operacımmmmmmmmmm sen sevilmicek kız mısın aşk olsunnnnn...alyansını bulabildin mi?
'Allahümme ya evvelü' çekiyoruz canım, saat 17:00'da psipsiko duasını yapacak, çekebildiğin kadar çek sen de istersen.
ahh canım unutmamışsın
akşam kocam buldu canım bütün evi aradık taradık ki ben gündüz aramıştım, çamasır makinasının üstünde incecik bir örtü var onun altına girmiş yaaa... şaka gibi
tamam cnm hemen başlıyım o zaman
gobus foto mu buraya eklesem mi.ki telden albume eklemek zor olur belki :44:
ayyy hadi gözün aydın...ama ben sana demiştim sıkışmıştır bi yeree...kediciklerin suçu yokmuş bakkk :)
özür diledim zaten oğluşumdan, günahını aldım dedim :)
invoice-------10 ayetel kürsi 500 allahümme ya evvelü
gamze-------- 400 allahümme ya evvelü
monbebe-----200 salavat 500 allahümme ya evvelü
serap(sglblt)-140 salavat 500 allahümme ya evvelü
hasret------- 2000 allahümme ya evvelü
meltem------ 1700 allahümme ya evvelü
minikbebişim--- 1000 allahümme ya evvelü
derya-------10 ayetel kürsi 1000 allahümme ya evvelü
egemen halit--300 salavat 5000 allahümme ya evvelü
kaçırdıklarım var mı kontrol edin topluyırum kızlar yazmadıklarım var mı
Ütü yaptım belim agrıdı acıktım yatıyorummmm tatlımmmmmmmmmmmmm sizin cam.balkon isi nasıl gidiyorrr
100 salavat 500 ya evvelu
DİLKETİN 32464845
canım sitres yapma...adetin düzenliyse ovu zamanın gelmeden önce ve sonra çalışın ama biz kadınlar çabuk iltahablanabiliyoruz bunada dikkat et yumurtalıklarında iltahab olmasın ..bak benim hikayemi yazayım sana ..
dr um adet olmadan 7 gun once antibiotik iğne 5 adet.bir kutu ağızdan hap ve 7 li vajinadan krem verdi.bunları kullandım .16 kasımda regli oldum benim reglim düzenli aynı tarihte olur. bana aralık 1 yum zamanın dedi ben kız düşündüğüm için bana verdiği tarih 27.28.29 kasım çalışın dedi ama biz 27.28.29.10. ve aralık 3 ve 4 dede araya serpiştirdik :) ve sonuç dün pozitifti..
evet belki nadir bir durum ama benim hikayem bu senin yumurtlamanda aynı zamanlarda sanırım.reglini baz al ve 16 gün say ovu zamanın bu ama bence adetin bittikten bir hafta sonra calışmaya başla sen ve diğer adetine bir hafta kalana kadar durma bakalım..
dr un iltahab gördümü vajin ne durumda bilmiyorum ama bu gibi ilaç kullanmadıysan içinde 2 adet antibiotik olan bir fitil var calışmadan önce bir kullan derim bir iltahab varsa at onları..allah gönlüne göre versin canım inşallah .
özeline yazdım okumamışsın sanırım...
100 salavat 500 ya evvelu
100 ya veliyy, 100 ya vali, 100 ya muhsi, 100 ya gaffar, 100 ya şafi, 100 lailahe illallah, 100 la havle vela kuvvete illa billa aliyyil azim, 100 salavat
gobus foto mu buraya eklesem mi.ki telden albume eklemek zor olur belki :44:
ayyy hadi gözün aydın...ama ben sana demiştim sıkışmıştır bi yeree...kediciklerin suçu yokmuş bakkk :)
özür diledim zaten oğluşumdan, günahını aldım dedim :)
iyi yapmışsın bi özrü hak etmişti minik :) gnahı alındı yani :) bak uslu durmuş :)
canım benım dunku kan degerım 99.41 cıktı. bakalım yarın doktora gıdıcem oda tahlıl yapar belkı artma oldumu dıye
Cnım Tebrik ederim,bişey sorcam neden sürekli kan testi yaptırıyosun yarın zaten doktora gidicekmişsin,kaç gün geçti senin adetin,
saol canım benimOhh ne güzel valla canımm keyfini çıkar.. Hastalığına da dikkat et çok geçmiş olsun..
ben geldim kızçeler diyestisyne gittiim 1.5 kilo vermişim 2 haftada toplam 10.5 kilo oldu diyetisyenden sonra aktara gittim marankinn sperm kürünü alıcam demiştim ya girdim aktara amcan kuran dinliyo dedim amca böyle böyle kızım ben sana bu veririm ama bir faydası olmaz dedi bi dengesizlik var bunda dedi bak ben kaç senedir burdayım dedi bende yapıyoruym macun dedi tamam amca sen yapdedim eşinn sperm sayısı kaç dedi bilimiyorum amca bu ay yaptırmadı daha dedim sende birproblem var mı dedi ben pkoluyum dedim yumurtalıklarım büyümüyo dedim tmm sana macun eşine maacun bide sana iki tane çay yapıcam dedi ben kaç kişiye yaptım bu çarşıdan halimi hatrımı ssormadan geçmezler dedi valla amca olursa bende sana bol bol dua etcem amca dedim bir senedir uğraşıorum dr gidiytorum dedim sen r geç dedi insann hormonlarıyla oynuyolar dedi doğru diyon amca dedim anlıycağınızben buay amcadan yanayım 4 de gel al dedi gidip alıcam
bnde abdestlerimi aldım geldimm gecmi kaldımm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?