ha bak ben kedileri bilmiyodum, ama bi yerlere sıkışmıştır belki de...evet cnm ya, gerçekten güzel bi ortam oluyo. sen gördün mü sohbet köşemizi, paylaşmıştım fotosunu
ya bebeğim bir kez adet olmak istiyorum olsun sonra salcam gelsin mikmikler beklemicem ama en az bir kez olsun... böyle daha temiz olur hem olur da bir sorun olur sonra kendimi suçlarım benim yüzümden diye doktor bir adet bekle sonra devam dedi çünkü bakalım 14 ünü beklicem olmazsaaaaaa gidicem yine doktora
bakmadım tatlım nasıl bakıcam ki buna... kürtajla ilgili şeyleri okudum orda yazıyor 40 güne sürebilirmiş adet.. bakalım 14 üne az kaldı bebeğimmm ne olacak meraktayımmmmmmmmm
kızlar sohbet köşemizde eşimle oturduk, hiç konuşmuyoruz sadece karı izliyoruz muhteşem bi keman dinletisi eşliğinde...sanırım huzur bu...
gördüm canım çok tatlı,samimi sohbet köşeniz.. Allah muhabbetinizi bozmasın hiç..
sen nerde oturuyordun canım? istanbulda şu anda kar yok..
Meraba kızlar. .
Listede kendimi hamis görmek çok güzelmiş. .Darısı diğer arkadaşların başına inşallah dualarm sizlerle.cok açıp takip edemiyorum ama gene arada okuyorum biraz biraz.
Bişey sorcaktm size folik asit ivin geçmi kaldim ben yarin alicam bakalim dr.a gitmeme daha var
imrendim bak şimdi,bizdeki manzarayı düşününce; eşim koltukta uyukluyor,ben de kızı yatırdım buraya geldim,üstelik de kar yok,kupkuru bir ayaz ev bile ısınmıyor...
Trabzondayım cnm ben. az önce durduk yere ağlamaya başladım, hamilelikte hormonlar resmen oynuyo bizimle biliyosun, eşim hadi gel kara çıkalım biraz açılırsın dedi 10 dakikalığına indik sokağa her taraf bembeyazzzzz, çocuklar poşetlerle kayıyo, yapıştım eşime ben de kayacam onlarla diye :) burası müthiş yaaa, köşemizden karı izlemek çok keyifli oluyo...
ayyy ne güzel karda kaymak, ben izmirliyim kar bilmem hiç. 5-6 sene önce uludaga gitmiştim ama orda da kayamamıştım, poşetle iyiymiş
hamişlikte hormonların oynuyor duygusala bağlıyorsun tabi ama ben de 2 gündür yumurtlama dönmindeyim nelere agladım anlatamam. hamileliği düşünemiyorum
şimdi eşimle biz de pencere önüne gecicez bir seyer içicez. ve ne şans kar başladı
bana gel cnm, eşimi azat ederim zaten kaçmaya çalışıyo :) romantizmin fazlası bozuyo benim kocişi :) gel cnm kar da var tatlım böreğim falan da var açarız da klasik müziğimizi bi de güzel, sıcak sohbet ohhhhhhhh hayat bize güzel
Trabzondayım cnm ben. az önce durduk yere ağlamaya başladım, hamilelikte hormonlar resmen oynuyo bizimle biliyosun, eşim hadi gel kara çıkalım biraz açılırsın dedi 10 dakikalığına indik sokağa her taraf bembeyazzzzz, çocuklar poşetlerle kayıyo, yapıştım eşime ben de kayacam onlarla diye :) burası müthiş yaaa, köşemizden karı izlemek çok keyifli oluyo...
ayyy ne güzel karda kaymak, ben izmirliyim kar bilmem hiç. 5-6 sene önce uludaga gitmiştim ama orda da kayamamıştım, poşetle iyiymiş
hamişlikte hormonların oynuyor duygusala bağlıyorsun tabi ama ben de 2 gündür yumurtlama dönmindeyim nelere agladım anlatamam. hamileliği düşünemiyorum
şimdi eşimle biz de pencere önüne gecicez bir seyer içicez. ve ne şans kar başladı
ooooo romantizm bizden size geliyor bu akşam, sonunu da güzel bağlayın cnm :) poşetle ne ki, hani çamaşır leğenleri olur ya onlarla kayan çocuk bile gördüm ben Orduda :) ama var yaa bi kayasım geldi ki onlarla...hamile olmasam kesin yapardım :) sorma yaa tv izliyoz eşimle espriler havada uçuşuyo ben ama ona niye öyle söylediler diye ağlamaya başlıyorum eşim başlarda şoke oluyodu ama şimdi alıştı...ben yumyum günlerimde de aşırı duygusal olurdum. o değil de normalde hiç ağlayamam ben çok çok zor, hele de birinin yanında hiç hiç ağlamam, ama hamilelik fena yaaa
yaa bak ayartma beni,bir de Trabzon'daymışsın.Ben de Karadenizliyim.Ama şu an size epeyi uzağım...tatlı ve börek hem de....offff off...
ayartırım bebeğim hem de çok fena :) yolun düşerse beklerim diyim bari. ama süper olmaz mıydı gelsen yaaaaa ne güzel çayımızı da yapardık
ooooo romantizm bizden size geliyor bu akşam, sonunu da güzel bağlayın cnm :) poşetle ne ki, hani çamaşır leğenleri olur ya onlarla kayan çocuk bile gördüm ben Orduda :) ama var yaa bi kayasım geldi ki onlarla...hamile olmasam kesin yapardım :) sorma yaa tv izliyoz eşimle espriler havada uçuşuyo ben ama ona niye öyle söylediler diye ağlamaya başlıyorum eşim başlarda şoke oluyodu ama şimdi alıştı...ben yumyum günlerimde de aşırı duygusal olurdum. o değil de normalde hiç ağlayamam ben çok çok zor, hele de birinin yanında hiç hiç ağlamam, ama hamilelik fena yaaa
ayartırım bebeğim hem de çok fena :) yolun düşerse beklerim diyim bari. ama süper olmaz mıydı gelsen yaaaaa ne güzel çayımızı da yapardık
bak hâlâââ :)....inşallah canım,çok isterim yüzyüze görüşüp tanışmayı,gerçekten...
Kızlarrrrr nasılsınızzzz size sorcaklarim var benimmm yaaa kimse varmi yaa benim dıskı rengim.beyaza yakın bugun sabahtan beri nedn acaba yaa cok sacma seyler yasıyorummm ben ya offf
Lilicim noluyo sana yaw? bilmiyorum ki...yediklerini gözden geçirdin mi? idrarında renk değişimi var mı?
canım geçenlerde bir sağlık programında,sunucu önüne değişik dışkı modelleri koymuş bilgi veriyodu,içlerinde beyaz da vardı,
bu safra kesesi problemine işaret eder böyle dışkılarsanız vakit kaybetmeden doktora gidin demişti.
liiliiiim bende bilemedim neden olur ki bu arada kızlar Allahümme ya evvelü hamile kalmak isteyenlerin söylediği bir ismi azammış ben akşamdan beri okuyorum 650 yaptım yarına 1000 olur... sizde okuyun yarın bağışlayalım
şimdi netten baktım illiuanka haklı safra kesesi için tehlikeli bir durum hemen doktora başvurun sonrasında kırmızı ya dönüyormuş sanırım sen bir git doktora istersen kuzum Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?