Eki Görüntüle 892568
kızlar eşim film izliyo, sohbet köşemizde yalnızım var mı bana eşlik etmek isteyen, çok güzel kar yagıyo ohhhhhhhh :)
çok hos bi köşe:126: camda kendinde cikmissin cekerken
güzel anneler bende gelim mi aranıza... bebiş yok ama olsnnnngonuller bir guzelim... karsinda oturdugumuzu farzet. bi de sutlerimizi alip muhabbet ederiz
bende günlük süt içemiyorum kokuyor çok kötü kutu süt içiyorum sadece ona da süt denirse tabi
güzel anneler bende gelim mi aranıza... bebiş yok ama olsnnnn
yoook ama olacak bu ay
güzel anneler bende gelim mi aranıza... bebiş yok ama olsnnnn
askolsun ya bebisler yokken biz burdaydik hep beraberdik.. onlar tanismamiza vesile oldu ne mutlu onlara.. insallah seninde olacak minisin canim benim
minikbebisim sute baslamadin mi
bende günlük süt içemiyorum kokuyor çok kötü kutu süt içiyorum sadece ona da süt denirse tabi
ama benim arkamdan temizlik yapmak yokayıp ettin kuşum gel karşıma bak sohbet köşemde karşı koltuğum boş :)
yoook ama olacak bu ay
saolun kuşlarım canım arkadaşlarımmm bir adet olsam neden böyle oldu anlamadım ben 34. gün halen gelen giden yok kürtajdan sonra hep böyle mi oluraskolsun ya bebisler yokken biz burdaydik hep beraberdik.. onlar tanismamiza vesile oldu ne mutlu onlara.. insallah seninde olacak minisin canim benim
minikbebisim sute baslamadin mi
kızlar ben hiç süt içmedim onun yerine peynir yumurta ve yoğurt tüketiyorum.
ama benim arkamdan temizlik yapmak yok
saolun kuşlarım canım arkadaşlarımmm bir adet olsam neden böyle oldu anlamadım ben 34. gün halen gelen giden yok kürtajdan sonra hep böyle mi olur
bende yogurt hic yiyemiyorum peynirde arada
bi yerde 40 günü bulur regl olmak diye okumuştum kukum
maksimum 14 üne kadar olmalısın dedi doktorum geçen hafta şimdi adet olmazsam eğer yumurtam gelişmişti geçen hafta kist mi olur kızlar korkuyorummmanladim canim icseydin iyiydi..
cok eskiden kurtaj olmustum canim ama hic hatirlamiyorum simdi..
Canlar benim ust karnim sisiyooo gobek burdan mi buyumeye devam edecek alt tarafta bisey yoook:44:
anladim canim icseydin iyiydi..
cok eskiden kurtaj olmustum canim ama hic hatirlamiyorum simdi..
ama benim arkamdan temizlik yapmak yok
saolun kuşlarım canım arkadaşlarımmm bir adet olsam neden böyle oldu anlamadım ben 34. gün halen gelen giden yok kürtajdan sonra hep böyle mi olur
nasil anlatimm gobek deligimin etrafi sis yaa :44:Canlar benim ust karnim sisiyooo gobek burdan mi buyumeye devam edecek alt tarafta bisey yoook:44:
miden mi sisiyor canim anlamadim? rahim buyudugunden dolayi alttan sismesi gerekir normalde. suan yemeklerini duzenli yediginden miden buyuyor olabilir cnm
hayatmın hicranı 40 günse daha var ama yumurta büyümesine göre 14 ü demişti doktorum.. bakalım 14 üne kadar gelmezse bakalım ne olcakabi yerde 40 günü bulur regl olmak diye okumuştum kukum
maksimum 14 üne kadar olmalısın dedi doktorum geçen hafta şimdi adet olmazsam eğer yumurtam gelişmişti geçen hafta kist mi olur kızlar korkuyorummm
sokturucu vermez mi dr gitsen
nasil anlatimm gobek deligimin etrafi sis yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?