Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayyy kiyamam ayni sorun bizdede var bugun erteleyemem artik bende doncam.bu aksam bebgimmm calismalarin baslamasi iyi son surat bu ay bebisiin karninda olcak bebgimmm

kiloyu hic takmiyorum canım bebeğim iyi olsun yeter ki
kesinlikle hayatım en doğrusunu yapıosun
Ayyy kiyamam ayni sorun bizdede var bugun erteleyemem artik bende doncam.bu aksam bebgimmm calismalarin baslamasi iyi son surat bu ay bebisiin karninda olcak bebgimmm

bizim ev bide sobalı canım ew alma planımız war bu ewde bizim ama hiö masraf çıkartmayalım bi kaç yıl idare ederiz dedik banyo falan felaket soğuk öyle böyle değil yani donuyo insan bide diyoki şebek c.tesi akşamına da hazırlan aman sabahlar olmasın diyo 1 buçuk ayın acısını çıkaracak sanırım

paylaşımın çok güzeldi cnm yaaa, çok duygulandım okurken...anne birini sevmiyosa hamileyken, bebek de sevmezmiş o kişiyi.

öle de bazen de çok sevdiğin kişi de gün gelip sevmesini istemediğin kişi olabiliyor.( örnek eski eş) ama kızlar babalarına düşkün maalesef..

Kan tahlili yaptirdim dr gebelik yok dedi.ultrasonla bakti temiz dedi kist falanda yokmus.cok uzuldm ama ben bu kadar umitlenmucem artik

öle de bazen de çok sevdiğin kişi de gün gelip sevmesini istemediğin kişi olabiliyor.( örnek eski eş) ama kızlar babalarına düşkün maalesef..

ama baba kız arasındaki aşk çok başka bişi, hiçbir şeye benzemiyor. biz 3 kız kardeşiz, babam her birimiz için ölür, biz de ona çok aşığızdır. o benim kahramanım, en büyük destekçim, her şeyim. istemeye geldikleri akşam bi türlü verdim diyemedi, gözleri, doldu ağladı. üstelik biz defalarca konuşmuştuk açık açık birlikte olduğumuzu, evlenmek istediğimizi. son anda yine çağırdı beni bak kızım son kez soruyorum bişi diyo musun dedi. ben sana benzettim onu bir ömür geçirmek istiyorum şimdi sana bıraktım verirsen ver vermezsen şu dakika çıkarırım onu hayatımdan dedim. ben ağladım babam ağladı. odadan bi çıktık herkes aglıyo. her aklıma geldiğinde ağlarım hala. engel olamaz ki o aşka kimse cnm anne bile olsa...

ufo falan yap banyoya canim kıyamam bu sogukta öyle duş alınmaz

yerimden bile kıpırdamıyorum walla btanem eşim ilk giriyo duşa sonra ben giriyorum ama onuda hemen sokmuyorum duşu açtırıyorum bi 5 veya 10 dk sonra girdiriyorum içersi buhar yapsın ılınsın diye ama ılık hali bile azer bülbül gibi titretiyo fena o yüzden kışın benim duş almam en fazla taş patlasa 5 veya 10 dk olmaz bile yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…