel yemegi he bana gore
sen ne yemek yapcan kuzum
Hos geldin btanem iyiyiz sen nasilsin bakalim
as kuzuuuuuuu naberrrrrr
iki dk yap canim cok kolay bi tarif tam tembel yemegi he bana gore
tmm canim iyi aksamlar bay
genel yemekler canım nohut ve pılav :)
du bende nohut islatayimda yarin yapayim uzun zamandır yapmiyorum pek sevmemde kendilerini
selam kızlarr ben geldimnasılsınız ?*
oooo aynı yemeklerıı yıcezz ne guzellll :) :) :)anaaaa tatlım kalbimiz birmiş bgün bak bende nohut koydum sobaın üstüne .... yanınada pilan yapacağım....
du bende nohut islatayimda yarin yapayim uzun zamandır yapmiyorum pek sevmemde kendilerini
kabaklari rendeliyosun tavaya az yag koyup kavuruyosun kapak kapatmayi unutma kendi suyuyla pisiyo zaten tuzu unutma uzerine sarimsakli yogurt ohh mis
dileğim bebeğim naber ya daha iyisin dimi ayy dun senin kabak tarifini yaptimmmmim im immmm
kuzuuuuu kelimesi benim icin özel bi kelime esim bana bende esime hep kuzu kuzum deriz en çok kullandığımız kelimedir ailenin yaninda bile der kuzu die
kabaklari rendeliyosun tavaya az yag koyup kavuruyosun kapak kapatmayi unutma kendi suyuyla pisiyo zaten tuzu unutma uzerine sarimsakli yogurt ohh mis
sirf bebis icin yapcam nohutla aram yoktur hic.... Kuru fasulye cok severim ben ama onuda esim fazla yemiyo midesine dokunuyo
sirf bebis icin yapcam nohutla aram yoktur hic.... Kuru fasulye cok severim ben ama onuda esim fazla yemiyo midesine dokunuyo
oooo superr canim afiyet olsun benimde lahana sarman makarnam menemenim var ama canım bunları yemek istemiyor
Canim tebrik ederim.ins.saglikla kucagina alirsinCanim benimmmmmm:)))Aminn canim.nerelerdesin sen.sabah ismihan ablada vardi bi gorundu gittiGamsemmm cnmmm.bizimde olucak.bazen dussekte duygularimiza yenilsekte umudumuz hep olucak.Az once eski is arkadasimla konustuk.uc aylik hamile.cok zor gunler gecirmis.babasi vefat ettikten sonra annesi kansere yakalandi.annesinide gecen kurban bayraminda kaybetmis.sonraki ayda hamis oldugunu ogrenmis.Bu kadar uzuntunun ardindan Allah bana hayata tutunmak icin bebegimi gonderdi dedi.Cok duygulandim
canımmmmmsınnnnn
gamzemmmmm sen olmadan olmuyor kuzummmmmmm
sen varya annelerin en duacısın minikbebişimmmmmmmm... Rabbim sana herşeyin en güzelini versinnn...
aynen bende bu kadar bebek isteyeceğimi asla düşünmezdim ve ben hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kalırız diye düşündüm
canımmmm ne güzel bir kitap adı varsa yazsana bizde alalım
güzel kalpli operammmmm... valla minikbebişim hep söyler bende söylüyorummmm kesinlikle burdaki insanlar bambaşka merhametin dibisinizzzz
blaaaazzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuşum benim kuzende sezeyan yapmış nasıl canı yanıyordu dün gece gittik kesinlikle herşey yolunda gitsin ve normal yap ben kesinlikle bir aksilik olmazda epidural normal yaparım
nerdesin be kuzucummmm
kıss bacımm bakk sancı ignesi yapıyolarr inceden sancın geliyoo sonra sıklaşıyoo rahim acılıyoo bak sana yemn ediyorumm pıtt diye cıkıyoo az ıkınıyonn hepsi buu sen norml istee normll bi büyk sözü dinle daa
ayy bebek uyuyorsa uyandırsınlar, sürekli uyutmasınlar.. yani uyumasında bi sakınca yok da, eğer uyurken emmezse kan şekeri düşer ve yenidoğan sarılığı olabilir canım. o yüzden bol bol emzirmek lazım. hee bu uyuyo demek ki tok diye düşünmesinler sakın
Allah iyilik versin cnm .... iyi diyeyim iyi olayım 3 gün evvel deprem oldu burada evimiz taş duvar olduğu için diğer evlere göre az hissettik ama maşallah avize bardak masa baya sallandıı haberlerde de dinlediyseniz görmüşsünüzdür...
iyiyim cnm sen nasılsın ?????? beni ne güzel kaşıladın bugünçok beğendim
dene canim güzel ve pratik bu tarif meze gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?