- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
öyle demeeeeeeeeee poizitif düşüncez dimi ama!!! bu ay hastalıktan gözümü açamadım ama ben bile umudumu bağlıyom hahahah bana ne oluyosa dimi :)))))
ilacım var canım yaa pyraldyn diye bir ilaç var bir de burda sanrım hicran söylemişti dut pekmezi al diye, onu buldum aldım sürdüm ama benimkiler aft degil canavarşu anda bile kocaman düşün 7. gün bugün..
NasılsınıZ kuzucuklarımmmm bitaneciklerimmmmm
kışlar hepinize günaydınnnnn öncelikle :)) batı yaklaşanlar kimler parmak kaldırsın :))))
Canım hic kan değerlerine baktırdın mı kansızlık varsa oda aft yapabiliyor abimin hanımında cok çıkıyordu ondaki sebep kansızlık cıktı tedavi görüp kan değerleri normale donunce çıkmaz olmuş zira aftların çıkmasının bir nedeni vardır belki yeterince gıdana mi dikkat etmedin acaba
geçmiş olsun canim
Pozitifim ya sizinle daha iyiyim çok şükür... 11 gün kadar önce kürtaj oldum ya daha dün kanamam bitti.. Herhalde bi 30-35 güne kadar da inşallah regl olurum sonra doktorum çok korunma vermezse başlicam...
Benkmde 1ay var :))
Kizlar size az önce yaşadığım olayı anlatayim lavaboya iniyordum patronla karşılaştık Günaydın dedim bebek varmi dedi Hayır yok dedim kısır misin dedi gulerek Hayır sadece tembelim dedim :) bulunuyor sabah sabah yaa ama üzülmedim neyseki ağzı olan konuşuyor dedim içimden
aaa canım cok geçmiş olsun haberim yoktu kusura bakma bakma(( bende kimyasal geçirdim ve bünyem yeni yeni toplanıyor ve bu aydan sonra istiyorum inş ama olurasada cok büyük sürpriz olur hayırlısı herşeyin...regl olsamda başlasam bian önce diyorum...
Kizlar size az önce yaşadığım olayı anlatayim lavaboya iniyordum patronla karşılaştık Günaydın dedim bebek varmi dedi Hayır yok dedim kısır misin dedi gulerek Hayır sadece tembelim dedim :) bulunuyor sabah sabah yaa ama üzülmedim neyseki ağzı olan konuşuyor dedim içimden
Kız o nasıl patron... Uuuu o kadar da denmez ki yani.. Hele ki karşındaki bi bayan...
Denmiyorki bisi iste sananr diceksin nerden biliyosun çalışıp calismadigimizi diyeceksin kalacak öyle anca tembeliz diyebildim yaaAyyy yok artik yaa hadsizligin de bu kadari
Gayet normal olaraj söyledi yani merdivendeydik gulerek söyledi bulunuyor iste bana bizim patron herşeyi bilmek ister toplantının ortasinda bebek varmi diye sorar kızlara malum isi birajcaz ya ondan tirsiyo
Denmiyorki bisi iste sananr diceksin nerden biliyosun çalışıp calismadigimizi diyeceksin kalacak öyle anca tembeliz diyebildim yaa
Teşekkür ederim canım.. Neyin kusuruna bakıcam daha yeni sayılırım bu topikte bi çok kişi bilmiyordur zaten.. Ben de inşallah pazartesi kontrole gidicem herşey yolundaysa korunma da çok uzun vermezse ben de hemen istiyorum Allah'ın izniyle.. Sana da çok geçmiş olsun canım..
Vallahi şaka gibi bir patronun varmış.. O kadar yapması da hoş değil ya.. Sonuçta sen de hassassın kimseyi üzme hakkına sahip değil..
:) evet walla meraj etmis kiz bne sana kac gündür yazıyorum çörek otu kurune basadim diye hic görmedinabuuuuuuuu patrona bak töbe töbe onu mu merak etmiş...
Vallahi şaka gibi bir patronun varmış.. O kadar yapması da hoş değil ya.. Sonuçta sen de hassassın kimseyi üzme hakkına sahip değil..
