kist olmaz Allah'in izni ile sen simdi sicak giyin usutme zaten hastaydin ama bu donemde kendine cok dikkat etmelisin. lohusasin cunku. rahim kendini toplamaya calisiyordur. olursun bikac gune diye dusunuyorum.
kızlar ağrılarım falan var olacak gibi olmuyor sanki 14 üne kadar beklicem gelmezse eğer gidicem tekrar... belimi ayaklarımı bacaklarımı çok sıcak tutuyorum serap ya bakalım ne olacak vaziyet geçsin gitsin çalışma kısmına geçmek istiyorum artık ben ama çok beklemeyeceğim kızlar bunu biliyorumsokturucu vermez mi dr gitsen
bende yogurt hic yiyemiyorum peynirde arada
yok canım testi tekrarla varsa silikte olsa çıkar çizgi yoksa eğer doktora gözükYa yine bi sorum olacak size.sabah test yapmistm ilk yarim saat baktim bisey yoktu sorada işe gittm aksam geldigimde silik cizgi vardi gerceklik payi varmudir sizce
kızlar ağrılarım falan var olacak gibi olmuyor sanki 14 üne kadar beklicem gelmezse eğer gidicem tekrar... belimi ayaklarımı bacaklarımı çok sıcak tutuyorum serap ya bakalım ne olacak vaziyet geçsin gitsin çalışma kısmına geçmek istiyorum artık ben ama çok beklemeyeceğim kızlar bunu biliyorum
anneminde yumurta kafasi gibi gobusu,var doğumdan sonra kalmış sanırım onun ki gibi olacaknasil anlatimm gobek deligimin etrafi sis yaa :44:
he simdi benimki 2. oldugundan direkt karnim cikti.. onu hic bilemedim cnm. tamamen senin bunyenle alakali olabilir..
tmm canım olmazsa üzülmece yok... sadece biran önce olsun istiyorumbeklemene gerek yokki cnm zaten bende kurtajdan 2 ay sonra busraya hamile kalmistim. İnsallah sende fazla beklemezsin bebisin seninle olur cnm. sadece biraz sabir olur mu?
testi tekrarla bence de
yok canım testi tekrarla varsa silikte olsa çıkar çizgi yoksa eğer doktora gözük
ins bugun yarın gelir bi rahatlarsin canim
heh kuş sen geldin söyle bakalım kürtajdan sonra yaklaşık 30. 31. günde falan benim küçük bir pıhtı parçası onun etrafında hafifi kan birde kahverengi lekelenme bir ped doluracak kadar yaşadım dedim ahaaaa adet oluyorum olmadım anlamadım sence böyle olur mu???Nasilsiniz kizlaar
Kocamla borek yaptik yedik geldik
Psikom braz daha bekle bakalim insallah bi an once regl olur rahatlar calsmaya baslarsinn
anneminde yumurta kafasi gibi gobusu,var doğumdan sonra kalmış sanırım onun ki gibi olacak
testi tekrarla bence de
hggg evli mutlu cocuklunmNasilsiniz kizlaar
Kocamla borek yaptik yedik geldik
Psikom braz daha bekle bakalim insallah bi an once regl olur rahatlar calsmaya baslarsinn
bence yarını bekle canım ağrılar yanıltıcı olabilir hamileyken de oluyor adette de o yüzden test en garantisiYa ewdede hic test yok.yarin gudicem dr canim belim cok fena agrio.
inşallah kuzucuummmins bugun yarın gelir bi rahatlarsin canim
heh kuş sen geldin söyle bakalım kürtajdan sonra yaklaşık 30. 31. günde falan benim küçük bir pıhtı parçası onun etrafında hafifi kan birde kahverengi lekelenme bir ped doluracak kadar yaşadım dedim ahaaaa adet oluyorum olmadım anlamadım sence böyle olur mu???
dogumdan sonra gobus kalmamasi icin ne yapmak lazım
hggg evli mutlu cocuklunmafiyet olsun
evet ilk on dk dan sonrası geçersiz ama bence bi ihtimal vartesti tekrarla bence de
Ya icim bi tyhaf oldu gorunce canim ama testin ustunde ilk 10 dk sorasi gecersiz yazio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?