neden minnoşummm sinirlisin nolduTmmm btanemmm sagolll yaaa yarina gecer insallah yaaaaaa kabız oldugum icin cok sık yapamıyorum offf sinirliyim ben coook
liiliiiim bende bilemedim neden olur ki bu arada kızlar Allahümme ya evvelü hamile kalmak isteyenlerin söylediği bir ismi azammış ben akşamdan beri okuyorum 650 yaptım yarına 1000 olur... sizde okuyun yarın bağışlayalım
neden minnoşummm sinirlisin noldu
canım benim abdestim vardı ama bildiğim kadarıyla kuran okur gibi olmasına gerek yok çünkü insanlar tesbihmatiklerle her yrde okuyorlar benim telefonda tesbih app i var onu yükledim aklıma geldikçe hep okudum bugün zaycan duasını yaptı.. şimdi de devam ettim netten baktıp. Allah kabul etsin bir bilen varsa bunu söylesin doğrusunu yapalım kızlarcanım bu tür dualar tesbih dedikleri oluyor değil mi? yani belli sayıda okunuyor,benim merak ettiğim bunları okumak için Kur'an okur gibi mi hazırlanmak gerekiyor? Yani abdest alıp kapanıp okumak,yoksa herhangi bir şekilde okuyabilir miyiz? iş yaparken ya da yolculukta filan mesela..
kıyamammmmmm ben sana kuzummmmmmmmDunden onceki gun halıma kustum dun komsunun oglu koltuguma işediii karnım sis sabahtan beri iki tane cocukla ugrasıyorumm offf oyle iste askosummmm
canım bu tür dualar tesbih dedikleri oluyor değil mi? yani belli sayıda okunuyor,benim merak ettiğim bunları okumak için Kur'an okur gibi mi hazırlanmak gerekiyor? Yani abdest alıp kapanıp okumak,yoksa herhangi bir şekilde okuyabilir miyiz? iş yaparken ya da yolculukta filan mesela..
kıyamammmmmm ben sana kuzummmmmmmm
totemimi gördün müBde adet Donemi gerginligiiii var bebegim ole yaniii sen nasılsınnn
reglken giydiğim çamaşırlarımdan giydim günlük pedimi koydum... hani olmuşum gibi bakalım gelecek mi... totem yaptım bende kızlartotemimi gördün mü
Yarına gecmezse gideyim bitanemmm sagol kabız gibiyim zaten bide acık renk olunca korktummm yaa
canım benim abdestim vardı ama bildiğim kadarıyla kuran okur gibi olmasına gerek yok çünkü insanlar tesbihmatiklerle her yrde okuyorlar benim telefonda tesbih app i var onu yükledim aklıma geldikçe hep okudum bugün zaycan duasını yaptı.. şimdi de devam ettim netten baktıp. Allah kabul etsin bir bilen varsa bunu söylesin doğrusunu yapalım kızlar
Canım istediğin kadar oku sayı mühim değil yarın toplu dua yapıp bağışlarz okevet ben de çok görüyorum, yolculukta özellikle,eğer öyle yapılabiliyorsa çabuk ve pratik olur,öbür türlü uzun sürer,ben de başlayım bu akşamdan okumaya,kaç tane okumak gerekiyor canım?
İyi yaptin bi tanem insallah gelir hemen biter hemen baslar calismalar dilek napti geldi mi bugun kocasini kiskaniyordu dunreglken giydiğim çamaşırlarımdan giydim günlük pedimi koydum... hani olmuşum gibi bakalım gelecek mi... totem yaptım bende kızlar
git canım ihmal etme,önemli demişti adam...
Geldi kuzum iyi çok şükür yanlış düşündüğünü anlamış iyiydi yani bir sorun kalmamış çok şükürİyi yaptin bi tanem insallah gelir hemen biter hemen baslar calismalar dilek napti geldi mi bugun kocasini kiskaniyordu dun
Tmm cnmm karnım davul gibi zaten cok kotu yaaa gitcem yarın gecmezse
İnşallah sen bu ay ben gelen ay hamile olacağız 12 hafta totemimize devam etcez kuzummmmGormedimmm cnm neymisss totemdaş
Beklenen adet tarihi canım ben yatıyorum yarın Burda olursan sohbet ederizarkadaslar ben yeni takibe basladim da BAT neyin kisaltilmasi anlayamadim - bana yazarsaniz sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?