Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biz duaya yetişemedik diye bizi niye es geçtin psikom küstüm sana ismimizi yazsaydın bizide geçirseydin duandan yaaa

amin amin aminn ağzına sağlık canım

bacımmm agzına yüregine emegine saglık ALLAH kabul etsin inşş ( AMİN)..........................
canlar dedim ya alt tarafta yukarıda ve topikte ismi geçenler diye aşkolsun yani unuturmuyum hiç

ilk sayfadaki listeyi tek tek okudum duam da da... kimseyi unutmadım merak etmeyin

Aminnnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnnnnn çok sağol psikom, ve diğer bütün amin diyen, dua eden kızlar... hepinizden Allah razı olsun, Allah kabul etsin Hepinizin eline diline yüreğine sağlık, iyi ki varsınız
Ben çıkıyorum kızlar, yarın görüşürüz herkese iyi akşamlar

canlar dedim ya alt tarafta yukarıda ve topikte ismi geçenler diye aşkolsun yani unuturmuyum hiç

ilk sayfadaki listeyi tek tek okudum duam da da... kimseyi unutmadım merak etmeyin

ALLAH senden razı olsun bacımmmmmmm inş tes zamnda hepimizz kavuşuruzz yawrularımızaaaaaaaaaaaaa

kızlar bişey dicem uyanlarla yapalım... zeycanımın duasını okuyunca ben hep huzurlu oluyorum... güzel güzel dualar ediyoruz birimizin diğerine ettiği dua daha makbulmuş... bunu her gün yapalım mı her gün 5 de toplayalım kim ne okuduysa bir İhlas bile yetmez maksat tövbe olsun maksat dua olsun?????????????

benimde yarın yapmam gerek valiz felan hazırlarım yarın. bu gün biraz dinleneyimm cnm sesnin regli ne zamandı
Yarın regl ama bugun test yaptım negatif i gordum ondan kırmızıları bekleyip hap kullanacagımmm
ok öle olsun bakalım..nasılsın evde olmak nasıl bi duygu..bence evde olmak gibisi yok...

tatlım pazar günü 8. haftaya gircez inşallah 7+4 olduk sanırım....darısı hemen sana inşallah...
Aynen askosum evde olmak gibisi yook sıcacık nescafemide yaptim oturdumm ayaklarimi uzattım

Yedim yemegimi yaptım kahvemi iciyorum askos yorma kendini cok kızarmmmm ona göreeee

nasıl bir sey bu peki? yani kapsül mü şurup gibi mi?
ben eşime keçi boynuzu ye dedim, bir damla bal için bir çeki(odun ölçmekte kulanılan 225 kg civarı bi ağırlık birimi) odun çiğnemem ben dedi hahhahahahha

akşama yemeğe misafirim varmış benim deli kocam yine toplamış arkadaşlarını... ben çıkıyorum kızlar sizi takip edeceğim yemek yaparken önerisi olan varsa yazsın kolay bişeyler şöyle

Ben herkesten çok senin eserinim anne. Daha karnındayken kurduğun bağdaki mesajları alıp, bir ömür boyu taşıyorum, farkında mısın?

Babalar güçlüdür, ama bir bebek için annesi oksijen gibidir anne. O olmadan soluk da olmaz, hayat da. En çok sana muhtacım ben. Yapabileceğim tek şey buyken, ağlatma beni içerlerde. Uyumayı öğrenirken, aslında sadece çaresizliği öğreniyorum o gecelerde.

Zihninde tut beni, aklın bende olsun. Gözün değince gözüme, minik beynim vites atıyor biliyor musun? Yeteri kadar bağlanamazsam sana 1,5 yaşında hasar görüyorum. Budanıyor zekam resmen.

2 yaşıma kadar olanı hiçbir şeyi hatırlamıyor minik zihnim, ama orda olanı hayatım boyunca unutmuyor bedenim. Her üzüntüm bir zaman kapsülüne binip sağ beynimde yaşıyor, ben yaşadığım müddetçe.

