Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ha bak ben kedileri bilmiyodum, ama bi yerlere sıkışmıştır belki de...evet cnm ya, gerçekten güzel bi ortam oluyo. sen gördün mü sohbet köşemizi, paylaşmıştım fotosunu

gördüm canım çok tatlı,samimi sohbet köşeniz.. Allah muhabbetinizi bozmasın hiç..
sen nerde oturuyordun canım? istanbulda şu anda kar yok..

Meraba kızlar. .
Listede kendimi hamis görmek çok güzelmiş. .Darısı diğer arkadaşların başına inşallah dualarm sizlerle.cok açıp takip edemiyorum ama gene arada okuyorum biraz biraz.
Bişey sorcaktm size folik asit ivin geçmi kaldim ben yarin alicam bakalim dr.a gitmeme daha var

sen de mi 14 ünü bekliyorsun? ne tesadüf canım...gel cumartesi gellll...

kızlar sohbet köşemizde eşimle oturduk, hiç konuşmuyoruz sadece karı izliyoruz muhteşem bi keman dinletisi eşliğinde...sanırım huzur bu...

imrendim bak şimdi,bizdeki manzarayı düşününce; eşim koltukta uyukluyor,ben de kızı yatırdım buraya geldim,üstelik de kar yok,kupkuru bir ayaz ev bile ısınmıyor...

gördüm canım çok tatlı,samimi sohbet köşeniz.. Allah muhabbetinizi bozmasın hiç..
sen nerde oturuyordun canım? istanbulda şu anda kar yok..

Trabzondayım cnm ben. az önce durduk yere ağlamaya başladım, hamilelikte hormonlar resmen oynuyo bizimle biliyosun, eşim hadi gel kara çıkalım biraz açılırsın dedi 10 dakikalığına indik sokağa her taraf bembeyazzzzz, çocuklar poşetlerle kayıyo, yapıştım eşime ben de kayacam onlarla diye :) burası müthiş yaaa, köşemizden karı izlemek çok keyifli oluyo...

cnm merhaba yeni hamişsin sanırım. hayırlı olsun öncelikle. ben de 4+4'te gitmiştim doktora keseyi görmeye o zaman başladım folic plusa. öncesinde de kullanmıyodum. doktor verecektir mutlaka ama yarın alıp başlayabilirsin. geç kalmadın merak etme.

imrendim bak şimdi,bizdeki manzarayı düşününce; eşim koltukta uyukluyor,ben de kızı yatırdım buraya geldim,üstelik de kar yok,kupkuru bir ayaz ev bile ısınmıyor...

bana gel cnm, eşimi azat ederim zaten kaçmaya çalışıyo :) romantizmin fazlası bozuyo benim kocişi :) gel cnm kar da var tatlım böreğim falan da var açarız da klasik müziğimizi bi de güzel, sıcak sohbet ohhhhhhhh hayat bize güzel

yaa bak ayartma beni,bir de Trabzon'daymışsın.Ben de Karadenizliyim.Ama şu an size epeyi uzağım...tatlı ve börek hem de....offff off...

Son düzenleme:
Kızlarrrrr nasılsınızzzz size sorcaklarim var benimmm yaaa kimse varmi yaa benim dıskı rengim.beyaza yakın bugun sabahtan beri nedn acaba yaa cok sacma seyler yasıyorummm ben ya offf

Lilicim noluyo sana yaw? bilmiyorum ki...yediklerini gözden geçirdin mi? idrarında renk değişimi var mı?

Kızlarrrrr nasılsınızzzz size sorcaklarim var benimmm yaaa kimse varmi yaa benim dıskı rengim.beyaza yakın bugun sabahtan beri nedn acaba yaa cok sacma seyler yasıyorummm ben ya offf

canım geçenlerde bir sağlık programında,sunucu önüne değişik dışkı modelleri koymuş bilgi veriyodu,içlerinde beyaz da vardı,
bu safra kesesi problemine işaret eder böyle dışkılarsanız vakit kaybetmeden doktora gidin demişti.

liiliiiim bende bilemedim neden olur ki bu arada kızlar Allahümme ya evvelü hamile kalmak isteyenlerin söylediği bir ismi azammış ben akşamdan beri okuyorum 650 yaptım yarına 1000 olur... sizde okuyun yarın bağışlayalım

Yarına gecmezse gideyim bitanemmm sagol kabız gibiyim zaten bide acık renk olunca korktummm yaa

şimdi netten baktım illiuanka haklı safra kesesi için tehlikeli bir durum hemen doktora başvurun sonrasında kırmızı ya dönüyormuş sanırım sen bir git doktora istersen kuzum Allah korusun

Tmm hayatımm bende okuyumm bariii bende ogrendigim iyi oldu balımmmmmm

şimdi netten baktım illiuanka haklı safra kesesi için tehlikeli bir durum hemen doktora başvurun sonrasında kırmızı ya dönüyormuş sanırım sen bir git doktora istersen kuzum Allah korusun

Tmmm btanemmm sagolll yaaa yarina gecer insallah yaaaaaa kabız oldugum icin cok sık yapamıyorum offf sinirliyim ben coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…