canim ben moskovada degilim birtanem baska sehrindeyimcanım rusyada nerdesin? ben 2 sene önce moskovaya gitmiştim çok begenmiştim
bana neden kimse yazmıyor yaaa temizlikten cinnete bağladım
hg roseeegobusumu gordun mu yukarda
benim gobis canimay hicranimin mi gobusu minikbebisimin mi gobusu kizlar kimin gobus yukardaki
hicranim gobus ciktimi masallah
bendede 2 aya cikar o zaman dimi
benim canim gobis
bende erkek hissediyorum canım
benim canim gobislilim telden goremedi diye minikbebisim tekrar ekledi telefondan falan değil canım cıktı gobisim birde ac halim o yemek yiyince daha çok cikiyo
ay masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbenim canim gobislilim telden goremedi diye minikbebisim tekrar ekledi telefondan falan değil canım cıktı gobisim birde ac halim o yemek yiyince daha çok cikiyo
aman ne olcak kiz benimde daginikkurutmalık vardi aynanin karsisinda kaldirdim
sagol canim rabbim sanada gostersin su son bir haftada büyüdü inan
bende erkek hissediyorum canım
hayırlısı ttalım !! bebişin olsun da yeterki sağlıklı olsun ....
Artık iki aylık olduk bile canım 9. Ay plates topu gibi olurum
canim benim cikti ama daha geç cikanda var 3ayda sismeye baslar.. :49+
tmm canim koyda bakalim
sagol canim rabbim sanada gostersin su son bir haftada büyüdü inan
cinsiyet hic önemli değil canım sağlıklı olsun yeter
yarın gidiyorum canım ne olur dua et bana
cinsiyet hic önemli değil canım sağlıklı olsun yeter
Canim sadiye iki haftada on kilo vermiş diyetisyene gidiyo sporda yapiomus birde onun fazla kilosu yok zor vermesi gerekir ama vermiş masallah bence sende gitsen sende verirsun
yarın gidiyorum canım ne olur dua et bana
canim benim ekledigim resimler eklenti olarak cikiyo minik bebisim kopyalayip tekrar eklerse gorursun biraz zahmet olacak ana:44:
Gordummmm hicrancimmm coook guzel allah Nazarlardan korusun yarın insallah guzel sonuclarla gelirsinnnnnnlilimmmm gordun muuu
Kesin bebgm bende annme gitcem ya ondan acisini cikrtiyoruzzz cnm.benim dogal gez ama isinmiyo gene herkes yukleniyoo az geliyo odakesinlikle hayatım en doğrusunu yapıosun
bizim ev bide sobalı canım ew alma planımız war bu ewde bizim ama hiö masraf çıkartmayalım bi kaç yıl idare ederiz dedik banyo falan felaket soğuk öyle böyle değil yani donuyo insan bide diyoki şebek c.tesi akşamına da hazırlan aman sabahlar olmasın diyo 1 buçuk ayın acısını çıkaracak sanırım
Inss bebegim en kisa sende aticaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?