Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Eki Görüntüle 892568

kızlar eşim film izliyo, sohbet köşemizde yalnızım var mı bana eşlik etmek isteyen, çok güzel kar yagıyo ohhhhhhhh :)

çok hos bi köşe:126: camda kendinde cikmissin cekerken

gonuller bir guzelim... karsinda oturdugumuzu farzet. bi de sutlerimizi alip muhabbet ederiz
güzel anneler bende gelim mi aranıza... bebiş yok ama olsnnnn

askolsun ya bebisler yokken biz burdaydik hep beraberdik.. onlar tanismamiza vesile oldu ne mutlu onlara.. insallah seninde olacak minisin canim benim

minikbebisim sute baslamadin mi

bende günlük süt içemiyorum kokuyor çok kötü kutu süt içiyorum sadece ona da süt denirse tabi

kızlar ben hiç süt içmedim onun yerine peynir yumurta ve yoğurt tüketiyorum.

ayıp ettin kuşum gel karşıma bak sohbet köşemde karşı koltuğum boş :)
ama benim arkamdan temizlik yapmak yok

yoook ama olacak bu ay

askolsun ya bebisler yokken biz burdaydik hep beraberdik.. onlar tanismamiza vesile oldu ne mutlu onlara.. insallah seninde olacak minisin canim benim

minikbebisim sute baslamadin mi
saolun kuşlarım canım arkadaşlarımmm bir adet olsam neden böyle oldu anlamadım ben 34. gün halen gelen giden yok kürtajdan sonra hep böyle mi olur

kızlar ben hiç süt içmedim onun yerine peynir yumurta ve yoğurt tüketiyorum.

anladim canim icseydin iyiydi..

saolun kuşlarım canım arkadaşlarımmm bir adet olsam neden böyle oldu anlamadım ben 34. gün halen gelen giden yok kürtajdan sonra hep böyle mi olur

cok eskiden kurtaj olmustum canim ama hic hatirlamiyorum simdi..

anladim canim icseydin iyiydi..

cok eskiden kurtaj olmustum canim ama hic hatirlamiyorum simdi..

yok kuşum sen gel temizlik falan yapmam ben :) herkesin arkasından da silmiyorum, mesela kendi ailemden olanların biliyorum temiz olduklarını ama bazı arkadaşlar ve eşimin ailesi çok titiz değil. olursun mens ya takma kafana stres de geciktirir iyice. serapcım sen başladın mı demir hapına?

maksimum 14 üne kadar olmalısın dedi doktorum geçen hafta şimdi adet olmazsam eğer yumurtam gelişmişti geçen hafta kist mi olur kızlar korkuyorummm

kist olmaz Allah'in izni ile sen simdi sicak giyin usutme zaten hastaydin ama bu donemde kendine cok dikkat etmelisin. lohusasin cunku. rahim kendini toplamaya calisiyordur. olursun bikac gune diye dusunuyorum.

Ya yine bi sorum olacak size.sabah test yapmistm ilk yarim saat baktim bisey yoktu sorada işe gittm aksam geldigimde silik cizgi vardi gerceklik payi varmudir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…