- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ama baba kız arasındaki aşk çok başka bişi, hiçbir şeye benzemiyor. biz 3 kız kardeşiz, babam her birimiz için ölür, biz de ona çok aşığızdır. o benim kahramanım, en büyük destekçim, her şeyim. istemeye geldikleri akşam bi türlü verdim diyemedi, gözleri, doldu ağladı. üstelik biz defalarca konuşmuştuk açık açık birlikte olduğumuzu, evlenmek istediğimizi. son anda yine çağırdı beni bak kızım son kez soruyorum bişi diyo musun dedi. ben sana benzettim onu bir ömür geçirmek istiyorum şimdi sana bıraktım verirsen ver vermezsen şu dakika çıkarırım onu hayatımdan dedim. ben ağladım babam ağladı. odadan bi çıktık herkes aglıyo. her aklıma geldiğinde ağlarım hala. engel olamaz ki o aşka kimse cnm anne bile olsa...
sana es olamamış ins yawruna iyi bi babalık yapar
Kizlar kan degerim 9.97 cikti.niye dusuk cikti yaaa
oyy bebegimmm yuregim parcalandi yazdıklarını okudukça ya
ama baba kız arasındaki aşk çok başka bişi, hiçbir şeye benzemiyor. biz 3 kız kardeşiz, babam her birimiz için ölür, biz de ona çok aşığızdır. o benim kahramanım, en büyük destekçim, her şeyim. istemeye geldikleri akşam bi türlü verdim diyemedi, gözleri, doldu ağladı. üstelik biz defalarca konuşmuştuk açık açık birlikte olduğumuzu, evlenmek istediğimizi. son anda yine çağırdı beni bak kızım son kez soruyorum bişi diyo musun dedi. ben sana benzettim onu bir ömür geçirmek istiyorum şimdi sana bıraktım verirsen ver vermezsen şu dakika çıkarırım onu hayatımdan dedim. ben ağladım babam ağladı. odadan bi çıktık herkes aglıyo. her aklıma geldiğinde ağlarım hala. engel olamaz ki o aşka kimse cnm anne bile olsa...
bat ının kaçıncı günü bugün canım senin yada batın geldimi
bizim evde sobali canim banyodada var soba... ilk sene yoktu ben o yil o soğuklar yüzünden astım oldum hala cekiyorum bak aman diyim bi ufo alin yak
buyumysuz dimi teysesi
geçmişi silmişsin btanem artık yeni bi hayatın yeni umutların war boşverelim kötü şeyleri artık önümüe bakalım dimi btanem görüşürüzbende babacıyımdır canım.. babamda benim her şeyim ama baba var baba var... bir gün anlatırım şimdi vakit dar çıkacağım.. büşra nın sevgisini haketmediği için yazdım. yoksa tabii ki kızlar için baba ne demek çok iyi biliyorum.. ama büşra 5 yaşındayken sabah ben işe giderken eve giren ben eve gittiğimde evden çıkan çocuğuyla hiç birşekilde ilgilenmeyen ve evliliğimiz yürüsün diye çabalayan ben... dayak yiyen, aldatılan, her şekilde kullanılan yine ben... ve büşranın o babayı haketmediğini söyleyende benim.. çünkü büşrayı haketmiyor...
çokkk uzun mesele boşverin... hayatım kitap gibi aslında... o yüzden beni hayat büyüttü.. inşallah sizler bu acıların hiçbirisini yaşamazsınız... öpüyorum hepinizi....
Sat.gecen ayin 12si
Bat 10 idi
canim dr n bisey demedi mi :44: testi tekrarla iki gun sonra iki katina çıkması gerek geç döllenme olmuştur belki
buyumysuz dimi teysesi
ablammm yeni bi hayatın var rabbim sana iyi bi esde nasip etmiş şükürler olsun geçmişi unut
bizim evde sobali canim banyodada var soba... ilk sene yoktu ben o yil o soğuklar yüzünden astım oldum hala cekiyorum bak aman diyim bi ufo alin yak
canim dr n bisey demedi mi :44: testi tekrarla iki gun sonra iki katina çıkması gerek geç döllenme olmuştur belki
geçmişi silmişsin btanem artık yeni bi hayatın yeni umutların war boşverelim kötü şeyleri artık önümüe bakalım dimi btanem görüşürüz
belki geç döllenmedir canım ama kimyasalda olabilir bekle bakalım 2 gün sonra tekrar yaptır
bende bir yıldır öksürüyorum hep usutmeden... Nefes alip verirken gogus kafesimden ses geliyo ötüyor resmen.... Bak birde bebis dusunuosun kendini her daim sıcak tutman gerek
10 sene once cizdim cnm cizgimi konu olduda yazdim neyse gecti bitti
minikbebisimin gobusu gordunmu masallahhh... Bundan sonra inecegunu sanmiyorum gittikçe sisiyobuyumysuz dimi teysesi
Evet canim ama bi kac hafta sonra iner bu gobussiskinlik oluyo gazdan bnmki inmeye basladi sonra karnin asagisindan sismeye baslicak galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?