Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlar saat 5 e kadar bekliyorummm....zeycanımın duasından yazacağım duasınıda ben yaparım ok hepiniz o duayı okursunuz güzel kalplilerim benim

cnm sen yoktun ben hatırlatim dedim kızlara. sen sayı vermemiştin ben kafama göre çekebildiğimiz kadar çekelim dedim ama.

evet kuzum yaa sorma bide para verıoz biraz once kocişle konustum randevu aldıgımı soledım anlattım oda tamam ozaman ona devam edelım dedı... verdıgım para boşa gdıyo bıde...

yazık ya. ne saçma şey o. ben gecenin bi yarısı bile arayıp bağlatıyorum doktorumu. acile gittiğim zaman arayıp ona soruyolar. gerek olduğunu zamanlar geliyor da hastaneye. ne anladım öyle işten. şansın varsa daha rahat diyalog kurabileceğin bi doktorla devam et cnm.

sabahtan beri 800 çekmişim, zaman az kalmış ben de 1000'e tamamlayayım bari Allah kabul etsin canlarımm

inşallahhh canımm normalde burdakı drlar cep telefon numaralarını bıle verıolar... hastaları arasın dıe ben kaçtır gıdıyorum onu bıle vermedı.... allah korusun ters bıseyım olsa kadının ruhu duymucakk....

o sizin harikalığınız canım :)) bugün pembe zikirmatiğim yanımda.çok tatlı.insanın çektikçe çekesi geliyor.sabahtan beri çekiyorum ben :)))

Eklentiler

• $20131212_153157.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 25
Kizzz masallahh degerlerinee.. insallah hersey guzel gecer guzelimm.. dualarini eksik etme..

Bu arada tabloya baktim beni bati 5 ocak diye yazmisin.. hayirlisi bakalimm..

sabahtan beri 800 çekmişim, zaman az kalmış ben de 1000'e tamamlayayım bari Allah kabul etsin canlarımm

Allah kabul etsin cnm. ben 500 deyim. boş boş oturana kadar devam edeyim bari :)

evet cnm burda veriyolar numaralarını. para için yaptıkları şeye bak ya. benim doktorum iyi ama saolsun takip eder her şeyi.

o sizin harikalığınız canım :)) bugün pembe zikirmatiğim yanımda.çok tatlı.insanın çektikçe çekesi geliyor.sabahtan beri çekiyorum ben :)))

kıskandımmmmm zikirmatigini :) çok güzelmiş. benim de çektikçe çekesim gelir bununla yaaa...mavisi de vardı sanırım sende ben mi yanlış hatırlıyorum?

Beni de yazar mısın? Gerçi adetim 30-35 gün var doktor ne kadar korunma vercek bilmiyorum ama listede ismim olsun uğur getirsin...

kizlar ya doktorumla konusdum
cok moralim bozuldu
sol tarafim agriyor dedim
dis gebelik ola bilir dedi git kan ver dedi artmissa bebekiyi dedi
artmamis sa dis gebelik cocuk sol kupde kala bilir dedi
cok uzuldum
cok moralim bozuldu(((

umut kırmak yok babgimmm olacak olacak beraberrrrrr olacakkkkk yapcazzzzz olcakkkk
olacak demi lilim.olacak inşallah yaa.allah'ım duy sesimizi sen büyüksün.bize senden başka yerdım edecek kimse yok .....bizleri evlat hasretiyle sınama...amin amin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…