:) aman sen sinirlenme ben bi inan hic ciddiye almadim çünkü bazen insanlr hadleri olmayan seylere burnunu sokuyorlarcabnım inş herey yolundadır en kısa zmand tatlı bebişine kavuşursun.
aynen canım birisi bana sorunc ben dahada hssaslaşıyorum niye olmuyor etmiyor diye kaafya daha cok takar oluyorum bnmde bikac soran vardı ama devmlı soruyorlar ya insan 2 günde bi sorar mı??? 2 gün sonra hemen bebek mi oluyomuş ki Allahım yaaa tersledim şimdi sormuyorlar en azından kafam rahat yaa onlra tekmil mi verecem devamlıı alla allaa bak sinirlendim yine tutmayın benii :)))
Sen yine gayet iyi cevaplamissin canim. Ben olsam oyle sakin kalamazdim.gerizekali ya. Bazi insanlar kendilerini ne saniyo bilmiyorum.
Bana da kurtaj oldugumda biri amaaan niyee bu kadar uzuluyosun anlamiyorum bebek bu duser gene olur nasilsa kaynagi sende deyip basmisti kahkahayi. Bosuna nefes aliyo boyleleri
sen devam et ama hala cnımm ne olur ne olmaz :))) bnmde sanırsam son 2 gün yada 1 gün yada 3 gün öyle bişey olması gerek :)))
bebişim yastıklar var hamileler için istersen onlara bir bak...Gunaydin canimmgece yuzustu yatmisim karnim agriyo simdi dee bundan nasil vazgeccem bilmiyorum esim uyanip da gorurse uyariyo ama dalinca yine ayni pozisyona geciyorumm
Sen nasilsin
bebeğimmmm günaydın iyi ol ya..dün genetik testler için soru sormuştun ben çıkmak zorunda kaldım tam konuşamadım... doktorum bana maliyetinden ziyade çevre verilen zarar bu testlerden para kazanan insanlar yani biraz sosyal boyutundna bahsetmişti... ailesinde düşük öyküsü olmayanların böyle bir yatkınlığının az olacağını ilk bebeklerde sorun yaşamanın çok normal olduğunu falan anlatmıştı... torch ve protein değerleri yeterli demişti... düşününce özel hastaneye gidiyorum sadece bu testler çok maliyetli onlara gerek görmedim ailemde bir düşük öyküsü yok hatta annem çok çabuk hamile kalan bir bayanmış yani biz gerek görmedik. Allah bir daha yaşatmasın diyorum ben... birde benimki çok küçük haftalarda yani 5. haftada gelişimini durdurmuş bebeğim nokta gbiydi... oyüzden kesinlikle anomalili olacak bir bebekti Allahın takdiri böyle oldu... ailende böyle bir öykü yoksa bence gerek yok sen bilirsin ama... korunmada muhtemelen bir adet verir sana da çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız sadece ben senden biraz önce yaşamışım istediğin her şeyi sorabilirsin bana... özelden de yazabilirsin eğer istersen her türlü desteğe hazırım kolay şeyler değil yanında olmaya hazırımCanım bilmiyorum ama inşallah fırsatım olduğu an gideceğim üniversiteye.. Ya ben yalan da söyleyemiyorum hemen belli ederim ilk düşük desem hiç yapmazlar mı?
Merhaba psiko.. Şahsım adına iyiyim çok şükür bugün de güne başyalabildik sen nasılsın?
Günaydınnnnnnn
günaydınnn canımcımnmm cok cok cok şükür bu halimizeeDD bide şu ağzımdaki aft olmasa bişey yiyemiyorum yaa ((((
sorma tam bir hafta oldu, al dudağımın içinde dev gibi bir aft... cenem agrıyor resmen
bu arada günaydııııınnnnnnnnn
bu ay hepimiz pozitik eneciyizzzzöyle demeeeeeeeeee poizitif düşüncez dimi ama!!! bu ay hastalıktan gözümü açamadım ama ben bile umudumu bağlıyom hahahah bana ne oluyosa dimi :)))))
minnoş bende de bir ilaç vardı ama adını hatırlamıyorum acı yok kesinlikle kulak çubuğu ile aftın üstüne sürüyorsun o dakikada geçiriyor ama adını unuttummmilacım var canım yaa pyraldyn diye bir ilaç var bir de burda sanrım hicran söylemişti dut pekmezi al diye, onu buldum aldım sürdüm ama benimkiler aft degil canavarşu anda bile kocaman düşün 7. gün bugün..
gamzemmm ben bu insanlara deli oluyorum işi gücü yok seni mi takip ediyor hayret bişey şimdi çok kötü daha şeyler söylerdim ama gecici olarak pasif olmak istemiyorummBenkmde 1ay var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?