Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay hicranimin mi gobusu minikbebisimin mi gobusu kizlar kimin gobus yukardaki
hicranim gobus ciktimi masallah
bendede 2 aya cikar o zaman dimi

hg roseee gobusumu gordun mu yukarda

senin mi o göbüşşşşşş

inanamıyorum hicraaaaannnn tatlım zayıf olduğun için mi yoksa telefondan mı yoksa gerçekten mi o kadar göbüşün baya çıkmış yaaaaa ama çok gzell olmuş tatlım yerim ben onuuu ay gerçekten soklardayım yaaa tatlımmm zayıf olmanın güzellikleri iştee zayıf olunca göbüş ne güzel oluyorr

hicran bence senin ki oğlan olcak bana öyle geliyor !!!!!!! yanılıyor da olabilir ama içimden öğle geçti bir ann tatlım sen bir buçuk aylık hamişlikte bu kadar cktıysa sonra ne olur bilmiyorum ayyy çok güzel yaaa duygulandım hee

benim canim gobis lilim telden goremedi diye minikbebisim tekrar ekledi telefondan falan değil canım cıktı gobisim birde ac halim o yemek yiyince daha çok cikiyo

hımm anladım ...... cnm inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın bitanem !!!!!!!! rabbim hayırlı eli kolu düzgün bir evlat olsun inşallhh tatlım.... gerçekten ben daha çıkmamıştır göbişin diye düşünüyordum ama şoktayım hala innakiii ilk defa görüyoum bu kadar çobuk büyüdüğünü

benim canim gobis lilim telden goremedi diye minikbebisim tekrar ekledi telefondan falan değil canım cıktı gobisim birde ac halim o yemek yiyince daha çok cikiyo
ay masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende isterim
bir ay gecsin benimkide oyle olsun
ay ben 4-5 ayinda karnim cikar sanmisdim
demekki 2 ay dan baslar

bende erkek hissediyorum canım

hayırlısı ttalım !! bebişin olsun da yeterki sağlıklı olsun ....

Artık iki aylık olduk bile canım 9. Ay plates topu gibi olurum

asıl ben hamiş kalırsam plates topu gibi olacağım bir fırta çıksa yuvarlanırım gariii top gibi bu kiloyla offf yaaa çok stres yapıyorum ben kilolarım hakkında!!!!!!!!!!!! neyapacağın ben bunlarla yaaaaaaaa böyle hamile kalırsam 100 kilo olurum kesi nn

sagol canim rabbim sanada gostersin su son bir haftada büyüdü inan

inşallahhh tatlım inşallah yarın gidiyorsun bebişinin kalbini dinlemeye ayyy yerinde olmak için nelerimi vermezdim bilemezsin hicranım !!!!!! doğrudur cnm bebişin tutunmuş dememki iyice annesine büyüyor maşallahhhh

tatlım benimki ağır pko ben çok zor veriyorum maalesef bir yıla yakın 9 kilo yu zor verdim hemde dikkat etmeme rağmen uygulamadığım yol kalmadı .... kadın doğuma zaten zor yetiyoruz kış günü sigortamda yok birde diyetisyene gideyim mi iyemem eşime çok masraf olur ...... onun için gidemiyorum kendi imkanlarımla uğraşıyorum ama son bir ay diyet spor doğru dürüst yapmak içimden gelmedi yapmadım çünükü bunaldım artık çok zor vermek daha da zor ayda 3 kilo vermiş olsaydım şimdiye bu kilolardan kurtulmuştum ama veremiyorummm....

canim benim ekledigim resimler eklenti olarak cikiyo minik bebisim kopyalayip tekrar eklerse gorursun biraz zahmet olacak ana:44:

lilimmmm gordun muuu
Gordummmm hicrancimmm coook guzel allah Nazarlardan korusun yarın insallah guzel sonuclarla gelirsinnnnnn
Kesin bebgm bende annme gitcem ya ondan acisini cikrtiyoruzzz cnm.benim dogal gez ama isinmiyo gene herkes yukleniyoo az geliyo oda
Inss bebegim en kisa sende aticaksin

Atcam ben zaten suan hamile gibi gobegim var kocaman masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…