Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu lafına çok ama çok katılıyorum canım bizde 3 kız kardeşiz benimde ilk aşkımdır babam dr bana kimyasal gebelik yaşıyosun diğince babama sarılıp ağladım babamda benimle birlikte ağladı üzülme tekrardan olur diye o duygu çok çok başka baba bi kız için kimsenin ulaşamıyacağı bi yerde ilk kokusunu duydugun tanıdıgın bildiğin erkek mesela karşılıksız hiç birley beklemeden babalar kızlarına tapar tabiki kızlarda babalarına öylee canım babam benim iyiki warlar Rabbim başımızdan eksik etmesin çok sewiyorum annemide babamıda herşeyim onlar benim..

bende babacıyımdır canım.. babamda benim her şeyim ama baba var baba var... bir gün anlatırım şimdi vakit dar çıkacağım.. büşra nın sevgisini haketmediği için yazdım. yoksa tabii ki kızlar için baba ne demek çok iyi biliyorum.. ama büşra 5 yaşındayken sabah ben işe giderken eve giren ben eve gittiğimde evden çıkan çocuğuyla hiç birşekilde ilgilenmeyen ve evliliğimiz yürüsün diye çabalayan ben... dayak yiyen, aldatılan, her şekilde kullanılan yine ben... ve büşranın o babayı haketmediğini söyleyende benim.. çünkü büşrayı haketmiyor...

çokkk uzun mesele boşverin... hayatım kitap gibi aslında... o yüzden beni hayat büyüttü.. inşallah sizler bu acıların hiçbirisini yaşamazsınız... öpüyorum hepinizi....

geçmişi silmişsin btanem artık yeni bi hayatın yeni umutların war boşverelim kötü şeyleri artık önümüe bakalım dimi btanem görüşürüz
Sat.gecen ayin 12si
Bat 10 idi

belki geç döllenmedir canım ama kimyasalda olabilir bekle bakalım 2 gün sonra tekrar yaptır

bizim evde sobali canim banyodada var soba... ilk sene yoktu ben o yil o soğuklar yüzünden astım oldum hala cekiyorum bak aman diyim bi ufo alin yak

geçen yıl ben eylül 2 de ewlendim canım sonra önümüz kış zaten kına geçemde ben griptim kına gecemden snra hastahaneye gittim kafam yapılı üstümde eşortmanlar war serum yedim gece 3 te ewe geldim düğünümde fana griptim bünye soğuğa alışık değil yeni ewlenmişim doğalgazlı ewden çıktım sobalı ewe geldim o kadar çok zorlandım ki ellerimi yaktım sobanın kapagını düşürdüm elime soba yanerken derim kalktı resmen 4 ay ewlendikten sonra bende bi öksürük içim çıkıyo ölücem dedim hastahane hastahane gezdik zoraki geçti 4 ay sürdü ama bide sigarayı brakmıştım felaketti ya

10 sene once cizdim cnm cizgimi konu olduda yazdim neyse gecti bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…