biz duaya yetişemedik diye bizi niye es geçtin psikom küstüm sana ismimizi yazsaydın bizide geçirseydin duandan yaaa
cnm 3 kutucuk var. ilki başlık oraya bişi yaz, 2.kutu açıklama kısmı oraya yazmasan da olur. 3. kutuyu işaretle albümün herkese açık mı özel olacağını mı soruyo. 2.kutuyu özeli işaretle sadece arkadaşların görebilsin.
kızlar duaya geç kalınmaz, içinizden geliyosa yapın duanızı, Allah elini boş çevirmez kullarının. eklenir sizin dualar da bizim dualara Allahın izniyle.
amin amin aminnağzına sağlık canım
canlar dedim ya alt tarafta yukarıda ve topikte ismi geçenler diye aşkolsun yani unuturmuyum hiçbacımmm agzına yüregine emegine saglık ALLAH kabul etsin inşş ( AMİN)..........................
Aminnnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnnnnn çok sağol psikom, ve diğer bütün amin diyen, dua eden kızlar... hepinizden Allah razı olsun, Allah kabul etsin..........................................
yukarı ve topikte ismi geçen bebek sahibi olmak isteyenlere sağlıklı bebekler ihsan eyle Allah'ım
hamilelere kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eyle
bebek haberi bekleyenlere güzel hayırlı haberler ver
evlerimize bereket afiyet sağlık huzur ver amin
canlar dedim ya alt tarafta yukarıda ve topikte ismi geçenler diye aşkolsun yani unuturmuyum hiç
ilk sayfadaki listeyi tek tek okudum duam da da... kimseyi unutmadım merak etmeyin
Yarın regl ama bugun test yaptım negatif i gordum ondan kırmızıları bekleyip hap kullanacagımmmbenimde yarın yapmam gerek valiz felan hazırlarım yarın. bu gün biraz dinleneyimm cnm sesnin regli ne zamandı
Aynen askosum evde olmak gibisi yook sıcacık nescafemide yaptim oturdumm ayaklarimi uzattımok öle olsun bakalım..nasılsın evde olmak nasıl bi duygu..bence evde olmak gibisi yok...
tatlım pazar günü 8. haftaya gircez inşallah 7+4 olduk sanırım....darısı hemen sana inşallah...
canım bızım kullanmadıgımz bı balkon var onu pımapenle kapatıyoruz. ıyı gıdıyordu adamlar bı camı kırdı sımdı degıstırmeye gıttılerr. ahhh kıyamam canımaaa eee bıseylerrr yesenee canımm
tabikide doğru soyluyosun hayatım sen nasılsın bu arada teyzoşumuz nasulböyle operim ikinizide çok çookkkk
onlari yaptim canim sonra :44:
sperm için çok güzel şeyler war canlar keçiboynuzu kürü falan deneyin bu eczanelerde bitek satılıyo yeni gelmiş keçi boynuzu özü diye 20tl hemde bişicik değil bende alayım diyorum eşim için bi problem yok ama olsun daha çok hızlansın diye
canlar dedim ya alt tarafta yukarıda ve topikte ismi geçenler diye aşkolsun yani unuturmuyum hiç
ilk sayfadaki listeyi tek tek okudum duam da da... kimseyi unutmadım merak etmeyin
akşama yemeğe misafirim varmış benim deli kocam yine toplamış arkadaşlarını... ben çıkıyorum kızlar sizi takip edeceğim yemek yaparken önerisi olan varsa yazsın kolay bişeyler şöyle
benim için uyar, bazı günler yoğun oluyorum katılamayabilirim ama, müsait olduğum sürece katılır okurum canım ben dekızlar bişey dicem uyanlarla yapalım... zeycanımın duasını okuyunca ben hep huzurlu oluyorum... güzel güzel dualar ediyoruz birimizin diğerine ettiği dua daha makbulmuş... bunu her gün yapalım mı her gün 5 de toplayalım kim ne okuduysa bir İhlas bile yetmez maksat tövbe olsun maksat dua olsun?????????????
tabikide olur hayatım çok iyiy düşünmüşsün yapalım bencede bunukızlar bişey dicem uyanlarla yapalım... zeycanımın duasını okuyunca ben hep huzurlu oluyorum... güzel güzel dualar ediyoruz birimizin diğerine ettiği dua daha makbulmuş... bunu her gün yapalım mı her gün 5 de toplayalım kim ne okuduysa bir İhlas bile yetmez maksat tövbe olsun maksat dua olsun?????????????
bebiş iyi teyzesi, büyüyo işte bugün göbişimin fotosunu yükledim gördün mü?
kuşum değişiklikleri kaydet sonra. orda resim yükle falan çıkıyo onları tıkla
pirinç pilavı, sebze yemeği ,salata :) en kolayları :) kolay gelsin cnm benim. duaya ben uyarım bu arada.
köfte pilav salata da olabilir ama balık bulabilirsen balık al kızart yanına salata oh misss
Esra erol cok zayıf hic hamile gibi degil yavvvv
kızlar bişey dicem uyanlarla yapalım... zeycanımın duasını okuyunca ben hep huzurlu oluyorum... güzel güzel dualar ediyoruz birimizin diğerine ettiği dua daha makbulmuş... bunu her gün yapalım mı her gün 5 de toplayalım kim ne okuduysa bir İhlas bile yetmez maksat tövbe olsun maksat dua olsun?????????????
Yarın regl ama bugun test yaptım negatif i gordum ondan kırmızıları bekleyip hap kullanacagımmm
biraz daha bekle yine test yap cnm işlah hamiş sindir
Aynen askosum evde olmak gibisi yook sıcacık nescafemide yaptim oturdumm ayaklarimi uzattım
Yedim yemegimi yaptım kahvemi iciyorum askos yorma kendini cok kızarmmmm ona göreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?