Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kist olmaz Allah'in izni ile sen simdi sicak giyin usutme zaten hastaydin ama bu donemde kendine cok dikkat etmelisin. lohusasin cunku. rahim kendini toplamaya calisiyordur. olursun bikac gune diye dusunuyorum.

sokturucu vermez mi dr gitsen
kızlar ağrılarım falan var olacak gibi olmuyor sanki 14 üne kadar beklicem gelmezse eğer gidicem tekrar... belimi ayaklarımı bacaklarımı çok sıcak tutuyorum serap ya bakalım ne olacak vaziyet geçsin gitsin çalışma kısmına geçmek istiyorum artık ben ama çok beklemeyeceğim kızlar bunu biliyorum

beklemene gerek yokki cnm zaten bende kurtajdan 2 ay sonra busraya hamile kalmistim. İnsallah sende fazla beklemezsin bebisin seninle olur cnm. sadece biraz sabir olur mu?

Nasilsiniz kizlaar
Kocamla borek yaptik yedik geldik

Psikom braz daha bekle bakalim insallah bi an once regl olur rahatlar calsmaya baslarsinn

busra okuldan gelecek kizlar yemek hazirlayayim. eger dersimiz yoksa gelirim. optum sizleri...

Nasilsiniz kizlaar
Kocamla borek yaptik yedik geldik

Psikom braz daha bekle bakalim insallah bi an once regl olur rahatlar calsmaya baslarsinn
heh kuş sen geldin söyle bakalım kürtajdan sonra yaklaşık 30. 31. günde falan benim küçük bir pıhtı parçası onun etrafında hafifi kan birde kahverengi lekelenme bir ped doluracak kadar yaşadım dedim ahaaaa adet oluyorum olmadım anlamadım sence böyle olur mu???

Canim benim kurtaj donemi oyle tuhaf gectiki hep lekelenmem vardi benim ama bse sorcam esinle iliskiye girdikten sonra mi oldu o pihti yani iliskiden bi kac saat sonra mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…