sağol canım ama içim hiç rahat değil çok huzursuz oldum. hicran yayınlamışydı ultrasonunu bir görseydimCanım Hicranın ki de böyle birşeydi.dr normal dediyse sıkma canını.emin olamadıysan bir dr daha git.kendinide bebişi de üzme.ne güzel yatıyor orda işte bebişin
oğlumda 5+1 de gittiğimde tabak gibi meydandaydı bu niye böyle oldu
inşallah öyledir canım yine uyku yok bana 10 gün.canım bu da kızdır belki.kızda farklı oluyordur güzel düşün.
oğluna hamile kaldığın zamanla şimdiki arasında kilo farkın varsa o da etkiler.
güzel düşün güzel olsun.
Eki Görüntüle 893540 kızlar selam şuan ultrason görüntülerinize ve yorumlarınza çok ihtiyacım var kontorle gittim doktorum idrar torbam sıkışık olduğu için göremedi karından vajinal baktı böyle belli belirsiz bir kese var ortada siyah içime hiç sinmedi ama biyokimyasal gebelik değil dedi. 5+1 günlük hamilesin haftanla uyumlu dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. benim hala içim çürük. ilk gittiğiniz ultrasonlarınız varsa yayınlarmısınız şuan çok huzursuzum.
ciddimisin canım ultrason resmin varsa paylaşırmısın? biraz kendimi sakinleştirmem lazım çok üzüldüm bebişimi göremeyince.ee bi sorun yok ki, benim de böyleydi ilk ultrasonum. Allahın izniyle kalp atışlarını duyacaksın annesi 10 gün sonra.
canım sayı yok çekebildiğin kadarpisiko kaç tane çekilecek..söle bende çekeim duaya benide ekleyin
kaydettim canım200 salavat...
500 allahume ya evvelu..
allah'im kabul etsin.. insallah...
Aminnnn bitanem belim koptu yaaa ütü yapıyorum sabahtan beri yaaaa ayyy igrenc su ütü isi
bende basliyorum çekmeye hemen
Ooyyy kuzucuklar bi gittim geldim kaynatmissiniz :124:
ayyy canım çok sağol allah bin kere razı olsun senden ilk ultrasonunda kaç haftalıktın hiç kese bile görünmüyor o kadar rahatladım ki allahda seni sıkmasın inşallah.
kaydettim canım çok saol140 salavat
500 Allahümme ya evvelü
Allah kabul etsin inşallah...
canım sayı yok çekebildiğin kadar
kaydettim canım
gamze seninkinide kaydettim kuşum
foto mu istedin benden canim
toparlıyorum kuzum Allah razı olsun hepinizde2000 de benim canım.ben 5 te burda olamıycam yola çıkmış olacam malum :)
Allah kabul etsin dualarımızı...
Ooyyy kuzucuklar bi gittim geldim kaynatmissiniz :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?