Ev, iş, eş, çocuk, dost, akraba hepsi sana bakarken bir köşeden, mükemmel olmak zorunda hissediyorsun biliyorum. Değilsin anne, yeteri kadar anne ol, inan kafi bana.

Sen parçalanacak olursan, ben tamamlanamam...

Duygularım doğuştan, ama sen yüklemezsen anlam bulamam. Sana bakıyorum dünyayı anlamak için, kızdığına kızmayı öğreniyorum, güldüğüne gülmeyi. Karbon kopyanım senin. İyi çiz bizi n’olur. Özensiz çizgiler beni yetişkinlikte fena sabote edecek, biliyor musun?

2 yaşımda ergenlik provası yaptığımda da sabret n’olur! Senden ayrı bir varlık olduğumu bilmiyordum ki ben. Huysuzluğum, bedenimde bulduğum yeni kendimden. Bireyselleşmeme izin verirsen, hep gurur duyacağın o doğal çocuk olacağım. Bastırırsan da asi ya da kukla derecesinde uyumlu şapşal.

O sabrı 3 yaşımda her şeye girişimde bulunan minik ama beceriksiz bir kedi olduğumda da göster lütfen. Sabretmezsen suçluluk yönetir beni. Oysa suçluluk ikimizin ilişkisinde yer etmemeli.

Olur ya insansın, sen de hata yaparsın. O gün tek yapacağın telafi etmek olsun tepkini. Geçen her dakika daha da derine iner hasarım, bir an önce onarmazsan beni.

Panikle yaklaşma hatalarıma ve asla suçluluk duyma. Duydurtma da! Suçluluk yakar ikimizi. Her şeyin benim hatam olduğunu düşünüyorum zaten, aman ateşleme çekincelerimi.

6 yaşımda da başardığımı hissetmeme yardım et. Yoksa değersiz olduğumu kazıyacağım çok derinlerde bir yere.

Kendime, sana ya da etrafıma zarar vermeme izin verme. Annenden görmediğin sabrı sınırsızca boca etme üzerime. Ben kontrolümü kaybedince, sevdiğim ninniyi söyler gibi konuş benimle.

Sınırlarımı çiz ki, güveneyim gücümü kontrol edebildiğine. Güveneyim dünyadaki o yegane sıcak güce. Ne çok yük var üzerinde bi’ tanem… Dünya beni, senin bana baktığın gibi görecek. Yalnızca ve sadece.

oyyy btanemmm çok saol Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah benim mik mik ler başladııı ama yumyum a daha war HAYDİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyelim bu ayı açalım inşallah bebişimde gelicek

akşama yemeğe misafirim varmış benim deli kocam yine toplamış arkadaşlarını... ben çıkıyorum kızlar sizi takip edeceğim yemek yaparken önerisi olan varsa yazsın kolay bişeyler şöyle

pirinç pilavı, sebze yemeği ,salata :) en kolayları :) kolay gelsin cnm benim. duaya ben uyarım bu arada.

benim için uyar, bazı günler yoğun oluyorum katılamayabilirim ama, müsait olduğum sürece katılır okurum canım ben de

tabikide olur hayatım çok iyiy düşünmüşsün yapalım bencede bunu
bebiş iyi teyzesi, büyüyo işte bugün göbişimin fotosunu yükledim gördün mü?

kuşum değişiklikleri kaydet sonra. orda resim yükle falan çıkıyo onları tıkla

hayırrrr hemen bakıyorum btanemm

Ufff yapamadim albumu ekleyecegim fotolar cikiyo ame hep netten indirdiklerim kendi cektiklerim acilmio

köfte pilav salata da olabilir ama balık bulabilirsen balık al kızart yanına salata oh misss

ya da et kızartması ve kumpir. ben pasta börek yapmayı çok seviyorum, çok eğleniyorum yaparken ama yemek olayııııııııı Allahım bana kimse yemek pişir demesin. o kadar üşengeç oluyorum ki. sebze yemeği belki vardır evde diye sebze dedim köfte uzun iş. gerçi şimdi pınarın hazır köfteleri var al kızart ohhh :)

cnm ben 2 hafta yokum banada dua edin bende dua ederim size olur mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…