Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

operacımmmmmmmmmm sen sevilmicek kız mısın aşk olsunnnnn...alyansını bulabildin mi?

ahh canım unutmamışsın
akşam kocam buldu canım bütün evi aradık taradık ki ben gündüz aramıştım, çamasır makinasının üstünde incecik bir örtü var onun altına girmiş yaaa... şaka gibi

ayyy hadi gözün aydın...ama ben sana demiştim sıkışmıştır bi yeree...kediciklerin suçu yokmuş bakkk :)

tamam cnm hemen başlıyım o zaman

Allah kabul etsin cnm...

invoice-------10 ayetel kürsi 500 allahümme ya evvelü
gamze-------- 400 allahümme ya evvelü
monbebe-----200 salavat 500 allahümme ya evvelü
serap(sglblt)-140 salavat 500 allahümme ya evvelü
hasret------- 2000 allahümme ya evvelü
meltem------ 1700 allahümme ya evvelü
minikbebişim--- 1000 allahümme ya evvelü
derya-------10 ayetel kürsi 1000 allahümme ya evvelü
egemen halit--300 salavat 5000 allahümme ya evvelü

kaçırdıklarım var mı kontrol edin topluyırum kızlar yazmadıklarım var mı

özeline yazdım okumamışsın sanırım...

Ütü yaptım belim agrıdı acıktım yatıyorummmm tatlımmmmmmmmmmmmm sizin cam.balkon isi nasıl gidiyorrr

canım hıcranda vardı

100 ya veliyy, 100 ya vali, 100 ya muhsi, 100 ya gaffar, 100 ya şafi, 100 lailahe illallah, 100 la havle vela kuvvete illa billa aliyyil azim, 100 salavat

Son düzenleme:
gobus foto mu buraya eklesem mi.ki telden albume eklemek zor olur belki :44:

sen bilirsin cnm ama resmin üzerine maşallah suphanallah yaz önce...

cnm benim daha yeni haberim oldu 2600 tane ya varis 360 tanede Allahümme ya evvelü çektim dahada çekerim cnmm

Ohh ne güzel valla canımm keyfini çıkar.. Hastalığına da dikkat et çok geçmiş olsun..
saol canım benim

kızzz ne amcaymış o walla benim yumoşlar büyümüyo galiba kızlar ya hiç hissetmiyorum şişkinlik falan ufff korkuyorum byle olunca ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…