Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bu tür dualar tesbih dedikleri oluyor değil mi? yani belli sayıda okunuyor,benim merak ettiğim bunları okumak için Kur'an okur gibi mi hazırlanmak gerekiyor? Yani abdest alıp kapanıp okumak,yoksa herhangi bir şekilde okuyabilir miyiz? iş yaparken ya da yolculukta filan mesela..

canım benim abdestim vardı ama bildiğim kadarıyla kuran okur gibi olmasına gerek yok çünkü insanlar tesbihmatiklerle her yrde okuyorlar benim telefonda tesbih app i var onu yükledim aklıma geldikçe hep okudum bugün zaycan duasını yaptı.. şimdi de devam ettim netten baktıp. Allah kabul etsin bir bilen varsa bunu söylesin doğrusunu yapalım kızlar

Onemli olan niyet cnm kalbini ört sen gerisini dusunmeden cek tespihini

evet ben de çok görüyorum, yolculukta özellikle,eğer öyle yapılabiliyorsa çabuk ve pratik olur,öbür türlü uzun sürer,ben de başlayım bu akşamdan okumaya,kaç tane okumak gerekiyor canım?

kızlar yine bir oturumun daha sonuna geldik,ben böyle akşamdan akşama 1-2 saat girebiliyorum,gündüz kızdan fırsat yok,o da böyle hemencecik bitiyo,yat saati geldi yine,çook öptüm hepinizi,iyi geceler,Allah rahatlık versin...

reglken giydiğim çamaşırlarımdan giydim günlük pedimi koydum... hani olmuşum gibi bakalım gelecek mi... totem yaptım bende kızlar
İyi yaptin bi tanem insallah gelir hemen biter hemen baslar calismalar dilek napti geldi mi bugun kocasini kiskaniyordu dun
git canım ihmal etme,önemli demişti adam...

Tmm cnmm karnım davul gibi zaten cok kotu yaaa gitcem yarın gecmezse

İyi yaptin bi tanem insallah gelir hemen biter hemen baslar calismalar dilek napti geldi mi bugun kocasini kiskaniyordu dun

Tmm cnmm karnım davul gibi zaten cok kotu yaaa gitcem yarın gecmezse
Geldi kuzum iyi çok şükür yanlış düşündüğünü anlamış iyiydi yani bir sorun kalmamış çok şükür
illiuankam iyi geceler mesajını alıntılamayı unutmuşum canlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…