Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bekle bakalım canım buraya gel sohbet edriz vakit geçer

gelirim işlerin yoğun olmadığı zamanlarda sohbet ederiz zaten üye olmadan öncede okuyordum sayfayı yani sadece bayanların olması çok güzel herşeyi konuşabiliyorsun kadının halindende kadın anlar zaten neyse ben çıkayım ii akşamlar görüşürüz

Hos geldin btanem iyiyiz sen nasilsin bakalim

Allah iyilik versin cnm .... iyi diyeyim iyi olayım 3 gün evvel deprem oldu burada evimiz taş duvar olduğu için diğer evlere göre az hissettik ama maşallah avize bardak masa baya sallandıı haberlerde de dinlediyseniz görmüşsünüzdür...

as kuzuuuuuuu naberrrrrr

iyiyim cnm sen nasılsın ?????? beni ne güzel kaşıladın bugün çok beğendim

anaaaa tatlım kalbimiz birmiş bgün bak bende nohut koydum sobaın üstüne .... yanınada pilan yapacağım....
oooo aynı yemeklerıı yıcezz ne guzellll :) :) :)
du bende nohut islatayimda yarin yapayim uzun zamandır yapmiyorum pek sevmemde kendilerini

heheheh ıslat ıslat arada yemek lazım canım bu yemek yarınada kalır oh yarında ııkımız aynı yemeklerı yıcez :))

sirf bebis icin yapcam nohutla aram yoktur hic.... Kuru fasulye cok severim ben ama onuda esim fazla yemiyo midesine dokunuyo

hımmm anladımmm canımm aferınnn sanaaa baakkk yemekk yıceksınnnn yasasınnn :)) hersey bebıslerımız ıcınn canımm. bız yıyelım kıı beişlerimizde beslensınnn

kızlar bugün kaçırdım duayı ya misafirim vardı ya...ama Allah nasip kısmet ederse bu gece okuyacam sizin için bişiler...

Allah hepimize en güzelini versin cnm...duaya siz sebep oluyosunuz en güzeli sizi tanımak, sizin için dua etmek...

süper ya valla cesaretlendim, eger bi aksilik olmazsa epiduralle normali düşünebilirim.

cnm doktora götürmüşler gece. emmek istemiyo mama veriyolar cnm. tembelliğinden uyuyo minik kızımız.

Aman kuzum Allah korusun gormedim haberlerde canim izlemedim haberleri cok korkutuyo boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…