bende dusunemiyorumm dilegimmmm yaaplates topu gibi okurum artık
kiloyu hic takmiyorum canım bebeğim iyi olsun yeter ki
görümcemdeydim bugun canım kahvaltıya gittim öyle nasıl olsun benimde dün akşam temizlendim duşumu aldım ama çok soğuktu dondum resmen boğazlarım falan bayağı şişti yatağa yatınca kuduruk kocam durmadı rahat ne kadar zaman oldu sen biliyomusun yazık banada diyoedepsiz ikincide duşu alınca hepten yamuldum dondum dondum banyo buz gibiydi
tesekur edrim canım zahmet oldu
lilimmmm gordun muuu
tesekur edrim canım zahmet oldu
kesinlikle hayatım en doğrusunu yapıosunkiloyu hic takmiyorum canım bebeğim iyi olsun yeter ki
Ayyy kiyamam ayni sorun bizdede var bugun erteleyemem artik bende doncam.bu aksam bebgimmm calismalarin baslamasi iyi son surat bu ay bebisiin karninda olcak bebgimmm
Inss bebegim en kisa sende aticaksinCoooooook guzellllll yaaa masallahhhhh allahiim duygulandim gene yaaa allahimm hepimize nasip etsin boyle resim atmayiii
aşk olsun, taş attım da kolum mu yoruldu...rica ederim ne demek...
paylaşımın çok güzeldi cnm yaaa, çok duygulandım okurken...anne birini sevmiyosa hamileyken, bebek de sevmezmiş o kişiyi.
evet benim gobis buu
ufo falan yap banyoya canim kıyamam bu sogukta öyle duş alınmaz
eski esin kotu.muydu ablamm :26: istemiyorsan cevaplamayabilirsin
eski esin kotu.muydu ablamm :26: istemiyorsan cevaplamayabilirsin
öle de bazen de çok sevdiğin kişi de gün gelip sevmesini istemediğin kişi olabiliyor.( örnek eski eş) ama kızlar babalarına düşkün maalesef..
ufo falan yap banyoya canim kıyamam bu sogukta öyle duş alınmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?